Snak

Mere indhold efter annoncen

English lower leagues Tråden!

Skrevet af Goikoetxea
tir 31. maj 2011
Jeg har længe gået med tanke om at starte tråden op her, jeg mener der er så mange gode historier og emner at snakke om i de lavere rækker at det skal have sin egen tråd.

Til at starte op ville et godt bud på en nyhed være, at Hammers med 99,9% sikkerhed henter Big Sam som den kommende træner.

Eneste grund til han ikke er blevet det endnu, er at han åbenbart er på ferie.

Ellers må man sige at Crystal Palace har handlet klogt, de har nemlig hentet deres rivalers målmaskine Glenn Murray.

Leeds mister 2 store profiler i Neil Kilkenny og Johnson, begge har ikke kunne blive enige med Leeds om forlængelser.

Det var bare lige de hurtige..


Så kan man se hele Football League highlight programmet med mål fra Championship og post-match interviews. http://www.bbc.co.uk/programmes/b00mfmt9

ExPat shield: http://www.expatshield.com/
Skrevet af Kongen
Han er nok på ferie i Casa St. James Park.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Goikoetxea
Troede ellers han var hoppet på allyoucaneatchicken ferie med de 2 tosser fra Blackburn.
Wise Men Say...
Skrevet af Acheron 3
Jeg overvejede på et tidspunkt at starte en "English lower leagues" tråd, altså omhandlende alt fra The Championship og nedefter.

Men godt initiativ naturligvis at starte denne her.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Goikoetxea
Det kan vi også godt ændre tråden til, der er jo mange store klubber dernede efterhånden..
Wise Men Say...
Skrevet af Goikoetxea
Nye folk kommer til sydkysten igen igen igen?

http://www.teamtalk.com/…-for-Pompey

Wise Men Say...
Skrevet af Acheron 3
Som Pompey-supporter er jeg efterhånden så miljøskadet at jeg vil se det før jeg tror det. Desuden er jeg temmelig skeptisk over for endnu en udenlandsk ejer som efter sigende tjener penge på ikke helt legale sager. Objektivt set er klubben ikke specielt attraktiv med et nedslidt stadion, mangel på egne træningsfaciliteter og en trup der pt. tæller bare 8 spillere på kontrakt. Så hvad vil russerne egentlig med os?
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Hænning
Stærkt initiativ med hensyn til denne tråd. Jeg elsker personligt at følge det rivegilde, der er en del af de lavere divisioner i det engelske, også selvom jeg ingen følelser har investeret i nogen af klubberne. En interessant transfer der netop er blevet indgået er Swanseas rekord køb af Championship topscorer Danny Graham. 3.5 m £ har Svanerne langet over disken, og han bliver dermed 2.5 m £ dyrere end deres tidligere rekord indkøb Scott Sinclair. Det fortæller en del om den udvikling Swansea netop nu gennemgår rent finansielt, hvor PL står for døren. Det er en imponerende udvikling der er sket hos Swansea, og når man kigger på administrationen må den være blevet mangedoblet i antal ansatte over de sidste par år.

En angriber har helt sikkert været højt på Rodgers ønskeliste efter at Borini valgte Parma, og han kender Graham fra hans egen tid som manager i Watford. Indrømmet så har jeg ikke fået set alt for meget til Watford i det forgangne år, men eftersigende skulle Graham være en hårdtarbejdende angriber, med en god næse for mål.

Desuden skulle Traktor-drengene have skudt et bud efter Chopra. Måske en indikation af at Wickham bliver solgt, for umiddelbart er det ikke angrebet der trænger hårdest til forstærkning i Ipswich.

KROENKE RAUS!
Skrevet af ChristianH.
Hvordan rater i Jay Bothroyd?

Han forlader definitivt Cardiff City, og er bl.a. eftertragtet af Celtic og Everton, hvis mediernes skriverier står til troende.
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af Bosse1983
Han er god på det niveau han befinder sig. I forhold til landsholdsindkaldelsen i sin tid, er det noget jeg ikke forstår. Han har tidligere spillet som targetman eller tank. Han er selvfølgelig stor og bomstærk, men kan stort set intet på egen hånd. I Cardiff spillede de noget nær en 4-3-3, hvor han havde nogle pasningssikre spillere omkring sig, hvilket kunne ses på scoringssnittet. Han ville i mine øjne ikke blive mere end en marginalspiller på de fleste Premier League hold og man kan undre sig over, at Everton endnu engang ser på den type spiller. Han kunne måske gøre det OK i Skotland, hvor niveauet vel omtrent er det samme som i Championship.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Hænning
I mine øjne er han en god angriber på Championship niveau. Jeg har dog mine forbehold overfor om han kan præstere på et højere niveau en det, og engelsk landsholdsmateriale er han i hvert fald ikke. Han er god til at holde i bolden, og har faktisk en rigtig god teknik for en høj fyr. Hans afslutninger mangler dog for tit kvalitet, og grunden til hans mange mål i år skal i høj grad findes i at han har haft Bellamy til at fodre ham. Bellamy har ikke scoret så meget som Bothroyd, men har ellers overstrålet ham på alle parametre. Desuden har han en til tider besynderlig tendens til at befinde sig alle andre steder end inde i boksen, og så er der lidt for langt imellem hans top - og bundniveau.

For at svare på dit spørgsmål så vil jeg ikke vurdere ham til at kunne gøre en forskel hverken i Celtic eller i Everton. Jeg var noget mere optimistisk omkring Gary Hoopers tilknytning til Celtic, end jeg vil være hvis Bothroyd blev Celtic spiller.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Te Birkis
"for umiddelbart er det ikke angrebet der trænger hårdest til forstærkning i Ipswich."

Puha sig lige det igen!

Vi har kun en angriber der bare nogenlunde præsterer, og det er Wickham. Der har længe været snak om at afskippe alle andre end ham, og få et par kvalificerede angribere ind.

Chopra er mere end velkommen!
Ipswich Town
Skrevet af Hænning
Jeg mener dog. at forsvaret må have førsteprioritet før angrebet. Eller er jeg forkert på den. Salget af den eneste reele forsvarer med et nogenlunde niveau, fik mig bare til at tro at det måtte være der, der skulle sættes ind først og fremmest. Chopra vil være klasse for stort set alle Championship hold.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Te Birkis
Delaney holdte nu et ganske fint Championship niveau, efter at han blev flyttet ind i centerforsvaret. Men ja, der mangler stadigt en solid centerforsvarer. Vi har dog Tommy Smith, som måske kan slå igennem.

Angrebet har bare mere brug for forstærkninger. Jewell tror ikke på Scotland og Priskin lader det til, Lisbie er endeligt afskippet, Wickham gør det fint men er meget alene, Counago er på vej ud. Tjah.

Personligt finder jeg at angrebet bør have førsteprioritet. Jewell har angiveligt også været ude efter flere angribere - mens Nyron Nosworthy er rygtet ind i forsvaret (fingers crossed for at det ikke sker).
Ipswich Town
Skrevet af Hænning
Det ved du med stor sandsynlighed bedre end jeg, selvom netop Ipswich var et af de hold, jeg fik set en del gange sidste år. Du har ret med hensyn til Delaney, men McAuley var i mine øjne stadigvæk suverænt klubbens bedste forsvarer, og tabet af ham kan være svært at klare, hvis ikke man rekrutterer udefra. At Scotland i den grad er floppet siden han skiftede til Wiggin overrasker mig lidt, da jeg egentlig synes han var ganske spændende i Swansea. Men han har godt nok set selvtillidsforladt ud. Priskin er ganske enkelt ikke god nok.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Stormin' Norman Bell
Ellers må man sige at Crystal Palace har handlet klogt, de har nemlig hentet deres rivalers målmaskine Glenn Murray.


Murray har gjort det fint siden han forlod Carlisle i 2006. Dengang kunne han ikke slå rutinerede Michael Bridges (ex-Sunderland & Leeds) samt det daværende unge håb Karl Hawley af pinden på Brunton Park.

Murray røg til Rochdale og derfra til Brighton og har udviklet sig til en dygtig lower league angriber. Spændende om han falder til på Selhurst Park og i The Championship.
www.wolvesheroes.com
Skrevet af Goikoetxea
Især når de ikke betaler en krone for ham.
Wise Men Say...
Skrevet af Stormin' Norman Bell
De må betale en markant bedre hyre hos Palace. Han forlader en klub i rivende udvikling med en spændende manager og et spritnyt stadion, mm.
www.wolvesheroes.com
Skrevet af Acheron 3
Jep, umiddelbart fatter jeg heller ikke Murrays skifte. Alt andet lige så tror jeg også at Brighton står foran en bedre 2011-12 sæson end Palace - med mindre at Poyet pludselig smutter.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Goikoetxea
Ved jeg nu ikke rigtig, nok er Brighton på vej frem. Men så dårlig form er Palace jo heller ikke i under Freedman.

De tabte vel kun på hjemmebane 2 gange under ham ( Forest & Milwall), efter han fik trænerrollen.
Wise Men Say...
Skrevet af Acheron 3
Palaces form under Freedman var nu ikke noget specielt. Det er rigtigt at de bed godt fra sig hjemme på Selhurst Park, men til gengæld havde de den vel ringeste udebanestatistik overhovedet i rækken, og det som i mine øjne reddede Palace var at ingen af holdene under dem på noget tidspunkt fik gang i en mindre stime af sejre som kunne have gjort en forskel. Det var anden sæson i træk hvor Palace flirtede kraftigt med nedrykning, og umiddelbart tyder intet på at det bliver lettere i den kommende af slagsen, bl.a. fordi at to af oprykkerne fra League 1 (Brighton og Southampton) ser ganske stærke ud og nok skal bide sig fast i The Championship.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce
0