Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemosabe
Der svirrer også et rygte om, at hvis det skulle blive Ancelotti, vil Adebayor være på hans indkøbsliste...

Tanken om den store dovne klovn i den blå trøje huer mig bestemt ikke, og det ville helt sikkert blive meget dyrt eftersom det ville være et kontroversielt skifte. Hvis vi absolut skal købe Arsenals angribere, så hellere ham voldtægtsmanden, der altid er skadet, ja selv Bendtner ville jeg hellere have.

Heldigvis er det nok bare et plat rygte.
Skrevet af [Mig]
Ville det være helt hen i vejret at smide penge efter Tevez?
Jeg er begyndt at beundre hans måde at binde sig til en klub på, og jeg synes det kunne være et rigtig godt køb. Han har allerede bevist sit værd i Premier League, hvilket betyder, at han højst sandsynligt ikke kræver den store tilvænning.

Ser langt hellere, at vi byder på ham end Zlatan fx. som jeg ikke tror vil kunne begå sig i PL.

Er folk enige eller uenige?
JT, Captain, Leader, LEGEND
Skrevet af Coppell
Hvis Chelski ellers kunne få Zlatan ville jeg nu nok satse på ham. Han har noget helt ekstraordinært rent teknisk og fysisk.

Det har Tevez ikke. Men han er en rigtig god allround andenangriber ved siden af f.eks. et stort lokum som Drogba eller Zlatan vil jeg mene.

Jeg håber dog som udtrykt flere gange i en anden (og vigtigere:-) tråd at vi beholder ham.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Kemosabe
Zlatan er en sublim spiller, ingen tvivl om det. Teknisk er han langt bedre end fx Drogba, fysisk er der vel nærmest ingen der overgår Drogba. Når jeg vægrer mig ved et evt købt af ham, skyldes det måske mest at jeg først og fremmest ønsker mig en hurtig angriber. Dernæst at jeg ikke er sikker på, at han rent mentalt vil passe ind på holdet.
Det vil også utvivlsomt blive meget meget dyrt at købe ham, eftersom der vil være en lang kø af interesserede klubber, hvis han rygtes at være på markedet.

Han er Inters største stjerne, og hvis han skal væk, kommer det til at koste kassen.

Tevez ville jeg også gerne have, men jeg har på fornemmelsen af, at han bliver i Man Udt. Jeg håber ihvertfald at han bliver købt af en eller anden klub, så vi bliver fri for at firmaer skal udleje spillere til klubber i fremtiden. Det er noget underligt noget, synes jeg, men måske er jeg bare for konservativ.
Skrevet af Droget!
Tevez og Ibrahimovic er begge fantastiske spillere, som uden tvivl kunne bidrage med noget godt til Chelsea. Men deres pris vil jeg vurdere til at være for høj, eftersom at de ikke vil være meget bedre/dårligere end Drogba... Vi har altså i forvejen en klasseangriber i Drogba og vil mene, at de mange penge kunne bruges på en mere fornuftig måde...Der er 2 problemer med vores nuværende trup. Det ene er at vi måske mangler noget kreativt. Det andet er truppens alder, med adskillige spillere, der er ved at være for gamle. Jeg synes at man bør kigge på nogle unge spillere, der kan tage ved lære af de ældre spillere...
Skrevet af Droget!
Med hensyn til Adebayor vil jeg mene, at der er et bedre og billigere alternativ i Kenwyne Jones fra Sunderland... Fantastisk spiller, der både har erfaring i at spille i PL, men også er ung... JT sagde på et tidspunkt (mener det var sidste år), at han var den sværeste at spille overfor i PL... Helt sikkert en spiller, som man i min optik burde se nærmere på... Har hørt at man eftersigende skulle have skrevet kontrakt med Zhirkov og Dzagoev begge fra CSKA Moskva i en handel til 15 millioner pund... Det kan godt være, det bare er et rygte, som så ofte, men ellers ville det være en lækker handel, da Zhirkov kunne give noget kreativt til holdet, mens Dzagoev er en ung offensiv midt, der indtil videre har gjort det imponerende, og han kan blive det næste store hit fra Rusland....
Skrevet af 80Ronaldinho
Sad lige og læste nogle sider her i jeres tråd, og kunne selvfølgelig ikke undgå snakken om Ancelotti! Han er et taktisk geni, og jeg vil meget nødig af med ham..!
Der var en person som nævnte at han havde ladet Milan-holdet blive til et oldboys hold, og der må jeg så lige sige at skylden ikke kan skydes på Ancelotti. Selvfølgelig har han en forkærlighed for nogen som har toppet, fx Seedorf, men han har faktisk i et par sæsoner i træk villet have forstærkninger, men det blødkogte æg Galliani har ment truppen var stærk nok, og satset på at en kronisk skadet Nesta, 40årige Maldini, Seedorf over the hill osv.. Hovedansvaret skal placeres hos Galliani, og ikke Ancelotti! Milan har hentet 3 spillere på 2 sæsoner(Dinho, Pato, Borriello) Og Dinho var mest for Berlusconis skyld..! Det var så en lille forsvarstale for Ancelotti:)
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Kemosabe
Rart at få sagen belyst fra et Milan-perspektiv. Når det kommer til stykket, ved jeg ikke så forfærdeligt meget om hverken Milan eller Ancelotti.
Jeg undrer mig bare over, at man ikke har skiftet et par af de gamle travere ud og at man tilsyneladene tror at man kan løse problemet ved at hente spillere som Ronaldinho og David Beckham (?!). Men måske er det, som du siger, ikke Ancelottis beslutning.

Chelsea står overfor et mindre generationsskifte, som dog blegner i forhold til Milans. En spiller som fx Ballack burde man ikke forlænge med. Det er så indlysende at han er dalet i niveau. Han kan lige mande sig op til en herrefight i de store ChL kampe, men set over en hel sæson er han ganske enkelt ikke længere god nok til Chelsea.
Min bekymring er, at Ancelotti ikke vil skifte spillere som Ballack og Deco ud, men istedet lade dem lunte rundt på vores midtbane i flere år frem.
En anden mulighed er at Roman specifikt har hentet Ancelotti, fordi han ikke gider at bruge flere penge på nye spillere og istedet har skaffet en manager, som har "et godt tag på de gamle" og således er vant til at høre dem jamre sig over deres gigt og kan hjælpe dem med at løse krydsogtværs.
Skrevet af stofferc
Dagens start 11´er imod Rovers:

1 Petr Cech
17 José Bosingwa
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
12 John Mikel Obi
5 Michael Essien
39 Nicolas Anelka
8 Frank Lampard
15 Florent Malouda
11 Didier Drogba

Substitutes: 40 Hilario, 2 Branislav Ivanovic, 35 Juliano Belletti, 42 Michael Mancienne, 43 Miroslav Stoch, 16 Scott Sinclair, 9 Franco Di Santo.

Ingen eksperimenter idag selvom kampen dybest set ikke betyder noget. Man må gå ud fra at Hiddink gerne vil give hjemmepublikummet en værdig sæsonafslutning. Det må vi håbe at de gør i hvert fald.
-
Skrevet af 80Ronaldinho
Ha ha ha... Jeg ved sgu ikke om Ancelotti går og deler gigtpiller ud! Men alderen i Milan hænger også sammen med Milan-lab som gør et helt fantastisk arbejde i at holde spillerne i så god fysisk form at de faktisk kan blive ved et par år ekstra hvilket er imponerende, men hurtigheden mister alle med alderen, og det kan man se bl.a. med Seedorf som er et fysisk pragteksemplar! Nu skal man jo tænke på at Ancelotti har en anden taktisk indgang til tingene end Hiddink.. Ancelotti spiller for det meste 4-3-2-1! Tror rent faktisk ikke at han kunne bruge Ballack i en start 11´er..! Deco ved jeg ikke rigtig, nogle spillere blomstrer jo pludselig op under en ny træner. Som fx jeres Drogba gjorde da Hiddink kom til klubben! Men altså en træner som har ført Milan, som det eneste hold siden 2000, i tre finaler bevidner også om en vis kvalitet. Mener også vi var i semi mod Barca, hvor Shevchenko blev snydt for en scoring på Camp Nou, så de røg i finalen og slog Arsenal...!
Men han er meget dygtig, men han har aldrig været udenfor landets grænser så ved ikke om hans spillestil vil passe ind i Premier League. Det er jo en chance man må tage...!
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Kemosabe
2-0 Anelka.

Så har både han og Ronaldo 18 ligamål. Det ville være flot, hvis han kunne tage topscorerprisen.
Skrevet af pazia
Hvor kan man se kampen?

For øvrigt er der så noget hold i rygtet, om at Mikel skal til Inter?
Skrevet af Kemosabe
Mikel-rygterne tror jeg mest udspringer af, at der er 2 år tilbage af hans kontrakt og en evt forlængelse derfor diskuteres for øjeblikket.

Jeg synes personligt, at Mikel har gjort fremskridt i denne sæson, men han mangler altså stadig lidt, og jeg har lidt svært ved at se hvordan han skulle kunne løfte Inter op på et højere niveau.
Skrevet af stofferc
Han har været en af de bedste på banen idag sammen med Anelka.
-
Skrevet af pazia
Grunden til at Inter gerne vil hente Mikel, bunder jo i at det er Mourinho der sidder som manager, og han har jo kendskab til ham fra hans tid hos os i Chelsea.
Skrevet af Kemosabe
Ok, jeg er på arbejde og kan ikke se kampen, men bestemt rart at høre, at han gør det godt.
Skrevet af stofferc
Man må sige at vi burde have vundet kampen idag MEGET større. Vores pasningsspil frem ad banen er i særklasse, men vi har stadig svært ved at score. Lamps og Drogba er bestemt ikke skarpe for tiden, og de skylder begge to et par kasser efter idag. Anelka lader til at have tilpasset sin rolle på holdet med udgangspunkt i højre side. Han bevægede sig tit ind på midten af banen, og er god til at holde på bolden og har faktisk et ret godt blik for spillet.
Synes også at Mikel beviser igen idag, at han bør foretrækkes frem for Ballack sammen med Essien og Lamps. Kunne blive en gylden midtbanenkonstellation.
-
Skrevet af averiks
Jeg synes også at det var interessant idag med Mikel og Essien i startopstillingen, og ingen Ballack. Spillet fungerede ret godt dag.
Man kan sige mange gode ting om Ballack, men det som han leverede i Bayern, det har han aldrig gjort i Chelsea. Men okay som man siger, der kan kun være plads til en høvding på et hold.

Hvis Ballack forlader Chelsea, så kan vi sagtens klare os uden ham. Men hvis han bliver så er det også okay.

Hvis vi skal have en ny angriber, så har jeg svært ved at se hvem det skulle være. Det er faktisk kun Torres fra Liverpool, som jeg rigtig godt kunne tænke mig kom til Broen. Den mand kan sparke til en bold, som ingen anden i Premier league. Et knaldhårdt vrist spark helt nede ved jorden, det kan han.

Det med Adebayor, er jeg ikke synderlig begejstret for.
Chelsea is back again
Skrevet af Forza Zola
Det ville da være det mest sindssyge at skille sig af med mikel hvilket vel også bare er en and. Han bliver verdensbedste på den defensive midtbane inden for et par år.

Synes vi spiller en rigtig god gang bold idag, men Lampards niveau i år og specielt de seneste 5-6 kampe har været bekymrende synes jeg. Kunne godt tænke mig en bedre kreatør og driblestærk spiller på vores offensive midtbane, også med Essien liggende som midt-midt og Mikel bagved.

Synes iævrigt at Malouda virkelig har spillet sig op i slutningen af sæsonen og er vel næppe et salgsobjekt længere. Anelka spillede ligeledes en stor kamp idag og var her der og alle vegne. Vores midterforsvar var upåklageligt som de har været på det seneste. Nu mangler vi bare at Cole slår nogle gode indlæg så går det hele jo op i en højere enhed ;)
come on Chelsea
Skrevet af Martinovic
"Verdens bedste inden for et par".

Tvivler nu. Han er minimum en klasse under Essien på den defensive og kan nævne mange, der holder et noget højere niveau end ham :-)
Mojn do!
annonce
0