Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CarefreeCFC
Billigt straffe mod QPR ja, men heldet forfølger vist nok den der opsøger det - er det ikke sådan den går?

http://www.facebook.com/…pe=1&ref=nf

Så er der sluppet et trøje sneak peek ud, og udfra det vil jeg vove den påstand at Adidas er på syre. Om det er fake eller ej er der forskellige meninger om på cfcnet, men pænt er det ikke.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af LeTrollFace
jeg synes ellers hjemmebane trøjen er meget pæn (eller ihvertfald pænere end den vi har nu) de andre er ligeså grimme som dem vi har nu.
Chelsea FC
Skrevet af Frydendal
http://www.tipsbladet.dk…-paa-falcao

Hvad siger i så i blå? Det ville da være for vildt for jer. Betyder det så Torres måske ryger den anden vej?

Edit: Bold synes ikke det er en troværdig kilde, men åbenbart troværdig nok til at tipsbladet ville bringe historien.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af Knoblauch
Jeg synes ikke, at han er i nærheden af at være så meget værd (men hvem er dog det?). Jeg tror ikke på, at det sker og slet ikke i dette transfervindue. Til sommer kunne man tilgengæld godt forestille sig, at der ville komme en ny angriber til. Drogba smutter sandsynligvis, så det afhænger af om Torres får gang i kasserne.

The Belgian Waffle har skrevet en artikel om de Bruyne.
Til de interesserede: http://thebelgianwaffle.co.uk/?p=1376

Iøvrigt er det en fin side at følge (også på twitter) sammen med Belgo Foot ( http://belgofoot.squarespace.com/), da der efterhånden er/kommer en del belgiere i truppen. Måske det er det, der skal til for at lokke Hazard til!

Skrevet af Mugesh
Nej tak til Falcao, så hellere bruge samme beløb på Neymar. Men før vi overhovedet tænker på nye angribere, så er der sgu to verdensstjerner vi skal af med, hvis vi vil have en ny angriber.

I weekenden fik Kakuta debut for Dijon på udebane mod Lyon. Forstår godt han ville til Dijon, de spiller sgu noget flot teknisk fodbold og kunne godt have vundet kampen. Kakuta fik 41min og blev desværre passet meget godt på, men de få gange han fik bolden skete der noget. Forstår virkelig godt at nogle franske eksperter ser ham som Frankrigs store håb i fremtiden, der er sgu magi i den knægt.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
Dem der sort/gule udebanetrøje ligner jo en joke lavet i Photoshop. Hold da op den er grim.
-
Skrevet af Didier
Jeg er så skide træt af at betale en formue for 6´eren. De viser yderst sjældent den kamp, jeg egentlig betaler for. FRUSTRATION!

Jeg læste(på http://www.chelseasuppor…-vs-chelsea), at Villas-Boas har valgt at udtage unge Lucas Piazon til kampen mod Swansea. Jeg vil gerne se den kamp, især hvis "Kaka-junior" kommer ind.

Hvordan får I andre set kampen? - spørgsmålet er stillet i fuld henblik til bold.dks regler, men..


Til Bruyne: Tjo, fin nok signing. Synes stadig han virkede langsom i youtubeklippet, men selv youtube kan tage fejl :).

Mugesh: Lige siden skandalen har jeg håbet, at der var en grund til al polymikken (i form af enorm talent). Det har været lidt skuffende, at man ikke har hørt mere til ham. Derfor er det fedt at læse en lille opdatering fra dig omkring ham.
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Knoblauch
Køb et abonnement på viaplay.dk
Skrevet af Mugesh
@Didier

”Hvordan får I andre set kampen? - spørgsmålet er stillet i fuld henblik til bold.dks regler, men..”

Skriv din email, så sender jeg et link, hvor næsten alle kampe kan blive streamet fra. Jeg ser kampene enten på min pc eller hvis det er muligt, så streamer gennem ps3´en og ser det på fjernsynet.

”Lige siden skandalen har jeg håbet, at der var en grund til al polymikken (i form af enorm talent). Det har været lidt skuffende, at man ikke har hørt mere til ham. Derfor er det fedt at læse en lille opdatering fra dig omkring ham.”

Der er ingen tvivl om han har måske det største talent jeg har set i klubben længe og tror også han får succes i Dijon, men spørgsmålet er bare om der bliver plads til ham efter sommeren. I kampen lå han lige bag angriberen i et 4-2-3-1 system, et system mange har efterlyst/håbet på AVB vil bruge i fremtiden.

De Bruyne kunne godt blive en god erstatning for Lampard.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Didier
Kno:
Køb et abonnement på viaplay.dk

Synes nu jeg betaler en formue i forvejen :).

Skriv din email, så sender jeg et link, hvor næsten alle kampe kan blive streamet fra. Jeg ser kampene enten på min pc eller hvis det er muligt, så streamer gennem ps3´en og ser det på fjernsynet.

Didier@mailme.dk, mange tak!

Der er ingen tvivl om han har måske det største talent jeg har set i klubben længe og tror også han får succes i Dijon, men spørgsmålet er bare om der bliver plads til ham efter sommeren. I kampen lå han lige bag angriberen i et 4-2-3-1 system, et system mange har efterlyst/håbet på AVB vil bruge i fremtiden.


Han floppede i sin tidligere udlejning, ikke? Det var nok heller ikke en optimal udlejning for hans type spiller. Men ville den nuværende (nærmest offensive midtbane) Torres kunne udfylde en angriber rolle i 4-2-3-1?


De Bruyne kunne godt blive en god erstatning for Lampard.

Det kunne være fedt. Hans afleveringer virkede rigtigt gode. Jeg kender ikke nok til McEs type, men hvor ville det efterlade ham?
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af korzika
Pas nu på med at gøre Kakuta til noget, han ikke er. Manden er 20, og har ikke vist noget konsistent på det absolutte topniveau. Manden har forsøgt sig med låneophold i mindre PRL-klubber. Uden held begge gange. 68 minutter i Premier League for et bundhold, det er sgu elendigt i en "det-største-talent-jeg-har-set-i-klubben"-terminologi. Manden har bestemt nogle tekniske kvaliter, som man ikke skal tage fejl af, men han bliver klart overgået af andre talenter i klubben. Fx Lukaku eller Josh.

EDIT:

@Didier
Josh er en playmakertype, der er spiller centralt på den offensive- eller centrale midtbane. De Bruyne fungerer klart bedst, som en moderne kanstpiller i venstre side, der trækker ind i banen. Så de er 2 forskellige typer.
Skrevet af Knoblauch
Det giver utrolig god mening at skulle spille 4-2-3-1, da holdets bedste spiller ville få gode betingelser liggende bagved angriberen. Det kræver, selvfølgelig, at der kommer en ordentlig venstre-wing til klubben. Jeg skal ikke gøre mig klog på om det er De Bruyne eller om enten Willian/Lucas Moura kan udfylde den rolle.


Didier; så drop 6eren, hvis du synes, at du betaler for meget for de få PL studie-timer der er i løbet ad ugen. Det er lækkert, at selv vælge hvilke kampe man vil se!
Skrevet af Mugesh
@korzika

”Pas nu på med at gøre Kakuta til noget, han ikke er.”

Det gør jeg skam heller ikke. Men han er et kæmpe talent det kan man ikke komme udenom, hvis man har set ham spille.

”Manden er 20, og har ikke vist noget konsistent på det absolutte topniveau. Manden har forsøgt sig med låneophold i mindre PRL-klubber. Uden held begge gange.”

Kan ikke sige hvor meget du har fulgt ham, men i Fulham fik han til sidst spillet fire-fem startopstillinger.

”68 minutter i Premier League for et bundhold, det er sgu elendigt i en "det-største-talent-jeg-har-set-i-klubben"-terminologi. Manden har bestemt nogle tekniske kvaliter, som man ikke skal tage fejl af, men han bliver klart overgået af andre talenter i klubben. Fx Lukaku eller Josh. ”

Måske skulle du sætte dig lidt ind i hvilken type klub og hvilken type bold de spillede i forhold til spilleren. Kun Stoke ville have været et dårligere valg end Bolton. Kakuta er et større talent end McE og Lukaku, men det er jo ikke samme som at han bliver en bedre spiller, der er mange faktor der spiller ind i en spillers udvikling. Agent, klub, manager, land osv. Så jeg kan SAGTENS sige at han er noget af det største talent vi har haft på broen længe. Der er mange store talenter som aldrig når at opnå deres fulde potentiale, men ændre stadig ikke ved at talentet var/er der. Spillere som Reyes, Navas, Quaresma, Jeffers, Arshavin, Rosicky, Dos Santos, Denilson(Betis), Obi Mikel, Robinho, Cassano, Santon og Robben er bare nogle få. Mange store talenter flopper pga. mange forskellige grunde, men ændre ikke ved deres talent.

Jeg er ret sikker på Kakuta bliver en succes i Dijon, men om han bliver en succes for os, kommer først og fremmest på hvem vi har som træner efter sommerferien.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af korzika
Jeg har set Kakuta spille. Han har uomtvisteligt et talent, der besidder hurtige fødder og et teknisk-repertoire, men der er andre faktorer, der spiller ind, hvis man vil slå igennem på det absolutte topniveau.

Ved ikke rigtigt om det passer, at Kakuta fik fire-fem staropstillinger til sidst i hans tid i Fulham. Han fik kun 2 i PRL i hvert fald. Kakuta var i Fulham 6-måneder, og selvom han på daværende tidspunkt kun var 19, så er 2 startopstillinger slet ikke særlig meget. Han har nu været i 2 klubber, og har ikke overbevist sine 2 managers om, at han er værd at give chancen over flere kampe.

Og nej, Bolton spiller ikke lige frem offensivt, med en høj forsvarslinje og massere af boldebesiddelse, som sikkert passer Kakuta bedst, men det var sgu heller ikke ren kick-and-rush fodbold. Havde Kakuta til træning overbevist Coyle om, at han var værd at give en reel chance, så havde Kakuta nok også fået den chance, da Coyle tydeligvis godt kunne bruge nogle nye indspark offensivt såvel som defensivt.

Kakuta bliver måske en succes i Dijon, men om han bliver en succes i Chelsea handler rettere sagt om han besidder talentet, hvilket er det store spørgsmål. Jeg tviler, hvilket mange andre åbenbart også gør. Ellers havde han sgu nok slået igennem nu. For Chelsea eller under et af hans låneophold.
Skrevet af CFCHackney
Ingen tvivl om at Kakuta er et kæmpe talent, og en spiller der kan blive Meget god hvis han får forløst sit potentiale.

Nu ved jeg ikke hvor mange af de andre Chelsea ´talenter´ du følger, eller hvor meget du ser til dem, men jeg vil dog mene at spillere som Josh og Piazon har et større potentiale end Kakuta.
Hvis du tager speed og driblinger ja så er Kakuta helt sikkert det største, men spil intelligens og afleveringer så må det være de 2 andre. Det er selvfølgelig også vidt forskellige typer der spiller forskellige pladser.
Ikke at jeg som sådan er uenig med dig, for kakuta har et kæmpe potentiale, men hvad mener du der gør at han er et større talent end fx Josh eller Piazon? bare af ren og skær nysgerrighed :)

En spiller man dog ikke kan komme udenom er Toddy Kane, som jeg næsten vil betragte som det største talent, hans alder og spil taget i betragtning. Eller han er i hvert fald deroppe af sammen med Piazon, Josh, Lukau, Chalobah og kakuta.

Håber han gør det godt i Dijon for han kan blive giftig i fremtiden!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Jeg følger både Youth og Reserverne en hel del, og derfor min fascination af Kane. Han spiller HB for reserverne og HB eller Kant for Youth holdet. Efter Hutch er kommet tilbage har han også skubbet Hutch ind i midterforsvaret pga sine imponerende præstationer. Han er meget Bosingwa´ish, dog bedre skud og indlæg, plus han er næsten ligeså god defensivt som han er offensivt.

ikke at jeg er meget for Compilations da de fleste kan se gode ud i dem, men er er bare en prøve på hans talent. Dog er der ikke meget defensivt med i den hvilket er ærgerligt, for der er han også rigtig god.

http://www.youtube.com/w…Sy-6zn6M2aY
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Didier
Hackney:
Hvad siger du så til Piazon for reserverne?
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af CarefreeCFC
Didier - Pub/bar. Når jeg ikke har mulighed for det, så står den på livesteam eller tv.

Mugesh - Brynje i stedet for Lampard - er han ikke "for" meget kantspiller til at ligge centralt og lave den frække aflevring? Det tænker jeg Mata med tiden er bedre, måske Sturridge endda som hængende angriber.

Vinder vi i morgen? Swansea er alligevel friske nok, så hvis vi spiller med samme engagement som mod QPR, så bliver vi ødelagt, fuldstændigt.

Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Kemosabe
Tænk på Joe Cole og gang så hans evne til at styrte formålsløst rundt i ring med to og fjern så den lille snert af effektivitet, han måtte have. Så har du Kakuta. Sådan cirka. Det bliver aldrig til en skid med ham.

Josh McEachran har en ro og et overblik med bolden, som er helt usædvanligt for en 18 årig. Jeg anser det for langt mere sandsynligt, at han bliver en god PL spiller, med mindre han da skulle blive voldsomt skadet.

Hvad har Arjen Robben i øvrigt gjort siden han skal smides på sådan en liste med nulboner som Ricardo-se-mig-jeg-kan-sparke-med-ydersiden-Quaresma?

annonce
0