Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi skal da under ingen omstændigheder op når vi lukker 4 mål ind mod Vendsyssel! Det kan der vel ikke være to fornuftige meninger om! Det her hold kommer aldrig i nærheden af oprykning.. Kan vi overleve i ligaen er det fint!
Helt vildt at vi lukker fire mål ind mod Vendsyssel, som nok er et habilt hold, men det er jo rene foræringer og lidt stolpe ud ved alle mål.

Jeg er enig I at Marco Lund bare laver for mange defensive fejl, men det gør vores backs godt nok også - og nok scorer Petre, men for dælen det er et skidt tidspunkt han vælger at brænde sine andre store chancer på.

Vi skal vinde de resterende inden vinter, eller i hvert fald have syv point, og så skal truppen spilles endnu bedre sammen og (desværre er det nødvendigt) forstærkes i pausen.
Det var den sæson - nu må de starte på genopbygning af holdet med henblik på næste sæson.
Der er fire point op til playoff og 17 kampe igen. Jeg håber og tror på det lidt endnu Villafan. Du plejer at prædike tålmodighed :-) Det kan sagtens lykkes endnu, men direkte oprykning bliver selvfølgelig meget svær.
Det er rigtigt - men tålmodigheden er svær lige efter vi har tabt 2-4 hjemme. Tror desværre vi er kommet for langt efter. Offensiven er skidt kørende selvom man laver 2 mål i dag, men der bliver ikke skabt nok.
Top 3 tror jeg også stadig på. Andre hold sejler også, omend 9 point til førstepladsen er for meget. Selv hvis vi når top tre skal der helt andre boller på suppen.
Esbjerg fB
EfB 1924
Forhåbentlig ser vi ikke Marco Lund i startopstillingen lige foreløbigt.


Enig, han får ikke flere chancer.
Begge back er er lige til lodsepladsen, langsomme
og lette at afdrible

Daniel Anyembe ind i midtforsvaret eller højre back
Lauritsens afløser skal nok findes på U-19 ?

Realistisk set; holdet er ikke ok til SL.
Som jeg sagde :
Hagelskjær ud og Daniel ind.
Marco sælges til Esbjerg Bokse klub.

4-4-2 , Tak.
Nu ved jeg godt, at man ikke kan og skal sammenligne. Men når man sidder og ser derby i Parken, og efterfølgende ser EfB, så er der altså bare rigtig langt til Superliganiveau. Okay, vi rammer nok ikke det niveau, som der er til derby i Parken, men vi skal da i hvert fald kunne det halve af det niveau, når vi kigger på tempo osv. Men vi er jo MILEVIDT fra halvdelen af det niveau, og ja, kommer det nok tidligst i 2025.
Sad og tænkte præcis det samme kennethede. Det var lidt skræmmende at se de to kampe lige efter hinanden. Endda på trods af at det nok var et af de dårligst spillede derbys, jeg kan huske mellem de to hold.
annonce