Snak

Mere indhold efter annoncen
E-1924 pas på at skjold ikke kommer og mener du leder efter sladder!! ;)
Uanset hvad, synes jeg det er pinligt af reserveholdet at tabe 6-0 til Sønderjydske, men vore nye udenlandske "stjerner"bl.a., som vi jo dog havde visse forventninger til, må jo alle have leveret på helt samme plan som hidtil.
Mon ikke Ted skulle tage en alvorssnak med dem alle for at finde ud af, om de overhovedet er bekendt med, hvilke forventninger der er til en professionel spiller, der både er lønnet og er blevet betalt for.
Enten er alvoren tilsyneladende endnu ikke gået op for dem, eller også har vi bare endnu engang dummet os gevaldigt. Er det sidste tilfældet, så væk med dem, jo før jo bedre, for det må jo være dræbende at se på for de spillere, der dog trods alt af ærligt hjerte forsøger at vende skuden.
firmino123
Vi stillede også med to 15 årige.

Lærepenge.

Men hvor er Oliver Olsen ?
EFB - Køge på Sport 1. kl.13 på søndag.

1962 :

Batminton hallen var fyldt.
Radio direkte fra Køge stadion.
Jens Peter Hansen direkte på hjørne spark.
Ejgil Frandsen på langskud.
Vinder 2-1 og er Danmarks mester.

Ja, det var tider, men de kommer aldrig igen da 2-3 klubber er umulige at hente i mange år frem.
Men vi er også glade bare for at ligge i top 6. om nogle år.
Finte
Det var tider dengang
Vi vinder 2-1 igen, 2 x Dreyer

Spændende om Jonas snart kommer på mål ?
Vi betragtes nok som gamle " røvhuller"

Men hvem vil ikke blive gammel" røvhul" ?
Nu sad jeg og så AGF tabe til Fredericia i går. Fortjent resultat eller ikke, så tog jeg faktisk mig selv i at sidde og nyde Fredericias indsats, for der var sku hjerte og sjæl med i det hele, og så kan de også godt spille bold. Misundelig, ja en smule, for de viser den attitude, vi kun alt for længe har savnet på vort hold. Ikke dermed sagt, at de er bedre boldspillere, for det tror jeg såmænd ikke, men det de kan, det udnytter de til fulde sammen med energi og indsats, og som tilskuer er det simpelthen bare dejligt at se på. Jeg ville være meget glad, hvis jeg kunne se det samme her på stadion på søndag mod Helsingør, for vi trænger gevaldigt til både points, attitude og godt spil. Vi håber.........
firmino123
hvis jeg kunne se det samme her på stadion på søndag mod Helsingør, for vi trænger gevaldigt til både points, attitude og godt spil. Vi håber.........


Mon ikke det er nok bare at vise det mod HB Køge på søndag - tror ikke vi er klar til at møde et suppe hold -:)
I så fald skulle det da lige være Helsingør. Dem er der godt nok ikke meget suppe over.
alfredo999
Nu sad jeg og så AGF tabe til Fredericia i går. Fortjent resultat eller ikke, så tog jeg faktisk mig selv i at sidde og nyde Fredericias indsats, for der var sku hjerte og sjæl med i det hele, og så kan de også godt spille bold. Misundelig, ja en smule, for de viser den attitude, vi kun alt for længe har savnet på vort hold. Ikke dermed sagt, at de er bedre boldspillere, for det tror jeg såmænd ikke, men det de kan, det udnytter de til fulde sammen med energi og indsats, og som tilskuer er det simpelthen bare dejligt at se på. Jeg ville være meget glad, hvis jeg kunne se det samme her på stadion på søndag mod Helsingør, for vi trænger gevaldigt til både points, attitude og godt spil. Vi håber.


Træneren er den helt rigtige, han er bare dygtig
annonce