Snak

Mere indhold efter annoncen
EAF

Du har da en klar pointe i at bestyrelsen og formand Leif Thomsen også skal stå til ansvar i denne sæson. Jeg mener at have læst et sted, at man har et princip i EFB, om at en spiller maks må koste 2 - 3 millioner, selvom man lige har solgt spillere for 20 millionr kroner. Så er det jo klart, at vi ikke kan å noget kvalitet ind.


EfB - FC Vestsjælland 5-0
FM: Larsson
MoM: Lekven

Nu skal der sgu ske noget :)

Personligt syntes jeg at de har gjort nok for at trække spændingen, bare få det overstået før sidste spillerunde
EFB og det danske landshold - resten er ligegyldigt
Dobbeltpost
EFB og det danske landshold - resten er ligegyldigt
@EAF

"Ender det med nedrykning, er jeg enig i, at der skal rulles hoveder i, men det skal være i både bestyrelsen og ledelsen,"

Og hvordan vil du så have at ændring i bestyrelsen skal foregå?. Harakiri er vel eneste håb og vejen for en evnt. ekstraordinær generalforsamling er utopi.
Hovedaktionærene har deres folk på posterne og om de selv ønsker, at sidde på den tunge formandspost..er mere end tvivlsom.
Men derfor kunne de godt begynde at revidere om "projektet" EfB Elite A/S er fremtiden, forstået på den måde, at man yderligere vil styrke forretningen og den sportslige sektor.. eller om andre personkredse måske skulle have muligheden for at købe en ud.

Så bestyrelsen sidder med valget om evnt. fyringer og nyansættelser. Og det er i ledelsen at evnt. hoveder ruller. Men jeg har ingen forhåbning om, at der kommer radikale ændringer overhovedet..selvom det kunne være ønskeligt. Det virker som om alle har berøringsangst på de bonede gulve. Men man må gøre op med sig selv, hvad man vil..især sportsligt. "underholdningsværdien" af den nuværende trup er nærmest så ringe, at man kunne frygte at dette dilettant stykke som opføres hver 14 dag, fravælges af tilskuerne og sponsorer i større grad.
EfB.
EfB - FC Vestsjælland 0-0
FM: INGEN
MoM: dubravka
Selvom der ikke har været meget at glæde sig over på banen, så er det dog positivt, at EfB hele tiden formår, at tiltrække nye sponsorer. Der tror jeg også en mand som Henrik Tønder skal have stor ros, da han har formået at tiltrække/videreudvikle på den del.

http://efb.dk/efb_sejrer…sponsorerne

Mht kampen på søndag, så synes jeg den er svær at greje. Vestsjælland vil højst sandsynligt komme frem på banen modsat de andre gange de har gæstet Esbjerg, og det vil helt sikkert bekomme os godt. Skulle vi dog få et hurtigt mål imod, så har jeg ikke den store tiltro til, at holdet kommer igen. Jeg frygter et mentalt/resultatmæssigt kollaps, hvis EfB kommer bagud, da deres psyke er lig nul lige i øjebliket.

Forhåbentligt starter NF med HH på banen. Der er brug for fight, og selvom han er ved sidste udløbsdato, så mener jeg klart han bør starte i sådan en type kamp, da han uden tvivl vil gå forrest og vise vejen, hvilket forhåbentligt får de andre med.
Nogen der ved hvor længe Jesper Jørgensen har kontrakt i Belgien, ham kunne jeg godt tænke mig at se i EfB igen. Hvis de gider ofre lidt lønkroner på ham.
Han har kontrakt til 2017. http://www.transfermarkt…tbewerb/BE1

Enig i at han ville være en fin tilføjelse til midtbanen. Han minder lidt om HH, med et stort løbepensum, rimelig målfarlighed og god fysisk. En central midt med JJ, Casper Nielsen, Jepper Andersen og HH som reserve ville være fremragende (jeg går ud fra at Lekven sælges til sommer). Vi hænger desværre nok på Friberg.
Kan vi få penge for Lekven, så har jeg ikke noget problem med at lade ham gå. Jeg synes Friberg er bedre, mere dynamisk og meget væsentligt, mindre skadet. Det afgørende bliver at han får en makker, som har noget mere fysik. Eller at vi får mere fysik nede bag i eller foran, så vi kan stå mere kompakt og vinde flere nærkampe.
Han minder nemlig lige præcis om HH. Han er udstyret med det fighterhjerte som et fåtal af lejesvende og lykkeriddere kommer med. Og så er han jo gammel publikumsyndling. Men kan EfB lokke ham hjem allerede nu - jeg tvivler desværre, specielt med deres nuværende uambitiøse setup, sportslig set.
annonce