Snak

Mere indhold efter annoncen
Han var ikke med på U23 holdet i mandags, da de vandt 3-1 ude over Manchester United. Der var det Matty Foulds der spillede venstre back
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Foulds havde jeg helt glemt. Mon han vil komme i spil hvis Baines går i stykker?
Hvor kan man se aftenens kamp?
Maldinini:

Foulds lignede en central forsvarsspiller, der var skubbet ud på backen.

McNizzle:

Kampen vises ikke nogen steder på TV, så der skal ledes efter streams.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Ok sten. Men er han ikke også oprindeligt cb?
Fould er CB og skal naturligvis ikke spille venstre back for A-holdet.

RFM er før blevet sat ud på VB´en, så mon ikke han er back up. Dog har han ikke spillet som wingback i et 3-4-3 system, så det skal nok blive spændende at se den motorisk udfordret argentiner tonse op og ned langs kridtstregen.
Nå Vince ... var det "window of opportunity" for jer med gårsdagens resultater?
I kan vel stadig hægte jer på topstriden i min optik
Nisi Dominus Frustra ...
wise1964:

Har da muligheden, med en sejr i aften. Vil så have hentet 9 point ind på 2. pladsen og 10 på Liverpool i de sidste 4 kampe.

Evertons kommende 3 kampe, efter i aften, er mod Bournemouth (h), Middlesbrough (u) og Sunderland (h)
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
@Sten
Det er det jeg mener, hvis det skal være skal det være nu når de andre tophold møder hinanden indbyrdes - bliver spændende at følge
Nisi Dominus Frustra ...
Som Sten påpeger, så gør vores kommende kampprogram, at jeg er optimistisk i jagten på de store drenge. Dog er vi skrøbelige efter en gevaldig slankekur i januar, så der skal ikke mange skader til, før korthuset kan vælte for os. Ryger Williams, Baines eller Lukaku, så er vi screwed.

Dog bliver det interessant at følge, om Koeman holder fast i hans 3-4-3 i den kommende tid. Som nævnt tidligere synes jeg systemet er ideelt til at stå kompakt og spille direkte kontraspil (som imod City) mens det straks gå hen og bliver lidt statisk og langsomt i boldomgangen, når det er modstanderen der står kompakt.

Det positive er, at Joel Robles er god til at holde clean sheets, og jeg er optimistisk omkring, at holde de kommende modstandere fra fedtefadet. Spørgsmålet er blot, om vores egne offensive kræfter kan slå til.
annonce