Snak

Mere indhold efter annoncen
Du har ret og det er der ingen tvivl om.
Vi ønsker EFB det godt og mon ikke det også går sådan.
Glæder mig til at se om den nye Midt er lige så god som han ser frygt indgyende ud.
Klarede sig godt i dag.
Jeg må så sige, at denne gang kan jeg nu godt forstå meningen med Fintes indlæg. Selvom det vel i trådens kontekst ikke lige er til højrebenet, men debatten skal vel ikke kun handle om, hvad der kommer frem i tråden, men vel også hvad man oplever i dagligdagen vedrørende EfB?

Der er en del unuanceret støj man skal lægge øre til, ude i det ganske Esbjergland. Så jeg kan absolut godt forstå ønsket om, at folk lige venter med, at bedømme holdet før de har set det. Jeg har ikke tal på, hvor mange folk skal spyde galde ud om holdet, selvom de højst har set 2-3 kampe på tv i løbet af den netop overståede sæson. Og det har intet med hvad jeg oplever her i tråden, da jeg har den opfattelse, at de fleste herinde rent faktisk ser kampene, og med det in mente kommer med deres kritik og ros, men ude i den "virkelige verden", er det bare ikke tilfældet.

EfB´s nuværende forfatning, harmonerer bare ikke med folks selvforståelse, og det er der ikke så meget at sige til. Men hold nu op hvor skal man alligevel tit høre på nogle vanvittige ønsker og forventninger. Jeg tror nu nok, at folk herinde ved, at klubben fattes mange penge, og selvom vi ikke alle er realistiske om, hvordan det kan løses, så er der nok ikke mange herinde, som helt seriøst tror, at der står et pengetræ ude i baghaven. Men nogle gange skulle man tro, at det er hvad resten af befolkningen tror, men det er jo bare et udtryk for, at når ikke EfB ligger pænt til, så gider folk ikke interessere sig for holdet, da de føler, at det ligger under deres værdighed.

Det er så lidt sjovt, når man så konfronterer folk, hvor de så bare bliver opgivende, når virkeligheden bliver ridset op for dem, hvor de så svarer, hvorfor skal vi så bruge penge og tid på dem. Eller den gode, jamen man skal jo bruge penge for at tjene penge, og nedrykning er dyrere på sigt, end at bruge penge nu. Folk tænker så ikke længere end, at jo, det er rigtigt, men hvis man ikke har penge nu, til at satse med, så er det jo ikke en mulighed.

Jeg forstår ikke, at folk ikke kan forestille sig situationen, man kan jo heller ikke gå ned i banken og sige, jeg skal bruge en masse penge nu, giv mig et lån på mit glatte ansigt, selvom jeg i forvejen er forgældet oppe over ørene, og ikke har noget som helst som sikkerhed for lånet, eller som banken kan sætte pant i. Og hvor mange investorer tror folk så lige der findes, som gider investere uden de får en hel del magt i klubben. Udover at sponsorstøtten er så høj som den nu engang kan blive.

Jeg ved godt de fleste herinde er klar over EfB´s situation, men hold op hvor er der mange derude som ikke er.
Snefnuggene smelter i varmen, og gud hvor er det godt!!!
Épandeur à Fumier

Hørt!
Det kan for mange være vanskelig at forstå hvilke økonomiske volumer der er spil for at drive en superligaklub med ambitioner- slutspil - en særdeles kløgtig person , som har mange års erfaring i superligalivet både son træner og leder har fornylig sagt omkring 5 nødvendige parametre :

- at det kræver en omsætning på omkring 100 mio/år
- at det kræver en egenkapital på mindst det halve
- at det kræver at økonomiske bagmænd accepterer drifts-underskud/år svarende til
egenkapitalen.
- at det kræver ( sportsligt ) at man har mindst to lige gode spillere på hver plads
på holdet
- at det kræver omkring 10-15 trænere ( fodboldtrænere - psykologer - fysiologer
kostvejledere m. fl.) tilknytte truppen på fast tid .

Han er i øvrig tidligere træner i EfB - du kan selv bedømme , hvilke af de parametre EfB kan indfrie p.t. ?
Den unge Finne vi har haft i et år spillede også i starteren og ham har de hele tiden troet på men han var låst indtil nu af en grund jeg ikke kender.
Set fra mine sko er der stor fremtid for EFB da Ted fik de unge på kontrakt.

Ted fri EFB fra Mandag.
Jeg er kommet i kontakt med noget parpir som viser hvad de tre Finner får i løn :

FINNELØN.

Var det sjovt eller skal der en snaps til ?
Tror måske det var en bedre ide at lade snapsen stå Finte :-)
Dødbolde ?

Nu kan EFB også være med.
Og endda rigtig med .
Højbjerg kan blive på stregen hvor han er bedst.
ToonDK.

For sent.
Finte
Dødbolde ?

Nu kan EFB også være med.
Og endda rigtig med .
Højbjerg kan blive på stregen hvor han er bedst.

Forklar, forklar.....
annonce