Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad er en "Chief Operational Officer´s" opgave ?

Ole Bruun oversætter det vist til "altmuligmand", og jeg tænker at ordet blæksprutte nok også ville dække det.

Med min begrænsede forståelse af og viden om amerikaniserede direktør og ledertitler, mener jeg dog bestemt, at den gængse definition for en COO, er en højtstående leder med ansvar for de daglige administrative opgaver samt operationelle tiltag.

Det er, så vidt jeg er bekendt, en ærkeamerikansk titel, som godt kunne lyde som en administrerende direktør, men er egentlig betegnelsen for noget der har samme funktion i dagligdagen, som en administrerende direktør, men som ikke refererer til bestyrelsen, fordi det gør den øverste administrerende direktør.

Forestil jer forskellen på en sportsdirektør, og en sportschef, de har nogenlunde de samme arbejdsopgaver, men kun direktøren refererer til bestyrelsen, en chef har en direktør imellem sig og bestyrelsen.

Jeg er ikke så dybt inde i alle de amerikanske titler, men jeg kan personligt kun huske at have stødt på ledere med titlen som COO, hvis en af bestyrelsesmedlemmerne i praksis er CEO.
Snefnuggene smelter i varmen, og gud hvor er det godt!!!
COO titlen er såmænd også flittigt brugt også i nyere skandinaviske virksomheder. Som oftest dækker titlen over en person, som sikrer, at strategien der planlægges af CEO/ (administrerende dir)/ bestyrelse m.fl. , eksekveres i det daglige.
CEO bærer et større juridisk ansvar i henhold til danske myndigheder end COO.
Personligt tror jeg, at det er "overkill" med en yderligere operationel praktisk "gris" i EFB.

Men det kan være en idé, at få en sportschef med kendskab til dansk fodbold igen, når vi har sikret os en placering som nr. 4 eller 5. i indeværende sæson.
For lad os være realistiske - dette er det absolut bedste vi når. (Æder gerne mine ord hvis miraklernes tid sker).
Sidste sæson fik Silkeborg 73 point på 2. pladsen og rykkede op. Så mange point kan vi ikke nå om så vi vandt de sidste 18 Kampe. Så ville vi ende med 69 point.
I denne sæson har vi ikke to suveræne tophold i 1. div. som sidste sæson.
Så mon ikke, at der skal ca. 60 point til at rykke op fra 2. pladsen.
Det får vi altså ikke.
Ift. at nå 60 point.
Vi skal bruge 45 point ud af 57 mulige over de næste 19 kampe.
12 point må vi tabe.

13 sejre og 6 uafgjorte = 45 point.
14 sejre, 2 nederlag og 3 uafgjorte = 45 point.
15 sejre og 4 nederlag = 45 point.

Jeg kan ikke se at det kan lade sig gøre med mindre end 13 sejre? Ret mig endeligt hvis jeg har overset noget.

Jovist, håbet eksisterer, men troen er lidt langt væk.

@debateur
Der er desværre kun 18 kampe tilbage.

8 kampe i grundspillet.
10 kampe i op-eller nedrykningsspillet.
Av, den var straks værre.

Så er der kun råd til at tabe 9 point.
Så må det være påkrævet med

14 sejre, 1 nederlag og 3 uafgjorte = 45 point.
15 sejre og 3 nederlag = 45 point.

14 sejre er som minimum påkrævet, hvis vi skal nå 60 point. Der går jo desværre nok ikke længe før den drøm er brast.

Ja, det er sku hårde ods!
Men nu er det jo heller ikke sikkert, at 60 point er påkrævet - dette er blot et bud, som jeg syntes er rimeligt realistisk.
Jeg synes 60 point er et godt bud, hvis man kigger på foregående sæsoner, med undtagelse af den forrige. I 4 af de seneste 5 sæsoner har 60 point været nok til minimum 2. pladsen.
I mine øjne ville det være en kæmpe sejr at komme i top 6. Så kan holdet bruge hele foråret til at spille et slagkraftigt hold sammen, som forhåbentligt er blevet forstærket i vinterpausen, og yderligere bliver det næste sommer. Så er vi klar til at spille med om oprykning i 2022-23 sæsonen.

Glem nu alt om at rykke op i denne sæson, det løb er forlængst kørt.
Hukommelsen her i tråden er kort .. i sidste uge havde vi 1. divisions dårligste hold, og nu, fordi vi vinder en enkelt kamp, kan vi mose alle de andre og hente hold der har dobbelt så mange point som os selv?

Kan vi komme med i top 6, ville det være flot, men selv det er svært, for det kræver sejre, også på udebane. Vi kan realistisk kun hente Nykøbing, og at tro at vi kan være 4 point bedre end dem i 8 kampe er noget optimistisk, når man kigger tilbage på vore præstationer de seneste 8 kampe ...
@boldtossen

Jeg ved ikke, hvordan du læser mit indlæg, men der er ikke meget jubeloptimisme over det. Det var tænkt som et reality check. Man kan jo bruge det som man vil. Hvis man ser, at vi har råd til at tabe 9 point resten af sæsonen for at være med om en oprykningsplads, og bliver ovenud lykkelig og optimistisk.. Ja så er det vel bare godt for den der har det sådan :-)
Jeg minder også blot om at den matematiske chance er intakt og prøver at adskille "tro" og "håb".
Det er netop essensen i det her, tro kontra håb!

Troen har jeg ikke, men håbet klamrer jeg fast i, så længe der er en matematisk mulighed. Håbet er dog ekstremt urealistisk, hvorfor troen heller ikke er intakt.

Den realistiske drøm er, at holdet lander i top 6 efter grundspillet, og derefter spiller et hold sammen, som kan gøre sig gældende til næste sæsons oprykningsræs.

Den urealistiske drøm, som kræver at miraklernes tid ikke er forbi, klamrer jeg mig dog til, så længe der er en matematisk mulighed for, at miraklet kan ske. Ja, det bliver nok lig med en skuffelse, men hvo intet vover, intet vinder.
Snefnuggene smelter i varmen, og gud hvor er det godt!!!
annonce