Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gianfranco
Enig Stoffers, men jeg syntes efterhånden det er ved at være en parodi med trænere, vi skifter efterhånden hver halve år.
Og rygterne om Pep bryder jeg mig ikke om, tror ikke han er manden der kan gøre CFC til mester, med mindre han kan lokke Messi til Broen:-)) Hvilket nok er utopi.
Skrevet af Forza Zola
Som Stofferc så rigtig skriver, så var den eneste grund til at vi forlængede med RDM, at vi ikke kunne få nogle "ordentlige" alternativer i sommers. Vores kære ejers bekymringer om at han ikke var manden til at indføre en spillestil som var mere attraktiv end den vi vandt CL med må med rette siges at have ramt plet. For med de offensive spillere vi har fået tilgang af har det ikke været tilfredsstillende.

Så kan man give alle de spillere som der indtil nu ikke har slået helt igennem skylden, eller manden med ansvaret. Det hjælper så heller ikke at han i sidste uge fortæller hele omverden hvad der blev sagt i omklædningsrummet i pausen mod WBA. Det der siges i omklædningsrummet bliver i omklædningsrummet hvis du spørger mig.

Jeg kan simpelhen ikke se hvad det er han vil have spillerne til udover at spille på omstillinger. Er det virkelig meningen at vi skal stå så langt tilbage på banen uanset hvem vi møder og om det er ude og hjemme?

Vi så det mod United hjemme. Først der det hele brændte på lagde vi tryk på. Det samme mod Sharktar hjemme i store dele af kampen, ja selv mod Nordsjælland i parken gik det først op for manden 10-15 minutter inde i 2. halvleg, at kunne få noget ud af at presse dem højere oppe på banen.

Jeg synes det et selvmål af dimensioner at spille på den måde med de spillere vi har til rådighed, og et forsvar hvor bolden bare skal hældes ind i feltet for at der opstår en farlig situation. Læg dog presset længere fremme på banen og hold modstanderen længere væk fra målet. Sygt at glo på.
come on Chelsea
Skrevet af Kemosabe
En ny træner vil vel stadig have de samme spillere til rådighed, og hvis de ikke er gode nok til deres opgaver, er der vel grænser for, hvad han kan stille op. Fernando Torres vil stadig være uskarp foran mål, Daniel Sturridge vil stadig være den samme dovne show-pony og David Luiz vil stadig ikke opføre sig som en forsvarsspiller.
Skrevet af Stormin' Norman Bell
Han har lige fået kniven jfr Twitter.
www.wolvesheroes.com
Skrevet af Didier
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af CarefreeCFC
Og også på www.chelseafc.com. Så er den skid slået.

Tak for de gode stunder Robert, du var god nok.

Hvem så?

Jeg havde håbet han var blevet lidt længere. Suk.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Kemosabe
Jøsses da. Latterligt og pinligt.

Scolari måtte væk og Villas-Boas ligeså, men Carlo og nu Di Matteos fyring er til grin.
Skrevet af PellRigt
Here we go again... again.
Skrevet af Cheech
Jeg tror, det betyder, I har sikret jer et stort navn. Di Matteos resultater har ikke været så ringe at en fyring burde være på tavlen endnu, så jeg vover pelsen og siger, at det skyldes, der dukkede en mulighed op for at nappe en hval.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Zeppelin
Hvordan er eller var stemningen omkring Di Matteo herinde?

Jeg tror, det er det bedste, der på sigt kunne ske for jer.
Skrevet af AlstrupLFC
Manden har ført Chelsea til deres første Champions League titel nogensinde og en syvende FA Cup sidste sæson, PLUS at han har formået at holde 1. pladsen stort set indtil videre i Premier League, og så vælger de at fyre ham?! Det er simpelthen for latterligt.
Skrevet af JCech
Hvornår fyrer den cunt til Abramovich sig selv?! Skrid ud af min klub, idiot.
Thank you, José.
Skrevet af SoerenDKK
Hvem kan overtage nu? Rafa? Tvivler på Guardiola vil komme til midt i en sæson. Hvem er ellers ledig?
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af CarefreeCFC
Zeppelin - Jeg vil sige overordnet positiv. En rigtig klubmand. Men de fleste vidste nok godt at han ikke var her for det lange løb.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Kemosabe
"Jeg tror, det betyder, I har sikret jer et stort navn. Di Matteos resultater har ikke været så ringe at en fyring burde være på tavlen endnu, så jeg vover pelsen og siger, at det skyldes, der dukkede en mulighed op for at nappe en hval. "

Harry!!

Nej, det må, som du antyder, være Pep, der er blevet træt af at se fodbold i fjernsynet. Andet giver næsten ikke mening. Det virker godt nok ualmindeligt barskt at fyre en mand, der skaffede os ChL-trofæet samt FA cuppen for blot et halvt år siden. Selv for Roman.
Skrevet af Forza Zola
Jeg er ihvertfald glad for beslutningen. Fint nok man kan vinde CL og FA Cuppen på at grave sig ned, men det kan ikke være klubbens filosofi at skulle spille fodbold på den måde i fremtiden. Mourinho spiller jo heller ikke på samme måde med Real Madrid, som han gjorde med os da han var her. Di Matteo er fattig på løsninger når det kommer til offensive redskaber (i mine øjne).
come on Chelsea
Skrevet af Cheech
"Nej, det må, som du antyder, være Pep, der er blevet træt af at se fodbold i fjernsynet. Andet giver næsten ikke mening"

Den hælder jeg også til.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af CarefreeCFC
Hvis Rafa kommer hertil, så bliver jeg indebrændt.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CarefreeCFC
Forza Zola - Han er jo italiener. Dog viste vi rigtig flot offensivt spil i starten af sæsonen, så at køre videre i rillen med at parkere bussen, er bare for svagt. Kan du huske Napoli kampen i CL sidste sæson? Der kastede han nærmest bussen efter dem.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af JCech
Men det tager også tid at gennemføre sine idéer, hvilket han utvivlsomt ikke har haft tid til, og derfor kan han være fattig på idéer, fordi han ingen reel angriber har. Det er nu engang ham som skal omsætte chancerne til mål.
Thank you, José.
annonce
0