Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MIghtyBlues
Så skulle AVB være så tæt man kan komme på Tottenham - spændende !

Har læst flere steder, at man i Chelsea ikke har valgt at kompensere AVB, da man fyrede ham, men istedet har fortsat de løbende månedlige lønudbetalinger. Den resterende del af hans "kontrakt" skulle dog blive ophævet, hvis han tager imod nyt job. Chelsea slipper derfor at betale de resterende års lønninger, som er et 3 cifret millionbeløb. Noget der kan be -afkræfte denne del ??
Skrevet af Didier
Det kunne være sweet, MB! Godt træk fra bestyrelsens side, hvis de fik lavet den aftale.
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af stofferc
Har læst flere steder, at man i Chelsea ikke har valgt at kompensere AVB, da man fyrede ham, men istedet har fortsat de løbende månedlige lønudbetalinger. Den resterende del af hans "kontrakt" skulle dog blive ophævet, hvis han tager imod nyt job. Chelsea slipper derfor at betale de resterende års lønninger, som er et 3 cifret millionbeløb. Noget der kan be -afkræfte denne del ??


Det er vel ikke en unormalt måde at gøre sådanne ting på, men det har jeg selvfølgelig intet fakta på :)
-
Skrevet af MIghtyBlues
Det tror jeg heller ikke. Mener bare vores regnskaber mange gange har været belastet af at klubben har "købt" trænerne ud af kontrakten med det samme, nok mod et lidt mindre beløb en de var berettigede til.
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Jeg forstår ikke modviljen omkring Maicon. Ifølge Daily Mail er vi tæt på at lukke en handel af lydende på 55 mio kr. Maicon er bedre en Bosingwa både offensivt og defensivt, og bedst af alt- han er 30 år gammel. Hvis vi laver en 2 års kontrakt kan Hutchinson/Kane passende overtage hans rolle derefter. Ivanovic skal selvfølgelig være 1´mand, men jeg kan sagtens se maicon få en del kampe som følge af skade, karantæne eller af taktiske årsager, i kampe hvor vi vælger en mere offensiv tilgang.
Det klogeste køb vi kan lave på HB.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af MIghtyBlues
Jeg synes det sender et kedeligt signal til de unge, hvis man gør vejen endnu længere for dem. I fremtiden skulle klubben gerne være mindre afhængig af dyre indkøb, og få mere ud af klubbens talenter. Man bør vel prøve at give dem en chance i det mindste. Ellers tror jeg klubben vil få sværere og sværere ved at tiltrække de helt store unge talenter.
Skrevet af CFCHackney
Ifølge Daily mail er West ham ude efter lukaku. Og stur misser muligvis OL pga sygdom.

Også er vi også (igen Daily mail) meget tæt på maicon.. Pis og lort!

Også har vi vist budt/ vil byde på Luke shaw fra saints. 16 VB og eftersigende et stort talent. Jeg har dog ikke rigtig det store kendskab til ham, andet end jeg på et tidspunkt hørt en spurs Scout snakke om ham.

Også er jeg virkelig bange for AVB i spurs..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af MIghtyBlues
Det ville virkelig være godt, hvis Lukaku røg en sæson til West Ham. Han ville forhåbentlig få massere af spiletid, og han ville være tæt på holdkammeraterne i London.

Det kan vel kun gå fremad for AVB, men frygter ham nu ikke i Tottenham. Jeg tror både dem og Newcastle får svært ved at leve op til deres flotte placering sidste sæson.
Skrevet af Kadiköy
Enig med MB. Lukaku vil få en god sæson i West Ham (hvis de kan love ham spilletid). Han vil udvikle sig fysisk og få noget PrL-erfaring. Hvis han absolut skal beholdes, må Matteo også gerne give ham noget mere tid på banen, da Lukaku har et KÆMPE potentiale.
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Mighty@

Dels enig, Men så skal vi overhovedet ikke erhverve en ny HB. Hvis vi henter en som er yngre end Maicon (f.eks Debuchy eller César Azpilicueta) bliver signalet til de unge blot endnu mere kedeligt. Så kan vi i princippet ligeså godt ophæve kontrakten med eksempelvis Kane. Maicon er snart 31, billig og stadig en klassespiller. Derfor hedder den Maicon eller ingen..
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af MIghtyBlues
Helt enig. Umiddelbart synes jeg klubben skulle prøve de to unge muligheder vi har som backup til Ivanovic. Kane og Hutch må da efterhånden være klar til dette ?

Det er muligt Maicon ikke koster en formue i indkøb, men lønmæssigt bliver han bestemt ikke nogen billig løsning - tværtimod. Skal klubben gøres klar til FFP, så synes jeg det er håbløst at hente en 31 årig (snart) back, der formentlig koster mere end Ivanovic og vores to unge alternativer tilsammen.

Går det hele galt med de unge, så har vi vel stadig Ferreira rendende, som er god for et par solide præstationer pr. sæson.
Skrevet af Mugesh
Er helt enig med Obi Mikel. Maicon vil være en rigtig god signing, bedre end de backs vi kan finde rundt i de engelske klubber. Lønmæssigt er han måske lidt dyrere end Ivanovic, men transfersummen er godt givet ud for den klasse spiller han nu er.

Angående AVB, med mindre AVB har taget nogle kurser i taktik og mandskabspleje og bestået dem, så frygter jeg bestemt ikke ham i spurs, rettere sagt håber jeg de får ham.

Edit: Kan se de har fået ham.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Donnie_
Alt omkring Maicon-handlen afhænger naturligvis af de økonomiske omstændigheder. Jeg aner ikke, hvor meget Maicon vil kræve pr. uge, men jeg tror næppe, at han vil være meget dyrere end eksempelvis Ivanovic (der jo forlængede kontrakten for ikke synderlig lang tid siden). Problemet ved at signe Pizszcek, Debushy eller en lignende er jo, at de minimum vil have 4 eller 5 år tilbage på topniveau. Hvor efterlader det Todd Kane? På nuværende tidspunkt er han minimum 1 år fra at kunne indgå i førsteholdstruppen, og formentlig vil han først være klar til regelmæssig spilletid om 2 år. Hvis man signer Maicon på en 2 eller 3-årig kontrakt vil det alt andet end lige gøre vejen lettere for Kane.

Men det er klart, at 6 millioner pund for Maicon er en del penge. Hvis han underskriver en 2-årig kontrakt, så afskrives der 3 millioner pund pr. år. Det er et beløb som langt overgår prisen for eks. Cahill. Jeg er ikke sikker på, at det i en snæver optik er en god økonomisk forretning, men hvis man ser på Kanes udviklingspotentiale, så er det måske alligevel den bedste løsning. Og husk på at Maicon stadig er en yderst solid back, som er en meget stor opgradering over Bos.
Skrevet af TheBridge
Nogen der så pressekonferencen og om der var en update vedr. nye transfers?
ChelseaFC
Skrevet af Donnie_
Di Matteo ville ikke melde noget ud angående transfers. En journalist påstod, at en kilde havde set Matt Jarvis på Cobham igår, men det ville RDM ikke kommentere på.

Ellers var der ikke meget nyt. Stur har meningitis. RDM var glad for købene af Marin og Hazard. Chelsea fortsatte med at undersøge markedet for spillere. Torres, Lukaku og Stur skal i fællesskab løfte arven for Drogba. Men intet nyt under solen.
Skrevet af Hasselbaink.
Jeg har på fornemmelsen, at vi får et stille og roligt transfervindue fra nu af mht. nye spillere.
Hazard og Marin er på plads.
Det ser også ud til Maicon er tæt på, og hvis vi antager han skifter er det vel begrænset hvor meget vi mangler...

Det afhænger selvfølgelig af, om RDM tror på Essien, og måske Ramires, på midten. Hvis han gør det, ja så kommer der vel ikke en ny der selvom det ville være tiltrængt..

Man skal naturligvis ikke udelukke, at Abramovich forelsker sig i en spiller og køber ham for en vanvittig pris.

Til gengæld er jeg utrolig lettet over, at Napoli gerne vil købe Mereiles. Han er da en ok spiller at have, men han har bare ikke klassen til at spille på et mesterhold der gerne vil have bolden og skabe kampene... Udover det er han lige så ustabil som Theo Walcott...
Skrevet af CFCHackney
Mon ikke vi får en kant/ angriber, maicon og en cm?

RDM ville heller ikke kommentere på rygterne om Jarvis. Han skal holde sig langt væk! Ikke at han er dårlig, men han er alt for ustabil.

Yossi og Malouda skal begge med til USA:/ men mon ikke yossi smutter? Fulham har været nævnt, som en mulig destination for ham..

Et for mig ønske transfer vindue ville se således ud( maicon er sikker, ikke en ønske spiller, men jeg gider ikke drømme om en anden back..)

Ud
Drogba, BosWinger, kalou, yossi, Malouda, Essien og måske Raul.

Ind:
Marin, hazard, maicon, Moutinho(Allen) og Hulk/ jovetic.

Desværre tror jeg ikke at hverken Malouda eller Essien smutter.. Eller at vi får Moutinho.

Maicon forstår jeg iøvrigt ikke at folk kan være tilfredse med. Hans alder løn er ikke noget, der taler for at hente ham.

Men whatever happens, happens..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kadiköy
Håber bestyrelsen har Fellaini i hovedet, hvis Matteo ønsker en midtbanespiller. Vi blev rygtet til ham tidligere, men har intet læst siden. Moutinho var god under EM, og samarbejdede godt med både Veloso og Meireles. Mon Meireles kan lokke ham til London?
Skrevet af CarefreeCFC
Hackney - Du glemte vist at vi også køber Adam Johnson.

Men ja, que sera sera.

Til et andet punkt på dagsordenen, så ser det ud til at RVP smutter fra Arsenal snart. Så kan vi håbe på at Wengers børnehave formår at spille under niveau - specielt nyindkøbene, og at AVB godt og grundigt får sendt Spurs mod nedrykning - så er der lagt i kakkelovnen til en god sæson!
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CFCHackney
Moutinho burde vi være gået All in på allerede sidste sommer.. Men mon ikke han ender i spurs?

Hvis han gør bør vi holde øje med fellaini eller Joe Allen! Men man burde virkelig prøve at få fat i Moutinho!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0