Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(201137222906)
EfB-Viborg FF: 3-1
FM: Pusic
MoM: HH

PS: Ledelsen laver nogle dumme fejl..først Braithwaite handelen, så Fellah miseren og nu Laursen case. Alle gode gange tre og så på et år. Gosh.
Det stopper forhåbentlig her!.
EfB.
Skrevet af Fl@skebøf
Viborg har åbenbart også klokket i det, så fejlen må være hos DBU.

http://www.morethanaclub…dmore=17710
Skrevet af bode
Jeg tror også, at vi er nogen, der har været vel hurtige med at fælde dom over ledelsen, hvilket jeg gjorde i anden tråd.

Det ser ud til, at DBU ikke har haft en skid styr på tingene.

Det interessante er i virkeligheden, om en spiller er karantæneramt, når blot han har strafpoint nok, eller om det forhold også skal ledsages af en skriftlig melding til de berørte klubber derom.
Efb, Standard Liège, Werder Bremen, Spurs, FC Metz Landshold: België/Belgique/Belgien
Skrevet af Skjold99
God pointe Bode.

Ved karantænetildeling, vil klubberne modtage en karantæneskrivelse, som indeholder oplysning om spillerens opsummerede pointantal.

Såfremt en spiller er blevet indberettet, og klubben ikke har modtaget meddelelse om karantænetildeling herfor, fritager dette ikke klubben for at undersøge, om spilleren er spilleberettiget. Det er klubbens ansvar, at karantæner afvikles retmæssigt.
Read more at http://www.dbu.dk/Faelle…IPbORCHd.99
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af bode
Skjold, dit svar er vel desværre sådan at forstå, at alene et tilstrækkeligt antal strafpoint er nok. Men hvordan kender man egentlig antal strafpoint, hvis ikke det fremgår af en officiel liste?
Men det er godt nok uhyggeligt, det her. Det er jo kun en tilfældighed, at Efb - Randers i den store sammrmhæng kun har marginal betydning.
Hvis også kampen om nedrykning "genbåbnes", så er det her altså slemt. Især fordi holdene jo også har afviklet flere kampe under forkerte præmisser.
Efb, Standard Liège, Werder Bremen, Spurs, FC Metz Landshold: België/Belgique/Belgien
Skrevet af Blåvandmelderstorm
Ak ja, men heldigvis er intet så skidt, at det ikke er godt for noget.

Fra sædvanligvis velunderrettet kilde forlyder det, at der nu pludselig har meldt sig hele tre kandidater til at overtage det ledige hovedsponsorat.

Angiveligt skulle der være tale om NETS, IBM og Se og Hør.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Man kan ikke bebrejde Randers, men hold da op hvor har Esbjerg og Randers FC efterhånden et meget uheldigt forhold til hinanden uden, at det egentlig burde være sådan. Esbjerg og Randers FC er hverken lokalrivaler eller historiske rivaler. Det var dog Randers FC, der lavede den største fejl ved at komme med live opdateringer under nedryknings kampen mellem Randers og Esbjerg på trods af en indbyrdes aftale om, at man ikke ville gøre det.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Fl@skebøf
Tjah, jeg tror da umiddelbart at forholdet mellem de to klubbers ledelse er fint. Jeg har ikke noget imod Randers, selvom vi har mødt hinanden i 2 pokalfinaler. Tværtimod synes jeg faktisk der har været god stemning og respekt fansene i mellem.
Skrevet af Juvenil
Redondo, udover "uheldig" kan man også betegne klubbernes forhold til hinanden som værende lidt specielt, taget den nylige historie i betragtning.
EfB og Randers har fulgt hinanden tæt i op- og nedture de seneste år. Erindrer det bitre nederlag til hestene i pokalfinalen.
Husker da begge klubber rykkede ned, for derefter at rykke op sammen året efter. Så tog vi revanche mod dem i pokalfinalen og endte selvfølgelig også sæsonen lige under netop Randers, som tog en formidabel 3. plads. For nogle runder siden lignede det da også, at det var Randers der skulle kæmpe med om 5. pladsen.

Måske er det bare mig, men Randers er ikke så ligegyldig en klub for en EfB-tilhænger, som f.eks. FCN. Eller måske er det bare fordi min kære klub lige har smidt det spanske mesterskab ad helvede til. Bittert pis.
[i]For meget succes til det her sted[/i]
Skrevet af Tjæreborg Eagles
Nu er det officielt, at vi er blevet taberdømt....
http://www.dbu.dk/Nyhede…f_taberdomt
Fly Eagles fly, on the road to victory - Philadelphia Eagles EfB!
Skrevet af Dnulgreb
Gad vide hvordan straffen havde set ud, hvis vi havde tabt kampen 5-0 i forvejen?
Skrevet af Piratfisk
Uha, hvor er det ærgerligt, at vi har så mange skader. Håber godt nok vi kan hive alle 3 point. Det er en mindre skandale hvis vi mister EL-pladsen.
Skrevet af Alta Tensione
Hold kæft hvor er det amatøragtigt at der ikke er styr på sådan noget. Det er sgu da alment kendt at man lige tjekker op på nye spillere, om de har nogle karantænepoint med fra tidligere. Især hvis man til dagligt driver en professionel forboldklub.

Når det er sagt, så synes jeg også DBU og divisionsforeningen (som administrerer karantænepointene) har været rimleig hurtige til at vaske hænder. Når de nu har hele sæsonen har meldt ud når spillerne er i karantæne, og de så ikke gør det i lige præcis de her 2 sager, så burde de kigge indad. Det var jo ikke fordi nogle af spillerne var afgørende på nogen måde. Jeg ville mene det hele været mere fair at Ryan blot havde fået karantænen imorgen eller i starten af den nye sæson.

Som tidligere nævnt, har Esbjerg haft et uheldigt år på kontoret. Først en bøde for ikke at melde tidsnok ud omkring Braithwaite, så glemmer de et af klubbens dyreste indkøb til vores første tur i europæisk gruppespil, og nu har de heller ikke styr på karantænepoint. Der skal sgu strammes op til næste år.

Viborg har dog ingenting at spille for imorgen, vi er på hjemmebane, er i en god stime, så den 3. plads skal selvfølgelig sikres imorgen alligevel. Altid noget at vi stadig selv kan afgøre det.

Edit: Som Redondo nævner er det lidt sjovt at det lige er Randers der impliceret, men jeg mener nu ikke at man kan sæt en finger på den måde de reagerer i den her situation. Jeg håber da Esbjergs ledelse havde gjort det samme, såfremt de var gjort opmærksom på at en modstander havde brugt en ulovlig spiller. Det værste er stadig at stadionspeakeren ligepludseligt fandt det belejligt at nævne resultaterne i nedrykningskampen.

Edit: Lad os håbe at Jesper Lange får de 3 mål fra GF, det har han fortjent. Men mon ikke Akharraz insisterer på det er hans ;o)
[i]Was speaking to this 13 year old girl on facebook when she said to me \"I am an undercover cop\" I thought wow... a job like that at her age! [/i]
Skrevet af Fl@skebøf
Jeg får et flip, hvis det her koster os europæisk deltagelse! Alle kan lave fejl, men for fanden, hvor er det amatøragtigt, at EfB-ledelsen har lavet 3 store brølere indenfor det sidste års tid. Der må fandme strammes op, eller ansættes ekstra i den administration.

Amatøragtigt, og hvis det koster, så skylder de sgu os fans en undskyldning. Dog er DBU heller ikke uden skyld i det her, og jeg skal love for der bliver vasket hænder hos dem og divisionsforeningen. Røvhuller
Skrevet af Piratfisk
Amatøragtigt, og hvis det koster, så skylder de sgu os fans en undskyldning.


Og en fyring af den ansvarlige. Det holder simpelthen ikke i en professionel fodboldklub.
Skrevet af Fl@skebøf
Helt enig, Piratfisk. Jeg var hurtigt ovre det med Fellah sagen, tænkte det var en enlig svale. Men så laver de både lort i den med Braithwaite salget og dette. Men som sagt er divisionsforeningen heller ikke sin opgave voksen. Dette kan reelt set betyde nedrykning for reddede Sønderjyske, selvom AGF skal vinde med 4 mål i Aalborg og FCM skal slå dem 3-0. Det første er utænkeligt, men stadig noget uacceptabelt rod.
Skrevet af Juvenil
Hvis ikke vi får den fandens vigtige 5. plads i år, så trækker jeg al støtten tilbage og bliver fan af Gørding. Eller Frem.

Først Braithwaite. Så Fellah. Nu Laursen. Det virker bare så kikset på et ufattelig uhørt lavt plan, når en ledelse ikke har styr på de mest basale ting. Der er altså også mennesker, der pumper penge i maskinen.
Havde det været i en anden virksomhed skulle der rulles hoveder.
[i]For meget succes til det her sted[/i]
Skrevet af irvine
Divisionsforeningen har altså kokset 100 % i denne sag. Og jeg gad nok vide hvorledes DBU ville have reageret, hvis det som et tænkt eksempel i stedet havde handlet en guldkamp mellem FCK eller BIF....Det ville jo udløse borgerkrigsagtige tilstande i Kbhv`s gader og stræder, og DBUs hovedkvarter ville skulle under politibeskyttelse

Håber virkelig at EBF anker dette her. Og få så lige ansat en medarbejder som er i stand til at holde styr på tingene....
Skrevet af viv
Puha Esbjerg, så skal der 3 point på kontoen i morgen, så er i vel sikret da jeres målscorer er meget bedre end FCN.
Håber Brøndby kan hjælpe jer, for jeg ser meget gerne Esbjerg tage 5. pladsen, held og lykke med det;)
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af Skjold99
Lad os nu bare hive den sejr over Viborg i morgen, så det her ikke får nogen betydning!

DBU burde i øvrigt også taberdømmes...
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
annonce
0