Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ConCort
Teleduffe,

Det er netop rigtigt at en rolle som targetman ikke er det samme som at vaere maalscorer, og at Lange har saa meget andet at byde ind med, ogsaa i 1. division. Der var bare en debattoer, jeg kan huske hvem, som ikke saa Lange som vaerende en fysisk stor nok til at kunne goere en forskel for Esbjerg i indevaerende saeson.

Det har han selvfoelgelig modbevist.
Skrevet af teleduffe
ConCort


Jamen, så er vi egentlig helt enige.

Klubben har i dag meldt ud, at de budgetmæssigt regner med at være mindst nr. 8, når rammer vinterpausen.
Det må man godt nok sige er i den optimistiske ende, især når vi stort set ingen transferpenge har, så det bliver spændende at følge, hvad der økonomisk set sker, hvis ikke vi lever op til det mål.
Skrevet af Dr. Hansen
@teleduffe

Hvor kan man se det?

Har de meldt andre optimistiske ting ud? Jeg håber ikke man bliver ved med overoptimistisk budgetlægning, for så er det svært at blive taget seriøst. En 8. plads er optimistisk, men ikke urealistisk, men hvad betyder det rent budgetmæssigt? Skal man ikke op på 6. pladsen før det betyder noget for TV-indtægter?
Skrevet af teleduffe
@teleduffe

Hvor kan man se det?


Det står i forbindelse med noget af det, som de har udsendt som virksomhed på børsen.
... Og DRs text-tv havde den også på i går.

Har de meldt andre optimistiske ting ud?


Nej, jeg synes ellers, at det ser realitisk ud, om end jeg har svært ved at se, hvordan klubben både vil forlænge et hav af kontrakter og skære fortsat voldsomt i budgettet.
Men alfa omega er det bare, at vi bliver oppe, det er det vigtigste af alt, og hvis det ikke sker, så ramler det.

men hvad betyder det rent budgetmæssigt? Skal man ikke op på 6. pladsen før det betyder noget for TV-indtægter?


Som jeg er informeret, så er forskellen med 8. og 12. pladsen på 2-3 millioner, sådan var det i hvertfald i den næsten overståede sæson, så det er måske endda lidt mere i 2012/2013.
Og i såfald vil jeg da mene, at man skal overveje en ekstra gang, om det er værd at sælge Rieks. Vi får ikke 3 millioner for ham, når han har udløb til vinter, men han kan let være 3 millioner værd i præmiepenge! Omvendt skylder vi Rieks løbepas, synes jeg.
Skrevet af Dr. Hansen
Tak for info!

Ja, det er klart, at man skal overveje om en lille transfersum på Rieks opvejer et svagere sportsligt udgangspunkt både set i forhold til præmiepenge og forbliven i rækken - det afhænger selvfølgelig også af hvilke muligheder, der er i markedet fsva. en erstatning.

Umiddelbart må den kyniske analyse være, at Rieks skal holdes til kontraktudløb, hvis der, som det må forventes, ikke kan opnås en betragtelig transfersum. Det afhænger naturligvis også af, om han finder en klub som han gerne vil skifte til i løbet af sommeren. Hvis han kan holde niveau giver det nok mest mening at holde på ham, så kan man også spille en evt. erstatning ind i løbet af efteråret.

Det er jo i øvrigt også tankevækkende, hvor lidt vi fik for en spiller som Jesper Jørgensen, som gør det utroligt flot i Belgien for tiden. Men det er en svær situation for den sportslige ledelse, for det er jo heller ikke interessant at holde på Rieks, hvis ikke han er motiveret (det tror jeg nu ikke bliver tilfældet, da han skal sælge sig selv det sidste halve år).

Jeg mener dog ikke, at vi kan blive ved med at "give gaver" til loyale spillere, når der er tale om bærende kræfter, så derfor mener jeg ikke Rieks kan få lov at skifte uden videre.
Skrevet af teleduffe
Jeg mener dog ikke, at vi kan blive ved med at "give gaver" til loyale spillere, når der er tale om bærende kræfter, så derfor mener jeg ikke Rieks kan få lov at skifte uden videre.


Som udgangspunkt er jeg enig, jeg synes bare, at Rieks er et helt særligt tilfælde.
Han har leveret 110% for klubben hele denne sæson, hvor andre i hans situation var blevet sure og havde givet op.
Rieks har mere end nogen aftjent sin værnepligt, og jeg synes også, man skal tænke på, at han gerne skulle have lyst til at slutte karrieren i sin hjerteklub.
Ellers er jeg helt enig i din analyse.
Skrevet af Cabra
Tillykke med, at være tilbage i det gode selskab. Mon ikke Esbjerg og Brøndby kommer til, at følges pænt af i næste sæson.

Og så håber jeg på, at tråden bliver ligeså underholdende, som sidst i var oppe i den bedste række.

Mvh. En fast passiv tilskuer i EFB-tråden.
Skrevet af Noorcap
Kan vi følges med Brøndby, vil jeg være yderst tilfreds!
When nothing is right.... Go left [b]Esbjerg fB[/b] Manchester City
Skrevet af BD
Brønshøj - EfB 1-2
FM:Braithwaite
MoM: Sebastian Andersen
Esbjerg fB
Skrevet af michau
Brønshøj - EfB 0 - 2
Fm: Rieks
MoM: Rieks
You should know I bleed blue, but I ain´t a crip though..
Skrevet af bode
Man skal selvfølgelig have respekt for modstanderne, og jeg syntes, at Brønshøj leverede en fin indsats i dagens nullert.
Men det frustrerer altså, at vi ikke kan få skubbet spillet op på modstanderens banehalvdel, og så bør det vel være os, der sætter pres på i de sidste 20-25 minutter.
Nå, vi må konstatere, at Brønshøj er lige så stærke som os, målt på indbyrdes opgør.

Efb - Viborg 3-0
Mom: Hoegh
FM: Lange
Efb, Standard Liège, Werder Bremen, Spurs, FC Metz Landshold: België/Belgique/Belgien
Skrevet af teleduffe
Nej, hvor var det irriterende i dag!
Jeg stod og så kampen på stadion, og selvom jeg ikke havde den bedste vinkel, så var det så klokkeklart, at der ikke var offside på målet. Elendig dømt!
Ellers en ganske fin indsats, mod et svært hold, og det havde været en god skalp at slå et hold i Tingbjerg, som hverken VBK, Randers eller AGF har kunne slå der.
Stor ros til Lukas, der ser bedre og bedre ud, og der var generelt pæne præstationer, bortset fra Tam, der igen skuffede mig.

EfB - VFF 1-2
FM: Søren Rieks
MOM: Søren Rieks
Skrevet af Dr. Hansen
Det er jo interessant om Tam bliver tilknyttet - det jeg har set (så dog ikke dagens kamp) retfærdiggør heller ikke at han bliver tilknyttet, men eftersom han hele tiden starter, så må trænerstaben vel have set noget, som de mener holder, ellers giver det jo ingen mening, at manden får spilletid, der med fordel kunne være givet til andre spillere.

Jeg synes Anders Christiansen fra Lyngby kunne være en interessant spiller, men han har vist ikke kontraktudløb. Ellers vil jeg fastholde, at jeg synes Niels Lodberg er en brugbar og "gratis" spiller. Der er ikke noget langsigtet perspektiv i Lodberg, men han ville kunne bidrage fornuftigt i et par sæsoner og er meget alsidig.


Skrevet af Slettet(491508201303)
Lucas : Er blevet en bedre målmand efter at Winde har taget over.

Steven Somors : Spiller højre back, med stor hjælp fra Ankersen.

Kian eller en erfaren mand ude fra , hvem ?

Høgh : Supermand.

Drobo :Der har vi vores venstre back , han klare opgaven på sin egen sydlandske måde.

Ankersen : Højre kant , gør os farlige i kontra.

Martin : Venstre kant.

Tam : er mere end han viser nu.

Vendelbo : God på en god dag.

Lange : Håber han kan klare de store drenge.

Lodberg : Det kan han , god makker til lange.
Skrevet af Alta Tensione
@Finte

Ved du hvilken position henholdsvis Kian og Krølle spiller?

Kian har i øvrigt overbevist mig om at det er ham vi skal satse på, og jeg tror faktisk at forsvarskæden ankersen-høgh-kian-knudsen med dropo som reserve (evt. back når Ankersen skal på kanten) har liganiveau.

Tam mener jeg ikke vi skal forlænge med, og min ønskespiller vil også være AC fra Lyngby sammen med Vendelbo på den centrale.
[i]Was speaking to this 13 year old girl on facebook when she said to me \"I am an undercover cop\" I thought wow... a job like that at her age! [/i]
Skrevet af teleduffe
Tam : er mere end han viser nu.


Hvor ved du det fra?

Han har nu fået tre chancer. Spillede eftersigende ok i Blokhus, men i de to andre kampe, mod bedre modstandere, har han ikke lignet en mand, der har niveau og som vil kunne styrke os i Superligaen.
Skrevet af Noorcap
AC vil være en perfekt løsning, men tror desværre ikke det er realistisk. Han må simpelthen have bedre kort på hånden. Skal vi have Lodberg, må det være til forsvaret. Lange har haft niveau til Superligaen i flere år, så det tror jeg stadig han har. Det lyder jo som om, at det er første gang, han skal op og slås med de store drenge.

Hvem var bedste mand mod henholdsvis Blokhus og Brønshøj? Ved godt Finte vil pege på hans store kærlighed Tam, men er der andre bud, som hellere bør vedtages?
When nothing is right.... Go left [b]Esbjerg fB[/b] Manchester City
Skrevet af teleduffe
Hvem var bedste mand mod henholdsvis Blokhus og Brønshøj? Ved godt Finte vil pege på hans store kærlighed Tam, men er der andre bud, som hellere bør vedtages?


Bedste mand i går var i hvert fald ikke Tam! Umiddelbart vil jeg sige Lukas, der havde flere klasseredninger, og ellers kan Høgh eller Kian også være fine bud.
Blokus-kampen så jeg ikke, men der ramte alle vidst dagen.

EDIT: Jeg kan lige se, at jeg selv havde tippet Lukas til MOM i Brønshøj, så for objektivitetens skyld peger jeg på Høgh.
Skrevet af D.B.R. ©
EfB - Viborg 2-0
FM: Lange
MoM: Vendelbo
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af michau
EfB - Viborg 2 - 1
FM: Lange
MoM: Lange
You should know I bleed blue, but I ain´t a crip though..
annonce
0