Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi har slået 3 bundhold Fredericia, Skive og Brabrand. Vi har vel et midterhold i 1. div. Så erkend dog at Teds indkøb har været en stor fiasko. Oti har intet absolut intet slutprodukt. Og de 3 midterangribere har vel stort set ikke ramt målet. Austin eneste ordentlige indkøb. Og den meget dyre ungdomsafdeling har heller ikke leveret ordentlig kvalitet til 1. holdet. Puha det bliver et træls og dyrt år.
Spillede vel rimeligt, men som sædvanlig komplet ineffektive. Har chancer til min. 2-3 mål, men miserable afslutninger, og hvad sker så som sædvanlig, hurtig kontra, en Højbjerg der flagrer rundt i feltet uden at kunne ramme bolden, og bang....0-1.
Godt mål af MK til udligning, men det ændrer ikke ved, at det er horribelt, at vi ikke henter 3 points i en kamp mod HBK, som ikke ville/kunne noget som helst.
Man må sige det var et misvisende resultat, men der skal nu engang puttes bolde i kassen for at vinde kampe, og det er vi bare ikke gode til, og det er jo underligt når man ellers ser, hvordan de andre hold i divisionen bare "høvler" mål ind.
Få Petre byttet med en der ved hvor kassen står, eller giv ham et sparks i r..., så han kan se at komme i gang. det skylder han også klubben, der betalte i dyre domme for ham.
firmino123
Hans indkøb har været en fiasko og derfor er det jo godt, at det er tydeligt for enhver, hvem der har stået med ansvaret for de latterlige indkøb. Om det er en manager eller sportsdirektør er underordnet - det skal bare fremgå tydeligt, hvem der har terroriseret truppen og dermed skal spændes til en galge foran BWA.
Hans indkøb har været en fiasko og derfor er det jo godt, at det er tydeligt for enhver, hvem der har stået med ansvaret for de latterlige indkøb. Om det er en manager eller sportsdirektør er underordnet - det skal bare fremgå tydeligt, hvem der har terroriseret truppen og dermed skal spændes til en galge foran BWA.


Præcis. Teds indkøb har været én lang fiasko, det kan der ikke være nogen som helst tvivl om. Man udlejer Brent McGrath og Hvilsom, førstnævnte var på ingen måder farlig i Superligaen, men har scoret masser af mål i 1. division, han er også begyndt at sætte dem i kassen for Fredericia, gjorde det både mod AGF og i dagens kamp for dem.

Hvilsom var en af de eneste der viste noget hjerte og har også tidligere scoret masser af mål i 1. division, men ham valgte man også at sige farvel til.

Det eneste gode ved Ted og hans rolle er, at det er tydeligt han står med ansvaret og ikke kan gemme sig. Det kunne man ikke ligefrem sige om den tidligere ledelse.
Ja meget ærgerligt man ikke viste de to noget tillid, før man sprængte banken på en åbenbart ugidelig rumænier. Hvilsom havde endda udtalt, at han var 100% klar på at blive og kæmpe, men det var altså ikke i Teds interesse.
Helt enig. Ted virker konstant som en der har undervurderet situationen. Hvis vi ikke rykker op i år, (hvilket jeg umuligt kan se vi gør), så skal han ud.

Han har været en stor fiasko i den tid han har været her. Vilkårene har ikke været nemme nej, men han har overhovedet ikke løst opgaven tilnærmelsesvis.
Jeg havde stadig gerne set Mick van Buren tilbage på holdet. Han kan ikke have været dyrere end nogle af de andre fejlkøb. Han kender- og er glad for klubben og selv om også han brændte chancer, så var han altid hårdt arbejdende og meget ofte kamp afgørende. Jeg forstår ikke, at Ted ikke har bragt denne landsmand tilbage til os,for jeg er overbevist om, at han ville bombe for os. Chancerne spiller vi os jo til, men den skal jo også lige sendes over stregen. Byt ham med Petre.
firmino123
Jeg tror ikke han er interesseret i at spille 1. divisions fodbold, desværre. Kan dog godt se ideen.
Jeg tror han ville være interesseret. Selvfølgelig med en realistisk lønpakke.
Han må være købt billigt som marginal spiller, for i år han kun spillet ialt 24 minutter for Slavia Prag i Tjekkiet, så det er jo ikke ligefrem voldsom med tillid, han bliver vist i den klub. Så jo....jeg tror godt han kunne lokkes.
firmino123
Fin kamp.
Lungi ren fornøjelse.
Austin var " Luftens konge ".
De to centrale midt bane spillere gjorde det fint.

Vi er på vej.

Linia er sur på EFB.
annonce