Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NeddamxD
Haha, mener skam ikke, at der både kunne være mål og rødt. Tror du må læse det igen.

Det sidste var ment som et billede på hele kampen, havde vi tabt 5-1, med det andet mål i mod os :)

EDIT: Efter at have læst mit eget indlæg kan jeg godt se, at det ikke er helt klart, tvært imod. Er ikke i tvivl om den ene kendelse, det eneste der kunne have været efter, var et gult kort til Cech, men straffe var der ikke
Skrevet af pharzon
Mugesh, Messi spiller centralt.

Qua hans frie rolle kommer han da sikkert forbi Cole et par gange, men hele jeres forsvar skal nok få fornøjelse af ham.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af Kemosabe
Det er klart at fokus skal lægges på at stække Messi, men helt ærligt så tror jeg ikke der findes mange eksempler på at det er lykkes specielt godt for nogen, men jeg ser selvfølgelig også sjældent Barcelona spille. Han behøver jo vitterligt ingen plads for at modtage bolden og skabe problemer. Man skal være virkelig skarp for at stoppe ham uden at lave frispark.

Jeg havde gerne set en (disciplineret) David Luiz, da jeg forestiller mg at han er en af de få, som ville kunne følge det hæsblæsende fodskifte, men det kan vi nok glemme med tanke på den muskelskade han pådrog sig igår. Cahill er ikke langsom, men ofte lige lovligt klodset og JT bevæger sig jo som havde han cement i benene efterhånden.

Offensivt tror jeg ligesågodt vi kan indstille os på at bolden vil blive hyret i retning af Drogba hver eneste gang kommer på Chelseafødder, og det er nok også vores bedste chance. Hvis han rammer dagen som igår, kan han gøre ondt på deres forsvar. Etableret angrebsspil som sådan tror jeg ikke vi får så meget af.
Skrevet af NeddamxD
http://www.goal.com/en-g…ayer-of-the

Hvor dælen er Mata på den liste?
Skrevet af CFCHackney
Luiz kunne have været guld værd, og nej etableret angrebsspil får vi nok ikke så meget af.

Nu har jeg set de sidste par kampe med Barca( kæft hvor var de kedelige!) og det er helt klart at de ikke kan lide hold der stresser dem når de er på bolden. man så det også da Milan spillede mod dem i Milano hvordan de skiftevis stilte sig ned og skiftevis gik op og pressede og trak lavede tempo skift of prøvede at styre tempoet i kampen, så godt som man nu kan det mod Barca.

Vi skal self ikke stå højt igennem hele kampen og spille naivt, men vi skal heller ikke stå med 10 eller 11 mand bag bolden i 90 minutter. Vi skal stresse Barca og lægge pres på dem, samtidig med at vi skal forsøge at være kompakte.

Opstillingen fra i går, men med Sturridge og Torres i stedet for Kalou og Drogba tror jeg ville fungere godt. Sturridge kan virkelig gøre ondt på dem på kontra og Torres har også en god speed. Derudover er han godt til at stresse og lægge pres på modstanderen. Jeg håber vi ser Ramires i venstreside og Sturridge i højre da Ramires kan være med til at lukke ned for Alves.

Messi skal vi selvfølgelig være meget opmærksomme på, men vi får nok aldrig lukket helt ned for ham. Xavi skal stresses hver gang han har bolden.

Jeg håber Vi kan få et godt resultat! Men det bliver svært..

Edit: hvor fanden er Mata? han er vist den i PL der har kreeret flest chancer og lavet næst eller 3. flest assists plus en pæn portion mål..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Han er ikke englænder, han var ikke dyr og spiller for et hold der har været i krise der meste af sæsonen, derfor. Uforståeligt, men sådan er det ofte. Parker er f.eks. med fordi Tottenham har gjort det over forventning(indtil de seneste 10 kampe) og han er englænder.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Lentini
Han behøver jo vitterligt ingen plads for at modtage bolden og skabe problemer.

Netop her kan man tage lidt af hans farlighed af, da Xavi ofte er manden som finder Messi i gunstige positioner. Kan man stække Xavi, som fx Sneijder gjorde for Inter for nogle år siden, er man nået et stykke af vejen. Derudover skal man så bare håbe på at Messi ikke lige rammer dagen, fordi så god er han bare.
Skrevet af stofferc
Han er ikke englænder, han var ikke dyr og spiller for et hold der har været i krise der meste af sæsonen, derfor. Uforståeligt, men sådan er det ofte. Parker er f.eks. med fordi Tottenham har gjort det over forventning(indtil de seneste 10 kampe) og han er englænder.


Jeg har sådan set forståelse hvorfor Parker er med. Han har været en af nøglerne til Spurs gode sæson (husk at stemmerne blev afgivet i marts). At Joe Hart er nomineret virker dog helt sort i mine øjne. Så er der pludselig en del spillere man kunne tage med. Han må udelukkende være nomineret fordi han er en engelsk målmand, der ikke er elendig.
-
Skrevet af CFCHackney
Joe Hart har vel været PrL´s bedste målmand i denne sæson så hvis man vil have en keeper med er han da et naturligt valg, jeg synes han har været imponerende. Men det er også kun hvis man vil have en keeper med, så er han det klare valg. Men jeg kan sagtens finde markspillere der fortjener den mere. parker forstår jeg egentlig også godt er med, han har sgu gjort det rigtig godt på Spurs´ midtbanen. Nok den mest stabile DM i PL, og han kan også ting frem i banen og er rimelig hurtig.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af stofferc
Han er en udmærket sidste skanse, bestemt en af de bedste i ligaen, men at han skulle have haft en bedre sæson end fx Cech, Krul, Szczesny eller ham der Vorm er i mine øjne langt fra sikkert. Slet ikke god nok til at fortjene den nominering og der tæller hans statsborgerskab helt sikkert en stor rolle.
-
Skrevet af CFCHackney
fair nok :) Jeg synes han har været den bedste keepere i sæsonen sammen med Krul. Han har virkelig haft nogle fantastiske redninger, og meget få drops. Men om man ligefrem skal nominere en keeper til årets spiller ved jeg ikke helt om jeg ville gøre..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af hm
@Eroh
"Torres bar nu sørgebind."

kan du ikke finde et billed hvor man kan se han bærer sørgebind?
YNWA (født Liverpool-fan) Atletico Madrid AIK Bremen Celtic Nantes Lyngby
Skrevet af Eroh
@hm: Hey, var sikker på, at jeg havde set et billede med ham hvor han bar et sort armbånd, og har prøvet at finde frem til det igen - men uden held.

Efter at have læst en større sviner af Torres på http://www.liverpoolway.…rres-2.html, er det blevet klart for mig, at ingen af de indskiftede spillere bar sørgebind. Alle dem som startede inde bar et. Virker ikke som om, at man har givet bænkevarmerne disse. Om ikke andet synes jeg det er ærgeligt, at en tidligere Liverpoolmand ikke viser sin respekt for en historisk Liverpooltragedie - han kunne have fået Drogbas.

Men det må vel være en forglemmelse fra Torres´ side.

So, my mistake.
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af maarkap
Åh, smut nu med dig. Hvad fanden i helvede er det for en ligegyldig ting at gå op i? Enig i at det var en flok idioter der var til stede på tilskuer tribunerne, men at gå så meget op i Torres ikke havde sørgebind på, i en kamp der end ikke var mod Liverpool er bare dumt.

Hvis man ser de kampe hvor de spiller med sørgebind, er det faktisk tit at indskiftnings spillerne ikke har fået det på. Spørg mig ikke hvorfor.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mugesh
Som Stofferc også siger så er Hart med fordi han er englænder og ikke er dårlig. I mine øjne har Cech, Krul og szszszssny været bedre.

Parker er jo med på samme baggrund, han er englænder og har haft en vigtig rolle på et hold, som ikke kan forsvare.

Fatter ikke hvor Yaya bliver af, City er jo slet ikke det samme uden ham og er et eller to niveauer over Parker.

Nu har jeg godt nok set flere Arsenal end Tottenham-kampe, men hvis jeg skulle vælge mellem Song og Parker så ville jeg vælge Song, folk glemmer hvor mange nærkampe Parker egentlig taber, ja han smider ind i alle dem han kan komme til, men vinder kun lidt over halvdelen. Mon ikke hans offervillighed og vilje, som er sat meget højt i England har påvirket stemmerne, end det reelle niveau?

Edit: Det lader til Cahill er klar til imorgen http://www1.skysports.co…95/7677800/
Så længe Bos ikke er at finde på banen så tror jeg på et godt resultat.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Synes godt nok vi er blevet gjort til alt for store underdogs når man kigger på oddsene på kampen til imorgen. Kan ikke huske hvornår vi sidst har givet 5 gange pengene for en sejr på broen. Javel Barcelona er favoritter, men sgu ikke så store som bookmakerne gør dem til i morgendagens kamp.

Jeg synes egenligt at de gange vi har mødt Barca, at vi har haft meget godt styr på Messi. Han har vist heller ikke scoret mod os endnu så vidt jeg husker. Håber virkelig, at vi går ud og gir den max gas i nærkampene, samt lægger et pres på deres deres bagkæde. Samt midtbane.
come on Chelsea
Skrevet af maarkap
"Jeg synes egenligt at de gange vi har mødt Barca, at vi har haft meget godt styr på Messi. Han har vist heller ikke scoret mod os endnu så vidt jeg husker. Håber virkelig, at vi går ud og gir den max gas i nærkampene, samt lægger et pres på deres deres bagkæde. Samt midtbane. "

Men de sidste par gange vi har mødt Barcelona har vi også haft nogle markante spillere på midtbanen, som har været i god form.
Bare tænk tilbage på en Essien i top form.

Hvis vi skal stoppe Barca, så skal midtbanen virkelig spille op til deres bedste.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Geddar , moderator
Szczesny har bestemt ikke været bedre end Hart i denne sæson. Og Hart har nu været en af de bedste keepere i denne sæson. Om Cech eller Krul har stået bedre er en smagssag, for stor forskel har der ikke været.

"Nu har jeg godt nok set flere Arsenal end Tottenham-kampe, men hvis jeg skulle vælge mellem Song og Parker så ville jeg vælge Song"

Song har faktisk heller ikke været specielt god til at udfylde rollen som midtbanens sidste sikre skanse i denne sæson. Han er for ofte blevet fanget på mellemhånd, ligesom den udvidede rolle han har fået, samt skader til reserverne, har medført at han ofte har set slidt ud. I første halvdel af sæsonen var Parker outstanding, og som det bliver noteret af stoffer er stemmerne afgivet tidligt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Kemosabe
Jeg tvivler stærkt på, at Joe Hart vinder den pris.

Det er jo spillerne, der har stemt, og som sagt er stemmerne jo forlængst afgivet og vinderen derfor allerede fundet.

Mit bud er, at Van Persie vinder den, og det vil da også være i orden med den sæson han har haft.
Skrevet af Mugesh
”Szczesny har bestemt ikke været bedre end Hart i denne sæson. Og Hart har nu været en af de bedste keepere i denne sæson.”

Fair nok, men er det ikke her på det seneste han(zszszszny) er gået lidt ned, synes han startede sæsonen godt. Harts helt store egenskab, er hans reaktionsevne, som er imponerende, lidt a la Casillas og Valdes. Han mangler lidt i indgreb. Men måske tillægger jeg ikke Hart så meget pga. det forsvar City har.

”I første halvdel af sæsonen var Parker outstanding, og som det bliver noteret af stoffer er stemmerne afgivet tidligt.”

Ja det er jeg også klar over og det er lidt ærgerligt. Men ud fra de kampe jeg har set og lidt statistik så vil jeg nu foretrække Song(hvis han holder sig kun til det defensive(bedre i taklinger og nærkampe)). Igen mener jeg man bliver blændet af Parkers mod og hjerte og knap så meget evnerne.

Men hvor Yaya bliver af, må jo være et af de helt store mysterier.

Og til dem som ikke mener at RDM har ændre noget ved holdet og den måde vi spiller på http://www.zonalmarking.…-di-matteo/
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce
0