Snak

Mere indhold efter annoncen
Men det er under ingen omstændigheder en dårlig dag, der kun kommer Wolfsburg til gode.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Dres ... det var en joke, ser ikke kampen
Men dommeren virker til at være i fokus?
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
moderator
"Men det er under ingen omstændigheder en dårlig dag, der kun kommer Wolfsburg til gode. "

Sandt, de andre tyske hold vinder også på det. De sidste 15 min har han bare været generelt ringe, men man skal vist være barcafan for at mene at Wolfsburg ikke har haft klar fordel af dommeren i dag. Du må lige have tændt.
Dette er en signatur.
Han har ikke sin bedste dag og Real Madrid har nok kunne kalde sig bortdømt. Lige indtil Marcelo laver en ´Beckham´ som ikke bliver spottet.
Will, dumt indlæg. Det er ikke skolegården. Dommeren har vel bare en dårlig dag, men det er vel helt objektivt. Du kan jo også høre kommentatorerne.


Kommentatoren - jeg ser den på ZDF. Han ser heller ikke det store besynderlige billede, som du ser, og nogenlunde objektive plejer de nu at være i det tyske.

Hvad mener du med "skolegården"? Hvad ligger der i dit "Virkelig besynderligt"? Jeg læser det som om, at der skulle være undertoner af noget forkert andet end bare dårligt dommerarbejde, der ikke er videre besynderligt.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Jeg kan forstå, at der var nogle straffekontroverser i første halvleg, men siden jeg har tændt har kun brilleret ved at overse et rødt kort til Marcelo samt give et gult til Gustavo udelukkende fordi Cristiano bad om det.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Gustavo har nu bejlet til et kort et stykke tid.
moderator
"Jeg læser det som om, at der skulle være undertoner af noget forkert andet end bare dårligt dommerarbejde"

Som jeg skrev så er det ikke skolegården.

Pharzon, nå så det kan du alligevel forstå der har været? Imponerende at du lige bedømmer dommeren og hvem der har fået hvilke fordele udfra 15-30 min.
Det gule til Gustavo var da helt på sin plads. Han jokker jo ned på ham med vilje efterfølgende.
Dette er en signatur.
samt give et gult til Gustavo udelukkende fordi Cristiano bad om det.

Fordi man skal have lov til at træde på ankler? En man allerede har lagt ned
annonce