Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Esbjerg - fan
Tak for info.

Håber ikke Brinch spiller - magter ikke at se på at alle indlæggende fra hj. side havner ude på tennisbanen eller foran indgangen til Dokken - som de gjorde sidst han spillede. Ingen teknik overhovedet.
Skrevet af nevskrone
SuperEFB:
Fordi vi ikke har en sportsdirektør og Brian Knudsen forhåbentlig ikke venter 7 uger
på at fyre Nagel. Nagel og ledelsen er om nogen årsagen til krisen i EFB. Jubelsæsonen blev "pisset" væk af dårlige indkøb i sommerpausen og senest lejeaftalerne med defensive spillere, når vi så åbenlyst mangler en angriber og tilmed sælger topscoreren. Dybt godnat i mine øjne.
Skrevet af Womble
Nagel bliver godt nok grillet, og han virker presset.
Skrevet af TFisch
Det ser ud til at vi nu har et hold der spiller for træneren, æren eller klubben - det er lige meget? Men hold da kæft en forskel.
Success is temporary, loyalty is forever. Stoke og Esbjerg i hvert sit hjertekammer!
Skrevet af Slettet(512303210308)
Mon ikke vi taber 3-4?
Skrevet af Womble
Puha Randers skulle aldrig være lukket tilbage i kampen, men nu frygter jeg de vinder. EfB har været handlingslammet det sidste kvarter.
Skrevet af Fl@skebøf
Spillerne sejler stadig rundt. Havde det ikke været for de vilde foræringer fra Randers så var vi aldrig kommet foran i den kamp.

Og det er ikke sagt i disrespekt af Troels Bech, blot realiteterne.
Skrevet af Skjold99
Yakovenko med gult gør mig nervøs! Må jeg godt bede om Egelund på banen nu?
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af dalen
Nu er det, at Troels´ evne som psykolog og mandskabsplejer skal stå sin prøve. Han har pausen til at få overbevist spillerne om, at de selvfølgelig kan lave mål i anden halvleg. Randers kommer nok som vilde dyr i anden halvleg for at få udlignet. Men vores skal nok få deres chancer, så hvis bare de ikke får gummiben, men stadig tror på de tre points, så håber og tror jeg på et godt resultat. Iøvrigt dejligt at se striberne på tribunerne. Rigtig god anden halvleg... :)
Skrevet af SuperEfB
Ham der lige tog det sidste frispark har seriøst ingen hjerne. Hvad fanden sker der mand.
Esbjerg fB
Skrevet af Skjold99
DAMN...jeg er blevet 5 år ældre i løbet af de sidste 2 timer...
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Womble
Fantastisk sejr, og flot anden halvleg. Jeg troede de ville gå ned, men det gjorde de heldigvis ikke.
Skrevet af Esbjerg - fan
Randers havde intet i 2. halvleg
Skrevet af Fl@skebøf
Fik ikke set anden halvleg, var det powerplay mod vores mål hvor vi stod godt imod?
Skrevet af Dr. Hansen
Dejligt at se et helt andet udtryk og gode takter offensivt. Randers får nogle lidt for lette mål, men ellers var det da ret godt det meste. Dauda var god og pågående og fungerede bedre inde i midten. Faktisk markant bedre. Synes stadig Kauko og polakken mangler nogle procenter.

Skrevet af Womble
Nu hvor pulsen har lagt sig, så må der falde lidt ros af til Troels Bech.
4-4-2 fungerede godt og Dauda og Yakovenko fik fat i rigtigt meget af det, der blev sparket op mod dem. Det var med til at gøre EfB farlige.

Jeg synes forøvrigt Poul Hansen lavet en rigtig fin analyse af EfB i nedtakten.

9 trænere på fem år, med hver deres filosofi har smadret al kontinuitet i klubben. Nu er man nødt til at sætte sig ned og finde ud af hvordan man vil spille, og så ansætte trænere og spillere ud fra det koncept. Poul Hansen nævner også, at det vil gavne ungdomsarbejdet, at man får en fælles spillestil i klubben, så ungdomsspillerne kan gå direkte ind på førsteholdet, og vide præcis hvordan de skal spille.
Skrevet af Esbjerg - fan
Og han nævnte også at de skulle kigge på trænerne i ungdomsafdelingen - er de de rigtige ?
Skrevet af dalen
Meget enkelt kan man vel sige, at der er rigtig meget, der skal kigges på i Efb, før skuden for alvor kan vendes.
Skrevet af SuperEfB
God analyse af Poul Hansen, men det er da ikke raketvidenskab. Jeg ved ikke hvad der er galt med de skiftende ledelser der er i EfB, det burde tage en formiddag at lave de overordnede linjer i sådan en plan. Vi vil spille sådan her, vi vil ha den type træner, vi vil udvikle disse type spillere osv osv, som han siger EfB er ikke en tiki taka by. Vil vil se hårdt arbejde, fight og direkte spil. Alligevel har vi haft alle mulige forskellige trænere de sidste 10 år med vidt forskellige stile. Det virker fuldstændigt tilfældigt det der foregår. Hvad er planen, og hvad er problemet siden der ikke er nogle overordnede retningslinjer vi kører efter.
Esbjerg fB
Skrevet af Wuhaa
Nu hvor pulsen har lagt sig, så må der falde lidt ros af til Troels Bech.
4-4-2 fungerede godt og Dauda og Yakovenko fik fat i rigtigt meget af det, der blev sparket op mod dem. Det var med til at gøre EfB farlige


Det var ikke en 4-4-2 som sådan, det var nærmere en 4-1-2-1-2. Det kommenterede de også på i studiet bagefter. Bech føler at i en 4-4-2, der har midtbanen lidt svært ved at være aktive, men i en 4-1-2-1-2 kan de hele tiden være aktive og udføre en opgave.
EfB 1924
annonce
0