Snak

Mere indhold efter annoncen
@Black Spider, Snup en tudekiks. :)

Hvorfor? Jeg vil egentlig hellere være småsur og et brokkehoved end jeg vil nå et punkt, hvor snyd ikke generer mig ganske alvorligt. Ellers tak for rådet, dog. :-)
Hvis fodboldspillere skulle have gult kort for at simulere noget, så ville der ikke være nogen fodboldspillere på banen. Det er en omgang sludder BS. I Fodbold kaster spillerne sig ned. Sådan er det. Hvis man vil se mænd, som kan finde ud af at stå på benene, så kan man se Hockey, og der gør man i det mindste på is.


"Vi er bare ikke bedre"
Fodbold er altså stadigvæk en kontaktsport, og at du bliver berørt af to hænder er ikke det samme som at blive skubbet omkuld.

At du kaster dig til jorden for at simulere noget, som rent faktisk ikke er sket, er til gengæld usportslig opførsel og straffes normalt med et gult kort. Undtagen når synderen er Real Madrid, selvfølgelig.


Det er det bestemt. Men det ændre ikke på at han planter to hænder i ryggen. At Marcelo spiller på den, som en hver anden fodboldspiller gør i givne situationer, kan vel ikke overraske dig. Det sker vel en del gange i hver eneste fodboldkamp. At dommeren så vinker videre men ændre kendelsen efterfølgende må stå for hans regning. Men frisparket kan dømmes.

Jeg har fandme plantet mange hænder i ryggen på modstandere, og fået mange, hvor der var mere kontakt og intet frispark.

Men det gør det jo ikke korrekt? Det er jo ikke tilladt uanset hvor mange gange du har gjort det. Jeg går også udfra det er et lidt andet niveau du spiller på, og generelt tror jeg der bliver spillet langt mere på hvert enkelt frispark på topniveau end der gør på det niveau du spiller på.
"Men det er der vel også når man planter to strakte hænder i ryggen uanset hvor hårdt skubbet er?
Fodbold er altså stadigvæk en kontaktsport, og at du bliver berørt af to hænder er ikke det samme som at blive skubbet omkuld."

Kender du reglerne??

Man må ikke placere to hænder i ryggen på en modstander. Som i: aldrig
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Korrekt. Jeg spillede ikke cl. ;) men nu snakker jeg ikke om skubning, men plantning af hænder, der holder folk væk fra dig/beskytning. Synes ikke det frispark på marcelo er meget mere end det.

Anyway, dommeren fuckede det op.
Hvis fodboldspillere skulle have gult kort for at simulere noget, så ville der ikke være nogen fodboldspillere på banen. Det er en omgang sludder BS. I Fodbold kaster spillerne sig ned.

Se hvad jeg mener med at acceptere snyd? Simulation er skuespil og skuespil giver gult kort, hvis ellers dommerne kan finde nosserne til at dømme det.

https://www.youtube.com/watch?v=cVksdN4QnvA

Er det her en okay måde at trække et rødt kort til en modspiller eller er det åndssvagt pis, der skal give gult kort til Rivaldo? Hvis Rivaldo skal have gult, hvorfor? I fodbold kaster spillerne jo sig ned!!
"men plantning af hænder, der holder folk væk fra dig/beskytning. "

Det må du heller ikke! Du må ikke plante, sætte dine hænder, lægge dine hænder på modstanderens ryg. Aldrig
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Hvordan er det?

Er det ikke kun clear and obvius forseelser VAR lurer på?

Dommeren vurderer den. Det er en 50/50 situation.

Hvordan kan VAR gå ind og ændre på dommerens skøn? Dommerens autoritet er faldende med VAR.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Man må ikke placere to hænder i ryggen på en modstander. Som i: aldrig

Find lige den sektion i reglerne, der siger, at hvis du bliver berørt af to hænder på din ryg, så er du blevet skubbet og så skal der dømmes frispark.

Sidst jeg læste reglerne, så stod der noget om at skubbe modspillere. Der stod ikke noget om, at så snart du barer rører en modspiller, så må han ligge sig ned og opkræve et gratis frispark.

Men hvis du kan fortælle mig hvor jeg kan læse noget andet, så skal jeg da gerne indrømme, at jeg tager fejl.
At dommeren så vinker videre men ændre kendelsen efterfølgende må stå for hans regning. Men frisparket kan dømmes.

Som er hele pointen, altså en dommer som afviser et lille frispark fra en god position men efterfølgende ændrer dommen fordi der er VAR efter et dømt straffe.

Dommeren skal selvfølgelig holde sig til sin første indskydelse i forhold til frispark til Marcelo med mindre at han ser noget helt nyt, som vi må formode ud fra hans position tæt på situationen at han ikke gjorde.
annonce