Snak

Mere indhold efter annoncen
SofaEFB

vi skal spille genpres, men holdet er psykisk ikke der lige nu. Så det handler lige nu om at få dem til at fungere som et hold. Men der trænes ihærdigt genpres på træningsbanen.

Tak, så er jeg mere rolig. Var bange for at vi havde fået Olafur tilbage. Det lyder rimeligt at de lige skal have hovedet med :)
EaF, jeg havde ellers lovet mig selv, ikke at svare på dine indlæg mere, men…. Kan du ikke én gang for alle holde dig til fakta, og konstatere at træneren, der ser spillerne an hver dag, har en bedre forudsætning end dig, til at stille det hold der har den bedste chance for at vinde?

Jeg forholder mig kun til fakta. Og fakta siger, at træneren lige nu bruger mere tid, på at være børnehavepædagog, end fodboldtræner.

Der er ingen herinde som har noget imod subjektive indlæg og du må gerne i 10 indlæg i træk være kritisk om Mads Larsen, hvis det er sådan du har det med ham.

Jeg har ikke noget problem med Mads Larsen. Jeg har et problem med, at hans talent skal spildes ligesom det var tilfældet med eksempelvis Mathias Kristensen. Jeg har et problem med, at talenterne alt for sjældent slår igennem i klubben. Og jeg synes ikke det ville være til at bære, at Mads Larsen skal være endnu et talent, som ikke slår igennem i klubben.

Jeg synes at der skal være konsekvens for dårlige præstationer, og at spillerne ikke skal have indfødsret til spilletid. Jeg mener, at spillerne og klubben er bedre tjent ved, at de skal gøre sig fortjent til spilletid.

Spillerne skal vise, at de vil det her, og det ser vi dem ikke gøre.

Men du er simpelthen nødt til at erkende, at du på ingen måder kun forholder dig til fakta, som du ellers med egne ord giver udtryk for, at du udelukkende forholder dig til. Ellers vil jeg gerne se din påstand om spillernes indfødsret dokumenteret.

Kan du ikke lige fortælle mig, hvilke talenter har bevist noget som helst på banen, som viser, at de har gjort sig fortjent til spilletid? Og når du så gør det, kan du så ikke lige fortælle mig, hvad det er de har vist på banen, som gør, at de har gjort sig fortjent til spilletid?

Hvad viser Mads Larsen eksempelvis på banen, som gør ham fortjent til spilletid? Hvorfor skal man ikke vælge en anden, eller at hente en forstærkning ind, til at erstatte ham?

Når talenterne ikke kan spille sig af holdet pga. dårlige præstationer, så er der da tale om, at man har indfødsret til spilletid.

Vil du påstå at Jeppe Højbjerg ikke ligner en spiller, som har indfødsret til spilletid? Hvordan kan man ellers finde på, at give den mand endnu en chance?

Du hjælper ikke talenterne, ved at de ikke skal lære af deres fejl, og du lærer absolut intet, hvis der ikke er nogen konsekvens for ens fejl.

Hvis du har prøvet at have med unge mennesker at gøre, så ved du, at de kan lære rigtig meget, men hvis ikke de ikke skal stilles til ansvar for deres fejl eller manglende præstationer, så lærer de aldrig af deres fejl, og er bare dømt til gentage dem.

Det er endvidere altafgørende, at talenterne føler, at hvis de ikke præsterer, så er der en anden, som tager deres plads. Og det er bare ikke tilfældet i øjeblikket.

Derudover har alle dine udtryk som "snefnug", "nulbonner" osv. intet med fakta at gøre - tværtimod er de særdeles subjektive.

Jeg kalder bare en spade for en spade, men det er jo åbenbart blevet udansk.
Snefnuggene smelter i varmen, og gud hvor er det godt!!!
Det var en generel betragtning ud fra alle de træninger jeg har set. Det er svært at bedømme de to sidst prøvesvendes fremtid, da de kun har været med i begrænset omfang.

Må jeg samtidig lige give den bonus info til debatten et at de udenlandske spiller "griner" lidt at det brev der er sendt til spillerforeningen og pressen.
Jeg kan lige fakta tjekke EaFs nonsens, så behøves i andre ikke svare ham.

Der er ingen medier, som modsiger noget af det jeg siger med fakta. - Jo, samtlige danske medier

Faktisk, så understøtter alle fakta i sagen det jeg kontinuerligt har sagt og siger. - Falsk

Fakta er, at vi har været vidne til, at visse spillere gik ind til forløbet, med deres egen beskidte dagsorden. - Falsk

Det er fakta, at spillerne i 12 dage, kultiverede deres oprør i sladderpressen, inden de kontaktede spillerforeningen. - Falsk

På intet tidspunkt var de interesseret i dialog, fordi de længe inden træneren var tiltrådt, havde besluttet sig for at han skulle ud. Det er fakta, og ikke påstande. - Falsk

Men nu er vi kommet af med den værste synder, omend han jo havde fået sin vilje. - Falsk

Der er ingen medier, som modsiger noget af det jeg siger med fakta. - Jo, samtlige danske medier

Nej, det er løgn lille ven. Medierne siger allesammen, at spillerne kontaktede pressen efter et par dage inde i forløbet, og fortsatte med at kultivere deres oprør ind til 12 dage efter Hyballa tiltrådte, hvor klubben og trænerne for første gang hørte om sagen igennem spillerforeningen.

Du kan også læse om det i JyskeVestkysten, hvor forløbet netop er beskrevet sådan som alla fakta peger på, og som alle parter har bekræftet.

Faktisk, så understøtter alle fakta i sagen det jeg kontinuerligt har sagt og siger. - Falsk

Det er desværre sandt det jeg siger, alle sagens fakta understøtter det.

Fakta er, at vi har været vidne til, at visse spillere gik ind til forløbet, med deres egen beskidte dagsorden. - Falsk

Nej, det er desværre sandhed, og noget der er understøttet af fakta, og som Ole Bruun i JyskeVestkysten også er fundet frem til, igennem fakta. Ser du fakta, det er noget der kan bevises.

Det er fakta, at spillerne i 12 dage, kultiverede deres oprør i sladderpressen, inden de kontaktede spillerforeningen. - Falsk

Bare fordi du får et hysterisk anfald over det, gør det desværre ikke til mindre fakta. Fakta er at spillerne i 12 dage kultiverede deres oprør i sladderpressen inden de kontaktede spillerforeningen, det er bekræftet af alle parter. Og du kan også finde mere direkte bekræftelse af forløbet i JyskeVestkysten. Du ved den der avis, som ikke løber med sladder.

På intet tidspunkt var de interesseret i dialog, fordi de længe inden træneren var tiltrådt, havde besluttet sig for at han skulle ud. Det er fakta, og ikke påstande. - Falsk

Det er igen blevet bevist med fakta. De havde ingen interesse i dialog, og havde med deres beskidte dagsorden besluttet, at han skulle ud, inden han overhovedet var tiltrådt.

Men nu er vi kommet af med den værste synder, omend han jo havde fået sin vilje. - Falsk

Jo da, Ankersen havde en beskidt dagsorden, fordi han ville ikke spille endnu en sæson i 1. division, og hvis han skulle det, så skulle han have den lønforhøjelse han var lovet af klubben, hvis de var rykket op. Fakta er at Ankersen lige præcis fik sin vilje, han fik både økonomisk og sportslig gevinst ud af forløbet.

Han er nu i Randers med en højere løn end EfB ville betale ham i 1. division, og nu spiller han superliga, udover hvad de måtte opnå Europæisk sammenhæng.

At sige han ikke fik sin vilje er ekstremt naivt. Han er kommet flere hylder længere op, både sportsligt og økonmisk.

Desværre viser sagens fakta, at det er sandt det jeg siger.
Snefnuggene smelter i varmen, og gud hvor er det godt!!!
Er der mulighed for at vi kan droppe "diskussionen" om, hvad der er sket de sidste 3 måneder og i stedet se fremad, eller i det mindste bare tale om fodbold?

Personangreb, copypaste og retoriske øvelser er ikke bare trættende, det ødelægger også den saglige debat.
EfB 1924
Aaaaaaarhhh. Nu må i ikke drille EAF igen.
Det bli´r han altså meget ked af. Og så synes han, at vi er rigtigt tarvelige. Tag nu pænt imod ham, når han forklarer tingene i virkelighedens verden - altså "hans" virkelige verden - vel at mærke. Det kunne i sikkert lære noget af, for fakta er:

Hyballa blir aldrig fyret

Conboy kommer aldrig til at spille et millisekund for EfB

Kan i ikke fatte det ? Det er Fakta ! Er I fattesvage eller hvad?
Det er for længst bevist, at den mest pædagogiske måde at få folk til at præstere over evne på er, at vride dem godt og grundigt i patterne. Sherifstjerner bruges overalt i folkeskolen som et indlæringsinstrument. DET ER FAKTA Det er videnskabeligt bevist. 12 % bedre performance ved hvert vrid.

Hvordan fanden tror i at man fik Bob Beamon til at springe 8,90 meter i længdespring ved OL i Mexico 1968 ? Rigtigt - de havde to mand til at gi ham sherifstjerner en halv time før han skulle springe - DET ER FAKTA

Hvorfor havde Victor Axelsen plaster på vorterne da han vandt guld ved dette OL ?
Fordi han havde fået så mange sherifstjerner at der var gået hul. DET ER FAKTA
Helt enig, Wuhaa.

Stop nu den "debat" om hvem der har mest ret i snakken omkring Hyballa.

Hyballa er væk. Se fremad, det andet er lidt for meget navlepilleri, og ret uinteressant. Egentlig.
Y. N. W. A. #JFT97
At man har en holdning, som man ikke selv mener at nogen har modbevist, gør ikke nødvendigvis ens holdning til et faktum.

Et faktum er per definition en sandhed som er ubestridelig. Og det gør vel, at der ikke er ret mange tilgængelige fakta i denne sag, udover de helt konkrete, som indholdet af det brev spillerne udfærdigede og indholdet af de udtalelser ejer, træner og (forhåndværende) spillere er kommet med (indholdet i sig selv er ikke nødvendigvis fakta). Plus de konsekvenser der er kommet ud af det hele - et trænerteam som er stoppet og en række spillere som har forladt klubben. Det sidst må kaldes fakta. Men i forhold til resten af forløbet er der vist flere opfattelser af sandheden og derfor er det per definition ikke ubestrideligt.
Helt enig Wuhaa
Personangreb og fnidder, hvor man bedømmer og dømmer andre, taler ned om dem, indlæg, der bare er negative over for klubben uden nogen egentlig substans eller ræsonneren osv. er bare ikke interessante -- det vil være et bedre forum foruden med fokus på fodbolden og støtte klubben på bedste vis, herunder selvfølgelig at være objektiv kritisk på en støttende måde baseret på faktuelle ting.
annonce