Snak

Mere indhold efter annoncen
Selvfølgelig er der straffe, og at sige berøringen er minimal ift marcelo situationen og icardi situation er jo direkte til grin. Når en keeper glider ind i ens løbende spillers bane, så er der jo frispark/og i feltet straffe.
Men det er der vel også når man planter to strakte hænder i ryggen uanset hvor hårdt skubbet er?

Jeg skal ikke være til dommer for hvordan VAR skal fungere. Men faktum er der bliver lavet et frispark der kan dømmes 5 sek inden der skal dømmes straffe i den anden ende. Det røde kort skulle dog aldrig have været aktuelt.
Det er ikke VAR der spiller fallit i denne situation, men dommeren der ikke tør stå ved sin beslutning.
- han afviser totalt frisparket på Marcel med en tydelig gestikuleren, og lader spillet fortsætte.
VAR giver ham ikke en vinkel, hvor han kan se noget, som han ikke så i selve situationen.
Der kan sagtens dømmes frispark i situationen, men han har afvist det.

Han burde holde fast i straffespark, men ændre det røde kort.

Fandme ærgerligt, at han ikke ber´ om at se straffesparket i stedet for.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Men det er der vel også når man planter to strakte hænder i ryggen uanset hvor hårdt skubbet er?

Fodbold er altså stadigvæk en kontaktsport, og at du bliver berørt af to hænder er ikke det samme som at blive skubbet omkuld.

At du kaster dig til jorden for at simulere noget, som rent faktisk ikke er sket, er til gengæld usportslig opførsel og straffes normalt med et gult kort. Undtagen når synderen er Real Madrid, selvfølgelig.
@Black Spider, Snup en tudekiks. :)
Men det er der vel også når man planter to strakte hænder i ryggen uanset hvor hårdt skubbet er?

Men dommeren har afvist det lille skub, og stod få meter for episoden. Men hov lige pludselig så er det et frispark. Altså samme situation som dommeren selv afviste 10 sekunder forinden.
Det er sgu skidt...
Hasse1983
Spot on...
Ja, der er straffe, men der er aldrig nogensinde rødt kort. Icardi snubler over Courtois fod, så det er jo ikke en gang en tackling. Kun ved en hensynsløs tackling kan der være rødt kort i den situation.
"Vi er bare ikke bedre"
Det pudsige er jo at han 100% havde set frispark situationen og vinker den videre. Men heldigt for dommeren at han bliver reddet fra det røde kort for det var da en fejl.
Jeg har fandme plantet mange hænder i ryggen på modstandere, og fået mange, hvor der var mere kontakt og intet frispark. Det der er et pinligt øjeblik i var og cls historie. Og som andre påpeger, er det endnu mere flovt, at selvsamme dommer 10-15 sekunder inden, vinker afværgende fra en god position. Føj.
annonce