Snak

Mere indhold efter annoncen
Iniesta er simpelthen så klasse. Flot assist.

Det er vildt, at Pique har scoret flere mål end Cesc, Iniesta og Silva på landsholdet.

Hvad vil du have, GF4life? Tjekkiet stiller sig med alle mand på målstregen.
København.
Siger alt om deres defensive boldflytteri.
Det kan da godt være Tjekkiet spiller defensivt, men de havde flere kæmpe chancer for at lave mål. Spaniens defensiv ser ikke skræmmende ud.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Det er jo åndsvagt at spille med en type som Necid, i en kamp hvor man i den grad skal spille på omstillinger. Der vil altid være muligheder mod Spanien med en masse fart og lidt hurtig tænkning på sit hold, fordi de parkerer samtlige markspillere på modstanderens banehalvdel, og efterlader egen banehalvdel helt fri, hvilket specielt Holland udnyttede ved VM, men tjekkerne havde ikke klassen. Det var det sædvanlige billede, hvor de gerne vil bruge 5-6 sekunder med bolden, for at finde ud af hvad de vil gøre, og den går bare ikke mod Spanien, uden hurtig tænkning er man chanceløs mod dem.
"Det er jo åndsvagt at spille med en type som Necid, i en kamp hvor man i den grad skal spille på omstillinger."

Det samme kan man med rette sige om brugen af Morata, blot med omvendt fortegn. Han er fantastisk til at spille på omstillinger, hvorfor han ofte vil få det svært på et spansk landshold, der praktisere boldbesiddelse som få andre.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Thomas Frank ser ekstremt overrasket ud hele tiden.

Frank er vel fuld af imponade, når et hold formår at have mere end tre gennemførte pasninger i streg.
Forstår ikke helt hvad Källström laver på svenskernes hold, langsom, trækker tempo ud, og hans afleveringer er sågar også ringe hver eneste er 1-2 meter på den forkerte side af manden.

Den kan selvfølgelig ændre sig... Må man håbe for svenskerne, for som det står nu er det Irelands kamp.
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Ireland har været bedst, men mangler skarphed. Til gengæld lukker de fuldstændig ned for Berg og Zlatan.
Hvorfor kan O´Shea ikke bare engang imellem ligne en prof. fodboldspiller? Den store klump, og man ved jo bare at Zlatan lige pludselig vinder kampen for de fucking svenskere.
Ja Ferguson, der er jo det, st han skal have færten af en chance.
annonce