Snak

Mere indhold efter annoncen
Faktisk ikke. Vi har hentet Andrew fra Blackbourn (mener jeg) som har spillet fint, og lavet to geniale mål. Derudover har vi Leadbitter, så vi er fint dækket ind på midten. Jeg tror det var et klogt valg at lade Chuck smutte.
Ipswich Town
Set udefra er det nu også fraværet af McAuley, der virker som den mest sandsynlige forklaring på de sidste par kampes kollaps. Han var en ledertype og et samlings punkt i traktordrengenes ellers ikke super imponerende defensiv. Det er pinedød nødvendigt at han bliver erstattet med kvalitet, ellers kan det gå godt hen og blive en lang sæson i Suffolk. Ærgerligt, for resten af holdet har ganske fint med kvalitet.

Saints bliver ved med at imponere, men de næste to kampe imod Leicester og Forest kan meget nemt give et billede af hvor optimistiske man kan tillade sig at være på sydkysten.

Det er ganske rigtigt tidligt på sæsonen, men hvis jeg skulle agere Nostradamus, så tror jeg vi allerede har fundet bunden. De tre oprykkere buldre derudaf, og jeg har svært ved at finde andre oplagte kandidater, end Watford, Doncaster og Coventry netop nu.

KROENKE RAUS!
Liam Trotter kan muligvis være tabt for Millwall, efter at have startet denne sæson ligeså godt som han sluttede er nu Bolton & Wigan ude efter den målfarlige midtbanespiller. Et ganske klogt træk af Millwall var dog at forlænge hans aftale med klubben allerede i januar, derfor behøver man ikke sælge billigt.

Ellers har Millwall afvist et bud på deres kultspiller og anfører Paul Robinson(246 kampe for dem og kun 29år) , fra Reading som står og mangler en mand efter Mills blev solgt til Leicester.

Hænning

Problemet er vel også for Forest og Leicester at de har startet utrolig dårligt, hvilket kun kan være til Saints fordel. De 2 store klubber har alt tabe når de møder en godt spillede hold fra syden, jeg tipper at Saints får 4p ud af de 2 kampe.
Wise Men Say...
Problemet er vel også for Forest og Leicester at de har startet utrolig dårligt, hvilket kun kan være til Saints fordel. De 2 store klubber har alt tabe når de møder en godt spillede hold fra syden, jeg tipper at Saints får 4p ud af de 2 kampe.


Southampton har, modsat de to andre, vind i sejlene, og det er ofte det som gør den afgørende forskel. Jeg tipper ligeledes på at vore naboer får 4 points ud af de to kampe - hvis ikke alle 6.

Hos os (Pompey) hersker der pt. også positive vinde, og hvis vi slår Cardiff i den næste kamp, tror jeg på at vi i som minimum kan bide os fast i subtoppen, altså omkring 5. - 8. pladsen.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Ja det ser også ganske godt ud for jer, hvis i kan holde truppen fri for skader, for så bred er den vel heller ikke?

Også glæder jeg mig til at se, om Palace kan holde formen de har på ingen måde en trup til toppen, men de kæmper for sagen. Også er Holmesdales fanatics også et godt tegn for klubben.
Wise Men Say...
Så vidt jeg husker var Holmesdale Fanatics allerede i 1990´erne i kontakt med italienske supportere (af diverse Serie A klubber) med henblik på at lære hvordan man skaber en sydlandsk stemning på tribunerne.

Pompeys trup tæller pt. 21 spillere, så ja den er lidt smal endnu.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Jeg håber at både Palace og Boro holder formen, da jeg skal på Selhurst Park og se Palace-Boro midt i september. Det kunne være godt at se et topbrag, og selvfølgelig 3 point med til det nordengelske. Middlesbrough har fået ca 1.000 billetter og såfremt formen holdes ved lige, kan det meget vel være at udebaneafsnittet bliver fyldt ud.

Med hensyn til weekenden, så forudser jeg at både Derby og Southampton taber og Boro vinder, så vi kan gå ind i landsholdspausen på 1. pladsen.

Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Middlesbrough har fået ca 1.000 billetter og såfremt formen holdes ved lige, kan det meget vel være at udebaneafsnittet bliver fyldt ud.


Mon ikke at der trods alt er så mange Boro-fans bosiddende i London at billetterne bliver solgt lige meget hvad?

I deres nuværende form taber Derby nok ikke til Burnley. Så er der større chancer for at Southampton taber (selvom jeg egentlig heller ikke tror på det).
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Coventry havde også 1000 fans med i London.
Wise Men Say...
Saints kan nu sagtens tabe i Leicester. Så vidt jeg har forstået det var de klart bedst i Nottingham indtil Schmeichels mentale kollaps, og de har relativt tidligt kniven for struben (eller Svennis har). Derudover er der stadigvæk masser af kvalitet i deres trup, og den må vel snart komme til udtryk. Jeg anser de næste to kampe som lidt en lakmusprøve for hvor holdbar Saints er. Hvis de får ovennævnte 4 point tror jeg på at de kan være med hvor det er sjovt når vi kommer til Maj.

Det bliver spændende med Fjeldtossen Huseklepp i Pompey. Ret beset er det jo angrebet der ikke har leveret varen hidtil, selvom Cotterills lidet attraktive stil heller ikke giver dem nemme arbejdsbetingelser. Hvis Pompey får gang i offensiven kan jeg nemt se dem i Play-offs.

Det samme gælder Boro, som allerede sidste år havde en trup der var langt bedre end hvad resultaterne viste. Mowbray virker da også til at få have sat skik på de kaos-tilstande der herskede under Strachan. Økonomisk er det heller ikke uinteressant at Boro er kommet af med så forholdsvis meget dødvægt(BOYD).

KROENKE RAUS!
annonce