Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg erklærer mig også enig i @debateur´s seneste indlæg.
I nat havde jeg en ret så underlig drøm. VdV havde brugt sit netværk ude i det store fodbold Europa og været i kontakt med en landsmand med et meget stort og prominent navn. Han havde haft held med at lokke ham ud af pension.

Lige et par klip af den nævnte spiller.

https://www.youtube.com/watch?v=c-JHEUllsx8

https://www.youtube.com/watch?v=8Zl6znfigTM

Drømme kan man heldigvis altid have, men jeg er ikke sikker på en 37 årig Robben falder godt i tråd med PMG´s strategi haha.
Kampdag i morgen, og en del skadede spillere er ved at være klar igen.

Mit gæt på start-elleveren:

Højbjerg

Brinch - Korac - Olafsson - Conboy

Parunashvili

Strunck - Larsen - Halilovic - Schmidt

Sørensen


Jeg har set træningen de sidste par dage, og det ligner meget, at EfB stiller i en 5-back kæde. Der er i hvert fald blevet trænet defensiv struktur i netop dette
AR
Problemet er det kan hedde 2. Division hvis vi bare giver det sæsonen ud

Ja, det har vi prøvet før, ja endda 3 division, og vi overlevede.
Det kan blive nødvendig med nedrykning, for nu skal de nye ejeres
plan følges, der er ingen vej udenom.
Lige nu er det træls at være EfB fan, men glem ikke at se tilbage.
Flere uduelige ledelser har et stort ansvar for situationen.
Jeg har set træningen de sidste par dage, og det ligner meget, at EfB stiller i en 5-back kæde. Der er i hvert fald blevet trænet defensiv struktur i netop dette


Baseret på til- og afgange, så er det også mit bud.

Jeg tror vi kommer til at spille med to wingbacks og ingen kanter.
Den kan vel kaldes 5-2-1-2, eller 3-4-1-2 alt efter, hvor man regner wings med.

Det vil betyde, at Larsen kan være offensiv midt og at vi kan spille med to angribere i front. Det tror jeg vi kan få rigtig meget godt udad.
EfB 1924
Et bud på en opstilling i den formation?
Vi har spillet 6 kampe, 5 af de hold vi har mødt forventes at være konkurrenter til top 6, nu skal vi til at have en række af de på papiret "nemme" kampe

Vi har mødt de formodede tophold mens vi var ramt af ballade, mange skader og at spillerne ikke kendte hinanden.

vi kan jo se på målscoren at siden vi skiftede træner har vi ikke indkasseret så mange mål. spillerne har nu nogle på papiret lette kampe til at få deres indbyrdes relationer til at virke, således at når vi igen møder de formodede tophold, så vil det være et helt andet hold vi kan stille.

så ro på

fra nu af vil sejrene begynde at komme, måske ikke den første kamp her i weekenden, men efter landsholdspausen og fremad vil vi eksplodere op ad i rækken.

og jeg tror da stadigvæk på at vi er i spil til oprykning når sæsonen nærmer sig en afslutning.

mange af de nye spillere vi har købt har i glimt vist at de indeholder noget der kan blive rigtig godt når først de har lært hinanden at kende og relationerne er på plads.

så jeg glæder mig til at overvære de næste mange kampe.
EFB og det danske landshold - resten er ligegyldigt
Hvad angår opstillingen så tror jeg mere Roland gør sig i 4-1-4-1 eller en 4-2-3-1 alt efter om der forsvares eller angribes... Jeg tror Wolfe glider ud og ind kommer Dino. Ved ikke helt om jeg tror Irving og Kempes er klar til at overtage nogen poster endnu. Her vil Lasha være den mest oplagt til en en udskiftning i så fald.

Under alle omstændigheder så tror jeg vi skal regne med at det hedder Con og Korac i midterforsvaret hvis det bliver med 4. Og det vil jeg næsten gerne vædde en sodavand på. Hvis Korac vel og mærkede er meldt klar.

Jeg er meget spændt på hvad han gør med venstreback. Bliver det Catovic som er fremtiden, Conboys rutine eller Winfield som her og nu(for mig) lader til at være den bedst allround.

Nu har vi jo ikke hentet hverken Kempes eller Irvin endnu

Spanskehans
Har du set dem til træning ?
Vestjyde, der er håbløs forelsket i EfB og Arsenal
Problemet er jo at det er ren Copy/Paste han laver, indtil at det han har valgt at skrive viser sig forkert.
Herefter nævner han at det er løgn og latin der kommer fra de medier som modsiger ham.

Der er ingen medier, som modsiger noget af det jeg siger med fakta. Faktisk, så understøtter alle fakta i sagen det jeg kontinuerligt har sagt og siger.

Fakta er, at vi har været vidne til, at visse spillere gik ind til forløbet, med deres egen beskidte dagsorden. Denne dagsorden gjorde, at flere af dem, fik deres vilje, og kunne få lov til, at forlade klubben kvit og frit. Det er fakta, at spillerne i 12 dage, kultiverede deres oprør i sladderpressen, inden de kontaktede spillerforeningen. På intet tidspunkt var de interesseret i dialog, fordi de længe inden træneren var tiltrådt, havde besluttet sig for at han skulle ud. Det er fakta, og ikke påstande.

Men nu er vi kommet af med den værste synder, omend han jo havde fået sin vilje, så det er ikke rigtig noget at glæde sig over.

Når de medier så giver ham ret, så er det naturligvis troværdige kilder.

Når medierne bruger fakta som bevis, så ja, så er det pludselig troværdigt. At du ikke forstår, at sladder og rygter ikke kan bruges som bevis, er simpelthen latterligt.

Herefter finder han noget nyt han bare Copy/paster og sådan fortsætter det bare ...

Desværre for dig, så behøver jeg ikke at copy/paste noget som helst, jeg skriver så hurtigt, at det ikke rører mig, at skrive indlæg, der viser dig hvordan virkeligheden ser ud. At du vælger at tage skyklapper på, er dit problem og ikke mit.

Der bliver konstant skrevet at alle fra Esbjerg bare er nogen snefnug der kan lære noget af mændende fra Barnsley.
Dette helt uden at kigge på niveauet på de spillere der kommer.

Hvor er det dog synd for de stakkels snefnug, men virkeligheden er, at de har bevist, at de er ikke bedre, end overskudslageret fra Barnsleys ungdomshold.

Hvem af disse stakkels snefnug, har vist, at de fortjener så meget som et enkelt minuts spilletid?

Hvad har Mads Larsen vist, som gør, at han ikke skal bænkes i et par kampe?

Hvad har Mortensen og Catovic vist, som gør, at de skal have indfødsret til spilletid?

Hvorfor i alverden har Højbjerg stadig indfødsret til spilletid?

Hvad med at svare på det jeg spørger om, i stedet for at få blødende hæmorider over, at jeg er fræk nok til at spørge?

Hvad er det som gør, at man mener, at det er i orden, at vi hælder millioner af kroner i akademiet, og har gjort det årevis, uden at få noget igen? Eller i hvert fald langt fra nok?

Hvorfor er det, at disse billige eller gratis lejesvende viser langt mere vilje og fight når de får chancen, end vores dyre talenter fra akademiet?
Disse spillere viser sig ikke at være bedre, men det kan man jo ikke indrømme når man har fundet sin mening for 6 måneder siden.

Disse spillere er måske ikke bedre, end alle af de spillere der har forladt os, men de har da vist, at de er mindst ligeså gode eller dårlige, som de talenter vi har i truppen, som har deres opvækst i akademiet.

De har ved flere lejligheder vist, at de simpelthen vil det mere, end vores talenter gør.

Hvem er det, af vores talenter, som er så meget bedre end lejespillerne? Og hvad er det de har vist, som gør, at du vil sige det? Jeg kan ikke se, at disse talenter har vist andet end, at akademiet er og har været spild af tid og penge i årevis.

Jeg siger ikke, at jeg ikke ønsker et akademi, jeg siger, at det er helt åbenlyst forvaltet ekstremt ringe i godt og vel et årti. Hvordan kan det være, at vi hælder penge i akademiet til, at man skal udvikle 10-11 superliga spillere, men er tilfredse med, at vi kun udvikler 9-10 serie spillere, og 1-2 superliga spillere, hver anden generation.

Det er jo tydeligvis alt for ringe.
Snefnuggene smelter i varmen, og gud hvor er det godt!!!
annonce