Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SCHAAP
Men kampdagsindtægter er meget andet end entreindtægter. Det dækker f.eks. også salg af merchandise, food & beverages mm.
Skrevet af Geddar , moderator
Ah, jeg havde misset du kun skrev om entréindtægter. De øvrige stadionindtægter er dog værd at tage med.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af SCHAAP
Helt klart!
Skrevet af Bosse1983
Ja, men disse hænger jo også uløseligt sammen med hvor mange tilskuere der er.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af SCHAAP
Det gør de, men jeg ved bare ikke hvad proportionerne/forholdet/funktionen er mellem entreindtægter og de øvrige matchday indtægter. Derudover kommer der også forøgede indtægter ved sponsorer mm. Så jeg kan kun forholde mig til hvad jeg er 90% sikker på.
Skrevet af Bosse1983
OK, jeg overså også lystigt at du kun forholdte dig til entreindtægter. Jeg vil dog godt være optimistisk på dine vegne og sige at det 100% bliver et større beløb, alt indregnet. Man har pludselig også et stadion-navn man kan friste sponsorer med.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Hasselbaink.
Det ser ikke ud til, at vi skal have glæde af Clark i vores stab.

http://www.bold.dk/nyt/M…WBA-traener
Skrevet af Black Spider
Angående Terry

Jeg er sådan set enig i, at han ikke har sat nye rekorder for flot spil i år. Men man bliver ikke pludselig dårligere til at læse spillet medmindre man mister fokus eller får Alzheimers, og mistet fokus kan genvindes. Med den rigtige manager, alt det Terry vs AVB bavl i bakspejlet, racismesagen overstået, ribbenene helet, og fokus udelukkende på fodbolden, så burde den "gamle" Terry være tilbage igen.

Han bliver selvfølgelig ældre, men omvendt mister han jo ikke noget specielt ved det. Han mister fart og acceleration, men havde han nogensinde ret meget? Altså tvivler jo på, at lige præcis det er problemet. Han har ikke været den gamle Terry i år, men hvem har rent faktisk vist deres niveau jævnt over hele året? Og hvis vi havde smidt Kos igennem det samme lort, som Terry har været igennem, ville han så spille bedre?

Altså tror jeg på, indtil jeg har set bund-solidt bevis for andet, at Terry stadigvæk har det i sig, at spille på det niveau han var på, før klubben gik i hundene i den sidste tid under Ancelotti.


Angående Battersea Power Station

ØV! Det ville have været et glimrende erstatning for Broen, og et større stadion vil bestemt hjælpe ganske betydeligt med at komme i nærheden af sorte tal. Om det så er 20 eller 30 mio pund ekstra, vi kan tjene om året, så er det jo alligevel ren gevinst, så længe vi mere eller mindre bygger for Romans penge.

Jeg ved ikke hvilke alternativer der ellers arbejdes med, men hvor vil det være rart, hvis vi kunne få et nyt stadion bygget før Roman evt. beslutter sig for, at nu er det ikke sjovt at spille FM i virkeligheden længere. Og man ved jo heller aldrig hvornår Putin beslutter sig for, at Romans penge ville gøre mere gavn i statskassen.


Angående de nye ude-trøjer

Pæne nok, men hvad fanden sker der med den City-stribe? Hvornår er vi begyndt at være baby-blå? Overlad dog den slags grimme nuancer til City. Vi er the blues, ikke the baby-blues. Den slags kan da for fanden ikke være så svært at forstå, selv ikke for kokain-sniffende Adidas-designere. Hvis der skal være et blå stribe, så gør den smallere og i rigtigt blå, og ellers er ren hvid også pænt.
Skrevet af ThePensioner
Hvad angår Battersea er jeg ærgelig over det glippede fra en økonomisk synsvinkel. Den romatiske side af mig er dog ganske tilfreds.

Derudover kan jeg faktisk godt være i tvivl om fanbasen er til det. Synes der er rigtig mange kampe, som går i general sale og som aldrig bliver udsolgt, og hvis man i en stor del af kampene har problemer med at sælge knap 42.000 kan der vel godt sættes spørgsmålstegn ved behovet som sådan. Det kan selvfølgelig være at man vurderer, at det man får ekstra ind på de helt store kampe, er så stort et beløb, at det kan betale sig. Det kommer jo naturligvis også an på en fremtidig prispolitik.

EDIT: Nå, kan se det mest er i andre turneringer end PL problemet ligger - alligevel er der en del hjemmekampe som ikke ligger meget over 41.000 solgte billetter... Igen er det jo så spørgsmålet, hvem der bliver væk...

Hvad angår stadionnavnet, så har man jo også et i øjeblikket, som man ikke kan få afsat - tror ikke det bliver lettere bare fordi man bygger nyt stadion.

Og ja, de nye udetrøjer er bestemt ikke noget at råbe hurra for!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Mugesh
@Geddar

”Wauw. Hvilken helt igennem sublim logik! Hvorfor er der ikke bud på Mata? Hvorfor er der ikke bud på Cech? Hvorfor er der ikke bud på Cashley?”

Wauw, imponerende at du misser hele pointen. For det første, dem du nævner spiller allerede for en klub, som ikke sælger ud af deres stjerner, samt de allerede er i en klub, som reel har en chance for at vinde noget, og derfor svære at fravriste fra klubben(ikke at I ikke har mulighed for at vinde trofæer, men så er der en hvis franskmand, som burde få sparket). Derudover misser du min vigtigste pointe med at en storklub som Barca netop står og mangler en hurtig god CB, og da Kos åbenbart er klasse(måske verdensklasse), så er det meget underligt at de ikke er interesseret i Kos.

”Ærgerligt for jer med Battersea. Udover at det havde set fedt ud og kunne få et fedt navn, så er det ganske tydeligt, at et nyt stadion er vejen frem, hvis økonomien for alvor skal forbedres. Men mon ikke jagten går videre?”

Ja det er sgu noget lort, selvom det også ville være trist at forlade broen. Men synes jeg læste et sted at det måske alligevel var muligt at udbygge broen.

PS: JT har sgu da altid været vold langsom.


@Bosse

”Djourou har været meldt til Juventus. Der er ikke bud efter Terry. Ergo må Djourou være bedre end Terry.”

Djourou er i overskud i Arsenal, og spillere, der er i overskud i større klubber, vil altid være rygtet væk. Derudover mangler Juve en CB´er til bredden. Spillere, som er profiler og betyder alt for klubben, bliver sjældent rygtet væk. Hvor tit ser du Puyol være rygtet væk, hvor tit så du Raul rygtet væk, da han stadig væk havde klasse, Maldini, osv. Spillere der betyder så meget for en klub, er jo svære at fravriste og det ved de andre klubber jo også derfor ikke vil de spilde deres tid på dem. Hvis Kos betyder det samme for Arsenal som JT gør for Chelsea, så vil jeg gerne indrømme at påstand ikke er holdbar, men det kan vi vidst godt blive enige om at det er han ikke.

”I indeværende sæson er han ofte blevet fanget ude af position og ved et par anledninger blevet overløpet. Det så man næsten aldrig tidligere, hvor han næsten fungerede som en art sweeper i sin spillestil.”

Enig, men til historien skal det også siges at vores CM/DM´er har heller ikke været særlig gode til at beskytte vores CB´er. Under RDM blev det bedre, men så snart enten Mikel eller Lampard manglede så var der alt for meget plads mellem CB´erne og CM´erne, og hvis det skete for tre-fire år siden og JT stod overfor en Suarez-type, havde han også skvattet. Men ja han er faldet i niveau, det er der vidst heller ingen der betvivler her på siden. Men han er sgu stadig top-klasse CB´er.

Til vores nye trøje:

GAY!!!!!!!!! Føj for satan.... Men jeg skal nok ende med at købe den alligevel :-)

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
@Mugesh

Nej, jeg missede ikke nogen pointe. Din argumentation er slet og ret tåbelig, hvilket både jeg og Bosse har illustreret. Jeg har endvidere uddybet omkring Koscielny og evt. interesse. Men det fangede du vel ikke...

Men så lad os tage spillere som Cabaye, Ben Arfa og Skrtel. Jeg er ikke lige stødt på salgsrygter for nyligt. Til gengæld har jeg læst, at Chelsea skulle være interesseret i Walcott... Chamakh er også blevet rygtet til PSG.

"PS: JT har sgu da altid været vold langsom."

Aldrig så langsom som nu.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Kemosabe
Pensioner;

Jeg tror roligt du kan regne med, at det er undersøgt ganske grundigt hvad man kan forvente af tilskuertal osv. Man kaster sig jo ikke ud i sådan et projekt uden at være sikker på, at det kan svare sig på den lange bane.

Selvfølgelig har vi slet ikke en fanbase som Manchester United, men når der ikke er udsolgt til premierleague kampe på SB, skyldes det næsten altid at udeholdet ikke fylder deres afsnit op. Hold som Wigan har jo fx nærmest ingen udefans.

Carling Cup´en samt mindre attraktive kampe i ChL gruppespillet er selvfølgelig en anden sag og der har vi da set eksempler på, at folk er blevet hjemme. Her ville et 60.000 pladsers stadion kun forstærke indtrykket af et halvtomt stadion med mindre man selvfølgelig bliver bedre til at prissætte kampene svarende til interessen. Jeg forstår sgu godt, at folk ikke gider betale vanvittige priser for fx at se Chelsea spille mod et obskurt østeuropæisk hold eller se reserverne blive slået ud af et eller andet League 2 hold i CC.

Skrevet af Bosse1983
@Mugesh

Jeg tror at det er værd at skelne mellem JT´s værdi som ikonisk talisman og de fodboldmæssige kvaliteter. Kos HAR været lige så vigtig hvis ikke vigtigere for os i år. Han har dog kun været med os to sæsoner, hvor Terry er Mr. Chelsea. Terry betyder sikkert mere for fans og i omklædningsrummet, men på banen er der ikke den store forskel.
Og ja, han er da en god CB og man må også tage de andre kvaliteter med. Ingen argumenterer for at han skal udskiftes, men blot at han rent fodboldteknisk, måske ikke er hvor han engang var. Det er naturligvis muligt at han genfinder noget under en ny manager, men skal man have spillere som ham, Cahill og Ivanovic i bagerste led, må man overveje hvor langt man kan skubbe frem, da ingen af dem er de hurtigste på de første meter.

I Premier League vi i møde masser af hold som er tilfredse med et enkelt point både ude og hjemme. Cup-taktikken må derfor revurderes og dermed også hvem man stiller med bagerst og i hvilken funktion. Vi har selv set det med den tyske olietanker, når spillet pludselig vender.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mugesh
hvor pålidelig er dailymail? læser mest på guardian, sky og telegraph.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Mugesh

Ikke specielt pålidelige. Samme niveau som The Guardian(til tider), Daily Mirror, Metro etc.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af MIghtyBlues
Til tider undres jeg lidt over de forskellige historier/rygter/løgne. Har læst et par steder at Sturridge skulle være på væk, da han er utilfreds med spilletid og han er blevet brugt som kant. Så langt, så godt. Kan egentlig godt forstå lidt af hans frustrationer, hvis man kigger på de indkøb der er lavet, og han ikke er udtaget til EM.

Dog ser jeg ham som et glimrende alternativ til Torres den kommende sæson helt på toppen. Med Drogbas afgang, og indkøb af Marin, Hazard + muligvis Hulk, så er der lagt op til en anden spillestil. Lange og høje bolde frem nytter ihvertfald ikke meget, når man ikke har en spilstation som Drogba.

Filmen knækker dog, når det så er City han rygtes tilbage til. Jeg regner bestemt ikke med der er hold i denne historie, men undres blot over de medier der skriver dette. Er det lettere at få spilletid i Citys offensiv ?

Anyway, bare lidt undren. Håber man forlænger med Sturridge snarest muligt, samt giver Josh McE chancen den kommende sæson. Ligesom jeg heller ikke håber man bruger +50 mio. på en gardering for Ivanovic. Han er uden tvivl første valget, og reserve-tjansen må kunne dække af en af vores egne yngre spillere. Samtidig er Ferreira vel heller ikke sendt afsted endnu ?
Skrevet af Mugesh
"Filmen knækker dog, når det så er City han rygtes tilbage til. Jeg regner bestemt ikke med der er hold i denne historie, men undres blot over de medier der skriver dette. Er det lettere at få spilletid i Citys offensiv ?"

Helt enig, men med Sturridge´s selvtillid og troen på sig selv, så vil det ikke overraske mig, hvis han valgte dem. Til sidst begyndte City jo at spille 4-4-2, og her vil Sturridge vel passe bedre i angrebet end på kanten.

Arsenal fik 250mil ud af City for Nasri med et år tilbage, mon ikke vi kan lokke 150mil for Sturridge?

Håber lige som andre her på siden at han bliver og får forlænget.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Mancini er jo kæmpe Stur fan. Rygterne går på £10 mio for Sturridge. Det er ALT for lidt. Og hvis han bare kan nedjustere sin lønkrav så, bør man forlænge med ham.

Og ude trøjen synes jeg faktisk er rigtig fed. Ærgerligt at det er Shitty blå, men den passer måske bedre sammen med det hvide end vores blå..

2 pæne trøjer fra Adidas på en sæson! Det er sgu noget nyt. Jeg håber dog ikke 3. trøjen bliver den sorte, der ligger på nettet. De måtte godt lave en gul igen!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kadiköy
Udebanetrøjen er rimelig fed. Bare ærgerligt jeg skal ud og bruge penge på endnu en trøje..
Skrevet af MIghtyBlues
Synes fandme det ville være ærgerligt at skille sig af med Sturridge. Vi har brugt for arvtagerne for vores engelske stamme på holdet. Havde gerne set Bertrand, Sturridge og Josh McE som værende en vigtig del af dette.
annonce
0