Snak

Mere indhold efter annoncen
@DBR

Jeg husker helst ikke nederlag for godt ;)

Ja, tillykke til Chelsea med den dejlige sejr, og især Drogba og Essien.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Ikke for at ødelægge den gode stemning, men hvor er alle dem der haglede mig ned for at sige at sige at vi manglede Essien på den def midt?!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Øh!?

EDIT: Nu har jeg godt nok ikke været meget tilstede herinde den sidste tid, men den diskussion har jeg helt sikkert overset så.
-
Der tager du fejl maarkap sagde vi manglede ham og det har vi gjort. Vores diskussion var om han spillede offensiv eller defensiv opå vores midtbane og han er et monster på den defensive midt og smadre alle ;). Stamford Bridge here I come on tuesday lalalalalalalalalala
come on Chelsea
[F]aktisk synes jeg, at Terry og Lampard for en gangs skyld var blandt de svagest præsterende
Udover det fuldstændigt idiotiske gule kort JT trak, så synes jeg faktisk han spillede en rimelig kamp.

Sjældent har jeg dog set Lampard så dårlig. Det virkede som om han havde tankerne et helt andet sted i for mange situationer. Da han tabte bolden til Torres skulle han naturligvis være mere opmærksom, men der var heller ingen hjælp fra Alex i den situation — det kan ske; men det hjørnespark han indkasserede fordi han lavede en tilbagelægning til Čech fra midten af banen virkede så gennemført stupidt at det ikke helt er til at tro, at Lampard var ved sine fulde fem.

(Til hans forsvar skal det dog siges, at efterhånden som vi fik fuldstændig kontrol over kampen — efter Drogs mål — fik han spillet sig op til nogenlunde vanlig standard.)
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Af vores centrale midtbaner var det vel kun Essien der spillede rigtig godt. Ballack og Lamps lavede ikke nogle pragtpræstationer. Det var dog positivt at i hvert fald Ballack ikke lavede så mange fejl som han plejer, og var fint med i opspillet til Drogbas mål.
I en diskussion om hvor vidt Essien skal bruges som defensiv midt eller ej, synes jeg ikke man kan bruge denne kamp som eksempel. Essien havde én opgave i den kamp og det var at sørge for Gerrard ikke fik et ben til jorden. Han gav ham end ikke mulighed for at dive én eneste gang.
Men der er da ikke tvivl om at Essien har kvaliteterne til udfylde en defensiv midt generelt, og så har han også en stor force fremad banen når det er nødvendigt, som hverken Mikel eller Maka har/havde.

Det mest opløftende i kampen igår var dog nok at Kalou og Malouda faktisk begge spillede rigtig godt, og vi formåede at få mere bredde på vores spil end vi plejer. Hvis dette ikke bliver en engangsforestilling kan vi have en rigtig interessant sæsonafslutning i vente.
-

Jeg tror stadig på at Mikel kan vokse i makelele-rollen, hvis han får den rette coaching. Et af hans svage punkter er i mine øjne, at han er for langsom (tænkende?) til at vende forsvar til angreb. Han dvæler for ofte på bolden når han har erobret den, istedet for med det samme at vende spillet, noget som jeg mener Maka var en sand mester i. Desuden virker han ofte lidt for låst med bolden, somom han insiterer på at ville lave en aflevering, når han bare burde tage meter, hvis der er et stort åbent område foran ham.
Iøvrigt har Mikel måske det værste skud af alle i truppen, hvor alle vores andre midtbanespillere udgør en måltrussel, også fra distancen.

Når jeg alligevel tror på ham, er det fordi jeg mener, at det først og fremmest er noget mentalt, der skal arbejdes med. Teknisk og ikke mindst fysisk set har Mikel alle kvaliteterne til at blive en super defensiv midt. Nåh ja, og så skal han nok lave lidt skudtræning...

Essien har så mange offensive kvaliteter, at jeg synes han er bedst brugt frem ad banen, selvom han gjorde et fantastisk stykke arbejde igår aftes.
Essien viste sit værd, hold da op Gerrard fik ikke meget plads!
Nu er jeg lidt mere ædru, men for satan hvor var det genialt igår!

Hvor er det dejligt at se Drogs (selvom han nok skulle have scoret et mål mere), men nej hvor laver han et stort arbejde oppe foran. Han er på vej tilbage, han piller jo alt ned og forsvaret har ikke en chance.

Det gør os meget mere farlige, da modstanderen aldrig kan vide sig sikre selvom de har styr på de andre spillere. Den mand er jo en, enmands hær.

Når vi har Anelka på toppen, skal bolden spilles op hele tiden - og det er sgu for nemt at læse. Drogba er genial.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Kunne godt tænke mig at se en opstilling med mikel som den defensive midt og Essien som den mere centrale midtbane spiller istedet for Ballack på et tidspunkt.

Og ja Maarkap Drogba var god igår, men de afbrændere han havde må man bare ikke lave i sådan en type kamp som denne. Man kan ikke forvente at spille sig frem til så mange chancer mod et så normalt godt organiseret Liverpool hold. Og glem nu ikke at Anelka var ophavsmand til begge kasser mod Newcastle i sidste weekend. Men fedt at se at vi har 2 angribere nu istedet for at de på skift har har haft ramt formen...........

Alt kredit til Hiddink for at finde det bedste frem i vores spillere igen..
come on Chelsea
annonce