Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Andy Gray
Forsinket tillykke herfra!

Det må have været en herlig aften for jer i går.
Everton = Evigt liv eller pengene tilbage
Skrevet af stofferc
Det ændrer vel ikke på, at I står overfor en usandsynlig stor opgave med at erstatte og afløse spillere henover sommeren?


Jeg vil også mene der stadig skal renses ud i truppen. Ligaen bør efter min mening altid have første prioritet, og truppen som den er kan jeg ikke se hamle op med de to Manchester-klubber. Det er helt fantastisk at vi har vundet Champions League, men det har mere været en mirakelhistorie end det har været flot og velspillende.
Jeg vil også være så skandaløs blasfemisk, at sætte spørgsmålstegn ved om Di Matteo skal fastansættes nu, men jeg har virkelig min tvivl om han er manden, der kan skabe en ny vision om hvordan Chelsea skal se ud.

Men hold kæft en vild aften i går. Der røg godt nok nogle øl ned, og mit stemmebånd røg også, da Drogba satte det afgørende spark ind. Vi spillede virkelig ikke en ret god kamp. Bolden blev smidt for hurtigt væk, og udover målet var der vel nærmest kun "næsten"-chancer.
Synes dog at der var nogle store præstationer. Mikel var helt sensationel god igår. Det var nok en af hans bedste kampe i Chelseatrøjen, og jeg glemte NÆSTEN, at vi har haft Maka til den plads. Ellers er det logisk at fremhæve Cech. Præstationen igår viser at han er helt oppe i verdenseliten, og det kan være at folk uden for klubben snart begynder at forstå det igen (Müllers mål var efter min mening svært at have med at gøre, der var meget fart i det, og den havde et stort opspring). Drogba kan vel også takke Cech for, at han nu to CL-kampe i træk ikke er blevet skurk frem for helt.
-
Skrevet af maarkap
Skurk frem for helt?

Men der rejses en statue af RDM foran broen altså - gerne med Drogba ved siden af.

Det var helt fantastisk at se de to "anfører" i form af Terry og Lampard løfte trofæet sammen. Vi snakker om en generation der har været lige ved og næsten så mange gange, og nu står Terry, Lampard og Drogba endelig med det trofæ på et hængende hår, i forhold til deres karriere.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af CFCHackney
Helt helt helt enig, Stofferc!! I det hele.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af stofferc
Skurk frem for helt?


Der er indsat et "ikke" et sted nu.
-
Skrevet af Kadiköy
Blev enormt glad for Mikel og Luiz´ præstationer igår, for satan de gjorde det godt! Man kan godt se Cole er ved at dampe så småt af, han var ikke den skarpeste igår :(
Skrevet af Priest
Luiz har spillet godt under RDM, og Mikel og spillet som forventet (ikke "under-AVB-forventet"), men igår var han vanvittig sikker, specielt når han holdte på bolden, var han lige så kølig som Romeu har været.
Skrevet af Mugesh
Det er sgu helt fantastisk det her, en sæson som har budt på så mange nedture, men alligevel ende med den største optur længe. At vinde CL med det her hold, for mig er større end, hvis vi vandt det for fem år siden, hvor vi jo også var storfavoritter.

Om RDM er manden der kan bygge et nyt hold, er der jo ingen der ved, og vi finder vel ikke ud af det, før vi giver ham chancen, og det burde han have, efter det han har udrettet med det hold han overtog. Et hold, som kunne tabe til ALLE hold i de store ligaer. RDM får banket noget selvtillid ind i spillerne og det gjorde han blandt andet ved at vælge den taktik, spillerne er trygge ved og give dem roller, som passer til deres evner. Stille og roligt begynder vi at vinde kampe på de dyder, som kendetegner og har kendetegnet det her hold i de sidste otte år, på den måde fik spillerne selvtilliden, viljen og troen tilbage, og netop de sidste to ting har man især kunne se hos alle spillerne under RDM især i CL. RDM skal have jobbet!

Derudover kunne jeg godt tænke mig at høre, dem som ikke tror han er manden, hvem er deres alternativer, og lad være med at nævne Mourinho, han er slet ikke manden i den situation klubben står i, samt hvis vi ser på de spillere vi har hentet, så bliver der satset langsigtet, hvilket Mourinho ikke gør i. RDM kender holdet, klubben, cup-turneringerne og ligaen, hvor mange andre managers har samme kendskab?

Til kampen i går:

Taktisk synes jeg vi stiller det rigtige hold, men udførelsen var ikke helt optimal. Og det er blandt andet pga. vores lille playmaker, Mata, spillede en dårlig kamp, samt CB´erne og Lampard lavede alt for mange fejlafleveringer og for utålmodige.

Cech: Spillede igen en klassekamp, men målet mener jeg Cech burde have pillet, men så laver han til gengæld klasseredninger, Cech burde kåres til verdens bedste igen.

Bosingwa: Spillede måske sin bedste kamp i år på back-pladsen, var ikke så fejlplaceret som han ofte er, havde nogenlunde styr på Ribery, med stor hjælp fra Kalou.

Cahil: Den bedste af CB´erne, men ikke så god som han plejer at være, men han er lovlig undskyldt pga. hans skadespause.

Luiz: Lavede alt for mange frispark og generelt et skridt bagefter Gomez og Müller hele kampen igen, timing er så forbandet vigtig for en type som ham. Tydeligt at han ikke var 100% klar, men sparke det kan han, sikker straffespark.

Cole: Verdensklasse, defensivt, knap så verdensklasse offensivt. Havde for det meste styr på Robben og Lahm, med godt hjælp fra Bertrand.

Mikel: Spillede måske sin bedste kamp. Super kølig i pressede situationer, og spiller sig fornemt ud af dem, samt han fik lukket godt af centralt, derudover overtog han Lampards rolle, at finde Drogba med flere gode lange afleveringer.

Lampard: Får lukket godt af centralt ligesom Mikel, men laver for mange fejlafleveringer, fandt ikke Drogba som han plejer, og måske derfor vi kom til at stå lidt for langt tilbage til tider.

Mata: Fik faktisk pladsen, for Lampard og Mikel fik ham spillet i gode situationer, men lavede for mange fejlafleveringer, burde have styret offensiven bedre.

Kalou: Noget har RDM gjort ved ham, for han kæmper virkelig godt, og tager langt flere gode beslutninger end vi er vant til fra hans side, hjalp Bosingwa rigtig godt.

Bertrand: Kom ikke med meget offensivt, men han var vel primært valgt til at hjælpe Cole med Robben og Lahm, som jeg synes han gjorde rigtig godt.

Drogba: Hvis Mata havde spillet bedre, er jeg sikker på vi havde scoret flere mål, da Drogba ingen problemer havde med at vinde duellerne mod Bayernforsvaret, var igen et monster uden lige.

Malouda: Holder fint på bolden, vi kommer lidt længere frem på banen efter hans indskiftning.

Torres: Hvis han startede inde og spillede som han gjorde havde han været MOM. Energisk, driblestærk og kæmpede hårdt defensivt. Troen på Torres er der stadig.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
ChelseaTV sender i øvrigt direkte fra sejrsparaden lige nu. Kan anbefales hvis man som mig bare sidder og plejer sine tømmermænd med et smil på stort, fedt smil på læben.
-
Skrevet af Fribytter
Ifølge Balague på twitter så har Torres vist taget bladet fra munden.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stofferc
Så må han smutte hvis han vil. Jeg tror han har en fremtid i klubben, især hvis Drogba smutter her til sommer. Han skal selvfølgelig begynde at score mål.
-
Skrevet af MIghtyBlues
Hvad siger vores spanske ven ?
Skrevet af Fribytter
https://twitter.com/#!/GuillemBalague
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Contractor
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af Fribytter
Balague har selv oversat vigtige bider. De er i hans timeline.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Donnie_
Det er vel meget naturligt, at Torres er skuffet. Han kom ikke på banen i FA Cup-finalen og kom først ind efter 85 minutter i CL-finalen. Det var ikke just, hvad man havde forventet, da Roman Abramovich smed bunker af penge efter ham.

Derfor er han selvsagt frustreret. Og det forstår man jo ærlig talt godt. Han er en fremragende spiller, og det må være deprimerende, at han se sig selv blive bænket, når man føler, at man kan bidrage til holdet. Han gjorde jo også et rigtig godt indhop, og i bagklogskabens lys burde Di Matteo vel også have startet Torres til fordel for Bertrand. At alternativet så reelt var Malouda siger jo noget om, hvilken rolle Torres øjeblikket har i truppen.
Skrevet af Donnie_
Og forresten helt fantastisk med gårsdagens sejr. Jeg var ekstremt nervøs hele dagen. Formentlig primært fordi jeg frygtede, at det endnu engang ville ende med, at Chelsea stod tomhændede efter de 90 minutter.

Nu gik det heldigvis helt anderledes, og det var en fantastisk følelse. Generationen med Cech, Terry, Cole, Lampard og Drogba havde formentlig deres sidste chance for sejr i går, og det var smukt at se, hvordan en rejse sluttede. Det er svært at forklare, hvordan sejren føles, men jeg tror først og fremmest, at det bare var en enorm forløsning.
Skrevet af SørensenCFC
Smukt at se Terry & Cole udbryde i sang på bussen:´´ Didier Drogba we want you to stay´´ , og alle de fremmødte fans begyndte at synge med :)
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af CarefreeCFC
Det er svært med Drogba/Torres.

Som jeg ser det, prøver Torres at "presse" klubben, da han ved at Drogba bliver nødt til at forlade London for at han kan få en ordentlig chance for at blive førsteangriber.

Drogba er stadig en verdensklasseangriber, men jeg ser ham egentlig helst skifte klub nu. Vi vil som fans ikke kunne få en bedre afslutningsminde med den mand, i stedet for at have ham løbende og have en eventuel middelsæson (selvom Drogba ikke ved hvad ordet middel betyder).
En anden ting, jeg har svært ved at se en "genopbygning" af holdet, så længe Drogba spiller her. Alt for meget er bygget op omkring ham, så hvis der virkelig skal ske nogle ting, skal han desværre nok tilsidestilles.

Op til mig - farvel Drogba, og tak for alt! True Chelsea Legend!


Desuden er det nok klogt at sætte en undersøgelse igang her idag - Har Bosingwa taget trofæet med hjem?
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Punter.
Desuden er det nok klogt at sætte en undersøgelse igang her idag - Har Bosingwa taget trofæet med hjem?


Hvad?. Er jeg gået glip af en nyhed??
Mazacar! We Aint Got No History... https://twitter.com/FootballFunnys/status/328100851300311041/photo/1
annonce
0