Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er enig i OBs betragtninger om, at de folk der i fredags bidrog til kanonslagene er for kujonagtige til at ville tage imod konsekvenserne af deres handlinger.

Derfor dækker de sig bag bannere og flag.

Derfor træder de ikke frem og tager konsekvensen og lader i stedet Kurven lukkes.

Og derfor kommer de ikke til at lave synderlig ballade på siddepladserne rundt omkring på stadion.
Der kan de ikke gemme sig, men vil både kunne identificeres efterfølgende, men vil også pludselig stå og te sig tosset blandt mennesker, der må formodes i høj grad i forvejen er utilfredse med ballademagerne, hvoraf nogle nok kunne tænkes at ville bidrage til kontrollørernes arbejde.

Kort sagt, jeg tror ikke på, at der bliver lavet synderlig ballade på siddepladserne.

Og igen her enig med OB: Ud fra deres handlinger med romerlys, kanonslag og andet, der dybest set bare koster klubben penge (bemærk her er ikke tale om slagsange, trommer og sådanne ting), så er de ikke synderligt store fans af EfB men blot fans af selviscenesættelse og ballade. Når de ikke kan lave ballade i smug, så kommer de næppe på stadion, for de er ikke interesseret i fodbold eller klubben.

Om det er nemmere eller ej at opretholde sikkerheden på nedre frem for øvre skal jeg ikke kunne sige. Eneste tanke jeg har er, at det måske er for at kunne dække det mindre område mere tæt uden at man skal ud og finde ekstra mange kontrollører.
Ingen der har nogle rygter ang træner ?
@D.b.r.
Jeg har flere gange sagt det ikke har noget med min stamplads at gøre, men at man pisse på en gruppe af fans bare for at pisse på dem uden det giver bedre sikkerhed. Havde de lukket hele b eller stadion gav det mening fra et sikkerhedsmæssigt perspektiv. Det gør det andet ikke.

@TroeLar
Det eneste der gør de kan gemme sig i kurven er flag og bannere, havde man tilladt flag og bannere men lukket kurven ville det samme kunne foregå på siddepladserne. Og nej de ville ikke have nemmere ved at spotte synderne fra siddepladserne, som sagt så stod jeg lige ved siden af og aner ikke hvem der kastede dem.

Nu snakker dig og Ole så fint om at de skal tage konsekvensen, hvis du kører for stærkt eller går over for rødt, melder du så dig selv til politiet for at få din bøde? Tror du ærligt nogen vil melde sig selv til en bøde på 10.000 og livslang karantæne? Hvorfor tror du man maskere sig i første omgang. Vil lige pointere jeg ikke sidestiller det med at køre for stærkt at kaste kanonslag.

Den eneste rigtige løsning er også at legalisere pyro i et vist omfang, som de har i Norge. De fleste ønsker at kunne visuelt støtte deres hold, det gør de så nu selvom det er ulovligt. Hvis man legalisere romerlys under ordnede forhold er der ingen grund til at skjule sig og man ville nok ikke gide tage chancen og bøvlet med ulovligt pyro/kanonslag når der er lovlige udgaver.
Synes nu sammenligningen med kanonslag og at kører for stærkt er ok. Begge dele kan være fatale worst case scenario . Men folk har det med at fordømme ting de ikke selv er en del af, men bagatellisere ting de selv gør, som f eks at kører for stærkt. -- ikke at du , eller nogen andre er involveret i kanonslag eller at kører for stærkt. Jeg synes også kanonslag sagen skal fordømmes. men straffen skal rettes mod de rette personer. Det synes jeg ikke straffen i denne sag bliver
I mine øjne er problemet med tanken om, at de kun kan gemme sig bag bannere og flag, så det vil løse problemet, at det her, per dig selv på side 5059, er:

en stor gruppe der holder sammen


Og:

Så længe de kan skjule deres identitet når de laver lortet gør det ingen forskel.


Hvis gruppen er tilstrækkelig stor, så skal man jo bare stå 10-20 mand samlet og stimle i en gruppe med et par i midten, der tager maskerne på, hiver kanonslagene ud af røven og kaster dem eller hvad man nu har fundet på af ting, man selv synes er fede stemningsindslag.

Tilliden til, at den her gruppe kan styre sig på Kurven er væk. EfB vurderer åbenbart, at de kan holde bedre opsyn med nedre - ellers kan man vel sige, at det også burde lukkes.

Den går ikke helt så nemt på siddepladserne, for her skal de først finde en måde overhovedet at komme til at kunne stå i en klump.

På siddepladserne bliver det alt andet lige sværere at gøre og der vil være flere omkring dem, der ikke enten stiltiende accepterer det, blot er fuldt optaget af egen skrålen og råben eller hvad end der nu gør, at man ikke ser det eller ikke ønsker at fortælle hvad man så.

Man kunne måske opsætte klare regler, så man kan smide folk, der gør noget som beskrevet ud og give dem livstidskarantæne fra stadion. Men man skal også huske, at EfB jo ikke som sådan er interesseret i at skulle smide folk ud eller give karantæner.
De er primært interesseret i, at der ikke kastes flere kanonslag og ikke laves mere uro og ballade.

Det kan godt være, at det er en overreaktion og mindre også ville være nok, men fra klubbens øjne er det bedre, at træde for langt i den retning, end at forsøge at finde en eller anden gylden løsning, som så viser sig ikke at være sikker nok og fører til endnu en fadæse.
https://streamable.com/6k9j4k

Hvis han fortsætter sådan her, så har Esbjerg ikke råd til ham.. Kom nu i gang!

Raphael Lea´i.
@troelar
Du aner tydeligvis intet om overvågningen på stadion, hvis du tror man kan samle sig 20 mand rundt om et par stykker der tager maske på uden det kan ses på kamera.

Hvis nogen vil kaste er kanonslag på torsdag kan de jo sagtens det. Det er nemmere at slippe afsted med på nedre b end på øvre. Derfor giver det ikke mening.

Man opnår sikkert det man ønsker, men kun fordi de stemningsskabbende vælger boycut. Så kan du, Ole og klubben sidde og klaske i jeres små hænder og tro I fik ret i at dem i kurven kun vil komme hvis de kan gemme sig og lave ballade. Men hvis det er det eneste de vil hvorfor spilder de så tiden på at rejse til Falster?

Du ved tydeligvis intet om hvad der rør sig på fan scenen i Esbjerg. Du gentager bare Ole Bruun og tager det for gode vare. Har mistet den sidste smule respekt for hans ord. Først kommer han med devisen om man skal brokke sig til generalforsamlingen (som kræver aktier), fra selv samme mand som i årevis har siddet med muligheden for at brokke sig, men ikke gjorde det fordi han ikke ville ud af tennis klubben (eller hvad det nu var). Nu sidder han så og bræger op om loyalitet, må jeg være fri.

Men lad os bare lukke stadion og klubben det er den eneste måde vi kan være 100 procent idiot sikker. Så kan vi lukke vejene også, der er nogen der kører for stærkt der og det kan vi heller ikke stoppe.
Men lad os bare lukke stadion og klubben det er den eneste måde vi kan være 100 procent idiot sikker. Så kan vi lukke vejene også, der er nogen der kører for stærkt der og det kan vi heller ikke stoppe.


Amen for h...... Hvor ynkeligt kan det blive? Du er ikke forment adgang til stadion, stram nu lige op.

Var det ikke dig der skrev i forbindelse med øgenavne, at du ikke forstod hvorfor folk ikke bakkede op om spillerne og klubben. Nu har du selv muligheden.
Ja, det virker sgu næsten som om du er lidt tøsefornærmet, efb_4ever.

Ingen, som i ingen er forment adgang til stadion. Så alle fra kurven kan skrue op for stemningen fra andre pladser på stadion i stedet.

Nej, så åbenbart hellere boycutte klubben. Det er vel ikke vejen frem.

Kampen vises iøvrigt på tv, så du kan også skabe stemning hjemme i stuen istedet, hvis ikke resten af stadion er god nok :-)
Y. N. W. A. #JFT97
Tror du ærligt nogen vil melde sig selv til en bøde på 10.000 og livslang karantæne? Hvorfor tror du man maskere sig i første omgang.

Fordi der tydeligvis er tale om en flok hjernedøde idioter, der går mere op i at lave ballade end i klubbens ve og vel. Fans er der bestemt ikke tale om!


Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
annonce