Snak

Mere indhold efter annoncen
HB Køge fører 1-0. Det er altså ikke helt dumt.
Hvorfor er det godt? Så er Køge jo højere op end EfB?
Chancen for at rykke op, er minimal, så lad os da håbe på at vi kan komme i top 6 i stedet.
Reserveholdet tabte knebent til Vejle i dag med Corey Addai på mål og flere u17-spillere, bl.a. Damian vd Vaart, der lagde op til Cons scoring på hjørnespark: https://efb.dk/god-reserve-praestation-i-vejle/
De mange ungdomsspillere på holdet understreger også, at man ikke altid skal gå for meget op i resultaterne i ungdomsligaerne, det handler mere om at få spillere klar til førsteholdet/den videre karriere, end at opnå en god placering i ungdomsrækkerne.

Jeg tror faktisk at jeg (naivt) havde tippet os til at blive nr. 2, men det forsvandt (heldigvis) på en eller anden måde i den periode, hvor debatten om Hyballa gik højest (= flere nye sider dagligt)

Hvorfor er det godt? Så er Køge jo højere op end EfB?
Chancen for at rykke op, er minimal, så lad os da håbe på at vi kan komme i top 6 i stedet.

Det er det jeg mener, hvis Horsens taber, så har vi en større chance for selv at afgøre en top 6 plads.

Jeg beskrev det meget godt i mit sidste indlæg på forrige side. Men, hvis Horsens taber, så har vi 6 point op til 5. pladsen. Ja, vi er á point med Køge - de er ikke ligefrem over os andet end med ét mål. Men, hvis Horsens taber, så har vi et reelt skud for en-af-to top-6 pladser. Og ikke kun 1.
Tjo, men nu skal vi reelt passere minimum 2 hold, for at slutte i top 6. For at vi skal få Horsens under os, så kræver det fra nu af, at vi skal passere 3 hold, med 8 kampe tilbage af grundspillet.

Jeg synes det ville have været meget sjovere, at kigge ind i en fremtid, hvor der kun var et hold vi skulle passere, for at nå top 6.
Snefnuggene smelter i varmen, og gud hvor er det godt!!!
Der er vi så uenige. Jeg syntes det er langt mere interessant, at der er to pladser at spille om end en. Især i en række, hvor alle hold, kan slå alle.

Vi skal stadigvæk kun passere ét hold, Nykøbing, der er ikke noget der er anderledes der. Ja, vi skal have en bedre målscore end HB Køge, men det er ikke ligefrem fordi, at vi skal indhente dem pointmæssigt.

Derudover så vil jeg hellere være os og lugte blod, end Horsens, der kan se, at nedrykningspillet kommer tættere på, der er en psykologisk faktor der.
EAF
Hvis du har lyst
Vil du eventuelt dele med os andre de ikke har jv + hvad der står i artiklen om Oostende ?

Eventuelt bare de vigtigste punkter, tak ;-)
Vestjyde, der er håbløs forelsket i EfB og Arsenal
Det er en vældig lang artikel, men essentielt er der egentligt ikke så meget nyt i den, i forhold til hvad OB allerede nævnte i podcasten. Det jeg synes der sprang i øjnene var at i Oostende føler de egentlig ikke de mærker meget til amerikanerne og der er mange der slet ikke ved hvem Conway er. Det er jo lidt modsat af vores erfaringer, må man sige.
Desuden er opfattelsen i Oostende åbenbart at der er et enormt potentiale i Esbjerg. Bl.a. udtalte deres Chief Operational Officer at hvis han kunne vælge imellem. Jobbet i Oostende og EFB ville han vælge EFB, da han mente at udviklingsmulighederne var meget større i Esbjerg.
Desuden talte OB, som også nævnt i poscasten, med sportschefen dernede om et samarbejde. Han var ikke afvisende men forsigtig i sine udtalelser..
Vil man ikke dokumentere sine udsagn, så er det holdning, ikke fakta... Medmindre man er paven eller EaF
Tak Highlandbear

Hvad er en "Chief Operational Officer´s" opgave ?
Hvis nogen ved det ?
Lyder ellers som et frieri fra hans side af
Vestjyde, der er håbløs forelsket i EfB og Arsenal
annonce