Snak

Mere indhold efter annoncen
Efter EL er glippet, har jeg fået en tanke at EfB godt kunne blive danske mester i år. Men ved nogle af jer herinde, hvor man kan spille på det? Da jeg ikke her kunne finde noget.

Ved da godt mange vil ryste på hovede af min udmelding om guld til EfB. Man skal jo gamble lidt nogle gange og tror EfB giver rigtig godt igen inden aftens kamp.

T.V.L er redningsmanden!
@konge
Du kan sikkert finde bedre odds andre steder, men her kan du i hvert fald spille på det. https://oddsetmobil.dans…vents/52707
Fly Eagles fly, on the road to victory - Philadelphia Eagles EfB!
@tjæreborg eagles
Mange tak :) men 60 er også ok, men vil lige tjekke lidt mere op på det.
T.V.L er redningsmanden!
Hm..Odds 60 til EfB og 75 til Hobro. hva pokker måske en "hund" på hver. ;-)
EfB.
Hverken sæsonstarten eller vores EL-exit er i sig selv alarmerende; men kombinationen af de to, måden hvorpå kampe er tabt (både reelt og som uafgjort) samt fraværet af tilgangen af profiler gør, at jeg finder odds 11 på EfB som nedrykker langt mere tillokkende...

Konturerne er allerede tegnet til en møgsæson, hvor den største spænding kan blive, 1) om vi ligger over stregen ved vinterpausen og 2) om vi river endnu et godt forår af os.

Håber inderligt, at vi får lidt tur i den igen - men frygter det værste. Synes at vi har set disse forløb før...
EfB 1924 - Gehorsam bis in den Tod
EfB-SIF: 2-1
FM: van Buren
MOM: Casper Nielsen
EfB - SIF 2-1
FM: Pusic
MoM: M. Jakobsen
Esbjerg fB
EfB - Silkeborg : 4 - 0
FM: J. Ankersen
MoM: J. Ankersen

ja ja... optimist til det sidste. Men jeg synes nogen skal have røvfuld oven på den elendige sæsonstart, og hvorfor skulle det ikke være Silkeborg?
En angriber og kant med fart og kvalitet, så kan det sagtens ende med medaljer, nu hvor vi er ude af Europa. Håber ikke en sejr mod oprykkerne i aften vil få ledelsen til at tænke, at holdet er fint som det er nu - det kunne ligne dem..

Bare kom med Brock og Mensah, selvom det ikke er den omtalte øverste hylde. Pourie og Akharraz ville sammen med de øvrige profiler, gøre os lige så giftige at møde, som Herning og FCK, men det er sikkert for store personligheder.
Et par Viborg kollegaer spekulerer i, at Van Buren skulle være på vej til VFF som delvis kompensation for Mensah. Har i hørt noget lignende, eller er det bare snak ved kaffemaskinen?
EfB 1924 - Gehorsam bis in den Tod
annonce