Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Peterplys
Jeg ved ikke rigtig, men det er ligesom en tendens jeg har set, med at mange er blevet udråbt som kæmpe talenter, og de slår aldrig igennem, eller de aldrig får chancen for at slå igennem på førsteholdet, selv om de lavede mange mål på andenholdet. Det er en del år siden Morten Friis Jensen spillede i EFB. Han var topscorer flere år i træk på andenholdet, men fik aldrig chancen på EFB førstehold, kun 5 op til 10 minnutter i nogle kampe. Mener heller ikke Phillip Billing, var et kæmpe talent i EFB. Jeg mener problemet i EFB er ungdomsholdene. Ved ikke om de spiller samme system som førsteholdet, men det burde de gøre, da de så kan gå direkte op fra u15, til u17, u 19, og op på måske førsteholdet. Problemet er at alle 3 ligger i bunden. EFB burde kigge på FCN. De ligger i toppen af u 17 og u 19, og hvis de sælger en spiller, står den næste klar i kulissen. Dybt respekt for FCN, det er dæleme godt ungdomsarbejde. De har en plan, og det har EFB ikke. Det kan ikke passe at EFB med alle de samarbejdsklubber de har, skal ligge at rode rundt i bunden, af u15, u17 og u19 ligaerne. Det kunne være, at de trænger til nogle nye input udefra, i stedet for at alle ungdomstrænere, skal have haft noget med EFB at gøre, gennem hele livet.
Skrevet af ElbækAfc
Peterplys

Klubben har været ude og sige, at holdene i ungdomsrækkerne spiller efter den samme spillestil.
Skrevet af Peterplys
Lyder utrolig at alle hold spiller den samme system, og alle hold ligger i bunden. Tror ikke på at fodboldspillerne i Esbjerg om omegn spiller dårligere fodbold, end i resten af landet.
Skrevet af Dr. Hansen
Lige vedr. Søren Andreasen, så er der jo intet der tyder på, at han har kunnet bidrage i klubben - måske kunne han nu, men jeg mener ikke han er noget specielt. Så der er ikke tale om, at klubben har kigget forkert i den sag.
Skrevet af Peterplys
Søren Andreasen skriver selv, at mens han var i EFB, fik han 1 minut på banen i ny og næ. Så er det også svært at bevise noget. Det var det samme med angriberen Morten_Friis_Jensen, som var topscorer mange år i træk på andenholdet i EFB. Han fik også kun et par minutter i ny og næ, og det får man ikke selvtillid af, og selvtillid er, hvad en angriber skal have, hvis han skal have succes.
Skrevet af puting kuneho
Jeg ved ikke rigtig, men det er ligesom en tendens jeg har set, med at mange er blevet udråbt som kæmpe talenter, og de slår aldrig igennem, eller de aldrig får chancen for at slå igennem på førsteholdet, selv om de lavede mange mål på andenholdet. Det er en del år siden Morten Friis Jensen spillede i EFB. Han var topscorer flere år i træk på andenholdet, men fik aldrig chancen på EFB førstehold, kun 5 op til 10 minnutter i nogle kampe. Mener heller ikke Phillip Billing, var et kæmpe talent i EFB. Jeg mener problemet i EFB er ungdomsholdene. Ved ikke om de spiller samme system som førsteholdet, men det burde de gøre, da de så kan gå direkte op fra u15, til u17, u 19, og op på måske førsteholdet. Problemet er at alle 3 ligger i bunden. EFB burde kigge på FCN. De ligger i toppen af u 17 og u 19, og hvis de sælger en spiller, står den næste klar i kulissen. Dybt respekt for FCN, det er dæleme godt ungdomsarbejde. De har en plan, og det har EFB ikke. Det kan ikke passe at EFB med alle de samarbejdsklubber de har, skal ligge at rode rundt i bunden, af u15, u17 og u19 ligaerne. Det kunne være, at de trænger til nogle nye input udefra, i stedet for at alle ungdomstrænere, skal have haft noget med EFB at gøre, gennem hele livet.Helt nede fra u10 begynder de på noget der ligner samme spillestil som er ønsket i klubben hele vejen op. og jeg må bare sige at det virker. Der spilles til tider noget ret flot og ikke mindst effektiv fodbold i rækkerne omkring u10 og opefter.


Jeg tænker at grunden til at det ikke helt har samme effekt endnu, på de lidt ældre uhold, kunne være at de alligevel er det ældre så de har været vant til en helt anden spillestil. og det tager tid at lærer en så gennemgribende ændring, som spillestilen jo er. Men kan selvfølgelig ikke vide om det er derfor.
Skrevet af Fedte13
Bliver der virkelig diskuteret om en det var klogt ikke at satse på en dengang 20 årig angriber som nu peaker som topscorer i anden division i en alder af 26? I 2016 var EfB altså et etableret superliga hold og i det her tilfælde har man tydeligvis evalueret helt rigtigt ved at lade ham gå.
Og at bruge et eksempel som Morten Friis Jensen, som ligger 15 år tilbage er sku lidt søgt. En spiller som i øvrigt heller ikke har drevet karrieren til noget særligt.

Udover Billing, som var et kæmpe brøler, så mindes jeg ikke de store fejl i forhold til selfscouting af ungdomsholdene. Så kan man diskutere om de er gode nok til at udvikle de spillere de rent faktisk har, men det er en anden snak.
Skrevet af ElbækAfc
Det er nok meget meget usandsynligt, men hvilket scoop det ville være, HVIS vi kunne lave en aftale med Lasse Vigen.

Skrevet af Peterplys
Morten Friis Jensen var topscorer nede på andetholdet 4 eller 5 år i træk, men fik aldrig chancen på førsteholdet. Han fik da en nogenlunde fin karriere, efter han ikke kunne bruges i EFB, bla blev han professionel i FC Emmen. Nu nævner jeg også bare Morten Friis som et eksempel på en spiller, EFB aldrig fik noget ud af.
Skrevet af To_Madeira
Hammer udtaler, at man håber at lukke to aftaler inden vinduet lukker. En central midt og en offensiv. Han er yderligere konkret ved at nævne at det er en dansker og en udlænding.

Spændende!

Jeg gætter på at udlændingen er Tobias Bjørnebye

Den anden må i så fald være en offensiv dansker?Skrevet af Esbjerg - fan
Lasse Vigen
Skrevet af puting kuneho
https://jv.dk/efb/pointer-fra-podcasten-her-er-den-ideelle-frontfigur-for-efb-s-nye-investorerJeg synes at det begynder at blive useriøst?

Hvilken interesse skulle Thorup have i det, som det ser ud pt? Som der endda står i artiklen så er han et varmt navn rundt omkring i Europa stadigvæk. Så selvom han elsker EFB nok så meget. Så vil jeg da ikke fortænke ham i , ikke at tage til EFB lige nu eller endda nogensinde igen?


Jeg synes mere at det tyder på at ingen, som i INGEN udover centrale folk i EFB, ved hvad der reelt sker for tiden og skal ske i fremtiden.
Skrevet af To_Madeira
Hammer siger direkte i artiklen at der ikke er noget konkret på banen ift Vigen og derudover er han vel ikke rigtig offensiv?
Skrevet af NastyHabbits
Link til artikel ?
Skrevet af Peterplys
Skrevet af Jones_EfB
Ja og Damian følger snart med ser det ud til, højst sandsynligt til Holland hvor han skal bo med bedsteforældrene
Skrevet af Peterplys
Han skal vel ingen steder, før EFB ser noget mønt.
Skrevet af Jones_EfB
Han har jo kun kontrakt på et år, så det bliver vel maks et par hundrede tusinde
Skrevet af ElbækAfc
Godt nok noget møg, at Mathias er blevet skadet og ude i 6 uger.

Det giver vel god mening, at man jagter noget offensiv forstærkning på den baggrund.
annonce
0