Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(491508201303)
Jeg mener at vide at EFB går efter en forsvarspiller som også kan spille venstre back hvis Jonas smutter til Juni.
Skrevet af Piratfisk
Mon ikke de går efter en "ren" ventreback hvis Knudsen får lov at smutte? Vi har allerede en hybrid i MJ. Vi ved nu, at der kommer en afløser for Kian da Eddi er tænkt som afløser for Drobo. Så kommer der selvfølgelig også en direkte afløser for Knudsen.
Skrevet af Dr. Hansen
Det afgørende vedr. Knudsen er, om han vil forlænge.

Hvis ikke siger klubben nok ja tak til et godt sommersalg. Han bør kunne sælges fornuftigt for han har et fint og meget stabilt niveau.

Sportsligt ville det være ærgerligt, men kan selvfølgelig erstattes. Lidt afhængig afhængigt af ambitionsniveauet kunne Marxen fra Horsens måske være en mulighed eller Kirkeskov fra AGF, som jeg forventer ryger ud med et brag.

Da Silva fra BIF er også en meget spændende spiller, spørgsmålet er om han er tilfreds der - men der er selvfølgelig også mange andre kandidater rundt omkring, som jeg ikke kender til.

Bliver spændende at se, hvis man erstatter Kian med en fra en højere hylde.

Skrevet af BannerBold
Apropos Kirkeskov overhørte jeg en samtale, som han havde med sin agent i sidste uge, da jeg var på en Café i Aarhus. Han var rigtig ked af at være i AGF og ville bare væk fra klubben til sommer, uanset om de bliver oppe i Superligaen eller ikke. De snakkede iøvrigt også om Jonas Knudsen, som hans agent var meget imponeret over. Da de skulle til at snakke om en ny klub, gik de desværre. Men mon ikke der bliver en fri Kirkeskov til sommer. Mener da også at der var snak om at Michael Lumb skulle til Esbjerg sidste sommer.

Edit: Fandt lige et link om det med Lumb her http://www.bold.dk/nyt/J…staerk-Lumb
Skrevet af D.B.R. ©
AaB - EfB 2-1
FM: Spalvis
MoM: Dubravka
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Skjold99
Dr. Hansen
Det afgørende vedr. Knudsen er, om han vil forlænge.

Korrekt!

Men, vi skal heller ikke glemme, at mht. til Jonas Knudsen, så er klubben sikret et ret pænt beløb, selv om han evt. skifter transfer-frit til f.eks. Holland.

I det tilfælde vil EfB modtage Euro 90.000 pr. år fra 15-21 år, samt Euro 10.000 pr. år fra 12-15 år i såkaldt Training Compensation.

Jeg ved ikke helt, hvornår han kom til EfB fra Hjerting, men hvis han har været der fra 15-21, så giver det alene 6x90.000 = Euro 540.000 = DKK ~4 mill.

Så, klubben er heldigvis sikret ´lidt´, selv om han vælger at lade kontrakten løbe ud.

Jeg mener så, at det både for Jonas selv, og for EfB, ville være bedst, hvis han forlængede med 2 år, så han kunne blive ´skudt-af´ som 23 årig i 2016. Som hans udvikling er for tiden, er det svært at se, at han ikke på det tidspunkt vil have haft debut på A-landsholdet, og vil være en kæmpe profil i Superligaen. Kan kun give en bedre klub og kontrakt til Jonas og flere penge til EfB.

Man har jo lov at håbe...
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af kongen87
Håber EfB beholder Knudsen og Ankersen og så skyder dem afsted om et år. Det er for meget at skulle sige farvel til 4spiller i et transfervindue.
T.V.L er redningsmanden!
Skrevet af Slettet(491508201303)
Er der nogen som så træningen i dag ?
Var Magnus klar efter sygdom ?

Har lige været på Randers stadion.
Det var en slem oplevelse.
Forkert resultat og elendig FCN spil.
Skrevet af loop99
AaB - EfB 1-1
FM: Jönsson
MoM: Kian Hansen
Skrevet af kongen87
Vigtigt med point i dag, hvis vi skal holde fast i den 5. Plads!
T.V.L er redningsmanden!
Skrevet af BannerBold
@Finte
Jeg så at EFB havde lagt nogle billeder op fra deres træning på Facebook igår, og der så jeg Lekven, så mon ikke han er klar.
Skrevet af Fl@skebøf
AaB - EfB 2-0
FM: Spalvis
MoM: Dúbravka
Skrevet af Flameskii
0-2 AAB EfB
MoM: Kian Hansen
FM: Pusic
Esbjerg forenede Boldklubber <3 Har sympati for Real Madrid C.F Aston Villa F.C
Skrevet af michau
Aab - EfB 1 - 2
FM: HH
MoM: Dubravka
You should know I bleed blue, but I ain´t a crip though..
Skrevet af Pell84
Aab - EfB 0 - 2
FM: M. Bakenga
MoM: M. Bakenga
Skrevet af Slettet(432058202410)
KOM SÅ Esbjerg..
Captain America. FCM
Skrevet af Alta Tensione
Aalborg med den største chance, men Esbjerg med det bedste spil og flest chancer. Vi burde have fået mere ud af vores 100 hjørnespark.

Pisse ærgeligt Kian smutter til sommer. Jeg så godt vi havde Kian og Jakobsen sammen i 5 år endnu, de er sgu gode sammen.
[i]Was speaking to this 13 year old girl on facebook when she said to me \"I am an undercover cop\" I thought wow... a job like that at her age! [/i]
Skrevet af Sir , moderator
Hvad gør man egentlig når Kian smutter? Er der en klar i kulissen eller skal der handles?
Dette er en signatur.
Skrevet af Alta Tensione
De har netop hentet Gomes fra Herfølge, men han skal mere agere back-up, som Davidson har gjort hidtil (som også er væk til sommer). Der er blevet meldt ud fra Esbjerg at der hentes en direkte afløser, og heldigvis er det ikke den sværeste position at finde en nogenlunde habil spiller. En af Kians kaliber får vi dog nok ikke til samme løn som han får lige nu.

Vi har mange gode talenter på vej frem, men ingen centerbacks mig bekendt.
[i]Was speaking to this 13 year old girl on facebook when she said to me \"I am an undercover cop\" I thought wow... a job like that at her age! [/i]
Skrevet af Blåvandmelderstorm
Godt spørgsmål, Sir_C, men lige nu har vi andet at tænke på.

Du vil få et kvalificeret svar i løbet af maj måned . . . . Jeg er dog opmærksom på, at Alta Tensione har bevaret det store, langsigtede overblik.

Men herude på tredje revle er vi lige nu mest optaget af, hvad der sker i Aalborg.
annonce
0