Snak

Mere indhold efter annoncen
Efb har for første gang. Så længe jeg kan huske nu "råd" til at sige fra, tage hårde beslutninger og holde fast i en strategi.

Det ser meget grimt ud lige nu og på jysk godt træls.

Men jeg tror på det er det rigtige!

Der er jo heller ikke nogle danske klubber som har været ude at udtale sig negativt om EfBs gøren lige nu. Så vidt jeg ved.


Jeg har en stærk fornemmelse af at du er ansat i eller har tilknytning til "forsvaret", det gør det nemmere at forstå at du virker ligeglad med menneskers arbejdsvilkår og at hierarki, kæft, trit og retning og "yes sir" er vigtigere.

En helt enormt stor del af kernepersonalet hos EFB har udtalt sig pænt negativt, p.g.a. de ting de har været udsat for.
Adskillige fans det samme, ja reelt det store flertal af fans er ekstremt kritiske.
Flere politikere har også udtalt sig.
Fodboldkommentatorer.
Journalister.
Virksomhedsrådgivere.
Spillerforeningen.
Arbejdstilsynet.
Fanformanden.

Om der lige har været klubber der har meldt ud tror jeg ikke, men det vil vel i så fald også være første gang i danmarkshistorien og det kan jo sagtens komme, jeg har bare aldrig oplevet klubber udtale sig om andre klubbers problemer, når det ikke drejer sig om det spillemæssige eller økonomiske ... måske fordi sagen er ret unik.

Mine forventninger er så lave mht. hvem der bliver, men hvis Mads Larsen bliver, så behøver jeg ikke julegaver i år.

Haha. Same. Jeg vil gerne krydre det med Mang, Catovic og flere af de helt unge.
Jeg kan leve med at Bjarnason, Yakovenko, Soiri og Tranberg smutter. Jeg har affundet mig med tankerne om, at Conboy og Ankersen måske smutter.


Jeg vil have det ekstremt svært ved at se Larsen gå, og det vil også gøre meget ondt at se Mang, Mortensen og Holten smutte.

Det er slemt nok at Egelund og Kikkenborg har forladt klubben, og det endda gratis.
EfB 1924
@scoialistens

Jeg er sponsor i klubben ja, og fan :)

Jeg har jo også idag skrevet at jeg ikke synes om de ting Peter har gjort -hvis han altså har. Og forklaret hvorfor jeg tror klubben holder fast. Det står jeg ved.

Når jeg skriver det med klubberne. Så er det lidt for at prøve at sætte focus på det her også lidt er en kamp mellem arbejdstager og arbejdsgiver. Lige som sygeplejerskerne strejker nu.
Tabte mit hjerte til Liverpool på Anfield den 30.03.2008, inden oplevelsen af Anfield live havde jeg ikke et PL hold. Siden har der kun været ét.
@Akula

Jeg skriver ikke for at flytte nogen personer den ene eller anden vej. Men for at bidrage med mine synspunkter til debatten. Som jeg hver dag følger her på bold.dk -med glæde :)


Godt, at du nu også deltager aktivt skrivende, nu hvor du med glæde følger med - det er en lang tråd.

I forhold til de næste to kampe, så kender jeg ikke pokal modstanderen. Men håber da på en sejr der. Weekends kamp bliver svær. Men jeg så nogle positive takter ved og efter 1-1 målet i lørdags og vil da have lov til at holde troen på sejr intakt! :)
Hvad tror du?


I morgen skal vi naturligvis have en sejr, selvom vi efterhånden ikke ved hvem som spiller for os.

I Lyngby tror jeg desværre vi taber med alle de ind/udskiftninger vi har i truppen. Det bliver så også første udebanekamp med vores nye træner.
Jeg tror ikke han får den varmeste velkomst hos fodbold Danmarks fans fra andre klubber. De virker meget bekymrede på vores vegne.

@ontrack

Spændende tanke med Peter på udebane og manglende opbakning. Den tanke havde jeg ikke tænk. Måske han er bedst i modgang… Ej dårlig joke -undskyld til alle :)
Tabte mit hjerte til Liverpool på Anfield den 30.03.2008, inden oplevelsen af Anfield live havde jeg ikke et PL hold. Siden har der kun været ét.
Jeg er sponsor i klubben ja, og fan :


Det var da en forfriskende ærlig melding!
Der er cirka 25 vidner (flere forskellige slags), plus medier, det kan konkluderes at de ting der er fremme ER sket.
Husker ikke lige din forklaring men de holder fast fordi de er vant til ikke at få modstand i USA, hvor fagforeninger overordnet er ilde set og arbejderne umiddelbart har langt ringere vilkår.
Conway (og co) tror han kan stille på menneskelige "knapper", som om det er et maskineri, problemet er at de her "knapper" har rettigheder, holdninger, grænser, følelser og selvværd.

Det er definitivt en kamp og den ene part opfører sig helt vanvittigt, derfor reagerer den anden, sådan er det heldigvis i dagens Danmark.
De virker meget bekymrede på vores vegne.


... og det ER bekymring/empati.
Conway og Co. ønsker folk jo ud, men det er de færreste der ønsker at EFB skal gå ned på det!
Jeg synes du skal læse hvad jeg har skrevet. Om fortiden i EfB og om hvorfor det er nået til hvor det er nu. Det er i princippet ikke de nye ejeres skyld. De tager "bare" kampen fordi de har råd til at sige fra og slet ikke kan se sig selv i en klub styret af spillerne. Og hjælper Peter dem (de nye ejere) i den kamp? Nej, det gør den meget sværere at kæmpe. Men de holder fast. Og det bakker jeg op om. Den kamp skulle være taget for mange år siden og aldrig have handlet om Peter Hyballa.
Tabte mit hjerte til Liverpool på Anfield den 30.03.2008, inden oplevelsen af Anfield live havde jeg ikke et PL hold. Siden har der kun været ét.
Jeg har en stærk fornemmelse af at du er ansat i eller har tilknytning til "forsvaret", det gør det nemmere at forstå at du virker ligeglad med menneskers arbejdsvilkår og at hierarki, kæft, trit og retning og "yes sir" er vigtigere.

LOL

Jeg er ikke ligeglad med menneskers arbejdsvilkår, jeg synes bare ikke, at en forhandler kultur fungerer i en fodboldklub. Hvis man derudover tror, at man som ansat har ret til, at forhandle om, hvordan arbejdet skal udføres, kan man godt tro om. Det er ledelsen som bestemmer, hvad den vil lytte til, og det er den ansattes vilkår i livet at gøre som der bliver sagt, eller finde et andet arbejde. Er man for pampret til det, så fatter jeg ikke, hvad man laver i Esbjerg.

Når spillerne fra første dag, og 2 uger frem, går til pressen, inden de kontakter spillerforeningen, så lugter det langt væk af rævekager.

Spillerne har aldrig været interesseret i en dialog, de har kun haft interesse i en konflikt. Den fik de, men nu får de så også lov at føle, konsekvensen af den konflikt. Det er ærgerligt, at det skal være konsekvensen, men det er som det er, og det kan ikke være anderledes.
Snefnuggene smelter i varmen, og gud hvor er det godt!!!
Hvis man sidder og håber på Mads Larsen bliver, må man nok bero sig på en trist juleaften.

Der kommer flere og det ender nok op i over et dusin, hvis vi tager alle med lige fra Kasper Pedersen, Kikkenborg, Anyembe er det nok nærmere 14, forudsat de kan komme af med Yakovenko og "deslige på U19". Tænker dog han takker nej til en ophævelse og lader sin kontrakt rende ud.
annonce