Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg syntes, at det er fornuftigt nok at forlænge Lungi.
Der er brug for ro på trænerfronten så han kan sætte et aftryk på holdet over tid. Uanset om vi spiller 1. eller 2. division.
Lungi er måske ikke verdens bedste træner, men bedre end de foregående.
Skulle man ikke vente til vi var sikret oprykning


Vel ikke hvis man mener at han er den rigtige? Han kan jo ikke tage ansvaret for elendige resultater tidligere på sæsonen...
Vel ikke hvis man mener at han er den rigtige? Han kan jo ikke tage ansvaret for elendige resultater tidligere på sæsonen...


Nu er det heller ikke fordi at vi under Lungi bare har kørt derud af, der er da også tabt ufattelig dumme point i nogle af kampene under Lungi. selvom det i glimt er blevet en del bedre selvfølgelig.

Jeg forstår bare ikke man ikke ventede de to kampe. men selvfølgelig hvis man uanset hvad ville forlænge, om det hed 1. eller 2. division, så er det jo ligegyldigt hvornår man forlænger :)

Men Jeg havde måske mest set Lungi som en overgangstræner til at klare ærterne de sidste par kampe, uanset oprykning eller ej. og så at man havde jagtet en trænerprofil fra f.eks 1. div hvis man var rykket op. Hvis pmg virkelig er væk, og der kommer noget nyt blod til bestyrelsen mv. Så kunne man da godt forestille sig at en genrejsning af efb kunne være interessant for flere trænere.
Vi er alle enige om, at stabilitet er godt. Det var nok også derfor jeg ønskede lang snor til Vind, men et eller andet gjorde, at holdet ikke præsterede godt, og derfor skulle noget gøres.

Lungi har et pointsnit på 2.09 per kamp, hvilket ikke er så meget bedre end Vinds snit, men spillet og organiseringen har være bedre under Lungi/Pallesen, og det er vel det, der får klubben til at beslutte at forlængelse er den bedste mulighed de har lige nu.

Over en hel sæson giver Lungis snit 66 point, hvilket 10 ud af 10 sæsoner er nok til oprykning. Det vil det også være i år.
Så må vi håbe han ikke sænker pointsnittet de næste to kampe :)
Jeg synes den sportslige udvikling under Lungi gør en forlængelse naturlig - men holdet præsterer vel egentlig også bare, som vi måtte forvente.

Omvendt, så er det et åbent spørgsmål, hvad Lungi kan præstere med en trup der kan se helt, helt anderledes ud til efteråret.

Jeg har ualmindeligt svært ved at forestille mig, at spillere som Mads Larsen, Bourhane og Mathias Jørgensen spiller videre i 2. division, hvis oprykningen glipper - og man kunne vel nævne yderligere en håndfuld andre.

Hvis der skal skæres ind til benet, så er Strunck, Holten, Elias og Montano formentlig også for dyre at have rendende. Jonas Mortensen har desuden udløb, og jeg synes en spiller som Andreas Troelsen viser så lovende takter, at det på ingen måde er givet, at vi kan beholde ham.

Og hvad kan man så få ind? Vores U19-hold er - bedømt på resultaterne ganske svagt - og jeg tror, det kan blive ualmindeligt svært at sætte et slagkraftigt hold sammen, hvis der ikke er et meget stærkt økonomisk fundament.

Et åbent spørgsmål er jo også, hvem der reelt har bestemt at der skal forlænges. For det kan vel ikke være vores allesammens Jens Hammer Sørensen. Det ligner mere en beslutning som er trumfet igennem af de lokale.

P.S. Selvom jeg tidligere har kritiseret Lungi, som under jeg ham alt mulig succes.
P.S. Selvom jeg tidligere har kritiseret Lungi, som under jeg ham alt mulig succes.


Denne vil jeg trods alt også gerne tilslutte mig.
Udemærket træner, men forlængelsen er ulogisk, da han ikke er god nok til 1 div
Ja, kontinuitet er godt, og Lungi & Co har vel strengt taget generelt gjort det OK, men dog stadig også med helt uforklarlige udfald ind imellem. Alligevel forstår jeg så ikke helt denne hast med en ny kontrakt. Man kunne vel med fordel have ventet til vi har vished for, hvor klubben står efter sæsonen med hensyn til oprykning eller ej, samt også afklaringen af ejerskab og økonomi m.v. Er hverken for eller imod Lungi, men jeg tror da bestemt godt man kunne finde mere interessante- og prøvede emner, hvis ellers oprykning bliver en realitet, men sådan er der jo så meget.
Jeg kan ikke tolke de seneste dages handlinger på anden vis, end at der er noget klarhed om fremtiden, som endnu ikke er meldt endeligt ud.
annonce