Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Toffees, jeg bærer såmænd ikke nag over noget som helst.

Jeg synes du spekulerer lige rigeligt over de tre spilleres motiver. Tror du at de tre førnævnte spillere gik til Moyes, fordi de synes Anichebe var en god kammerat?

He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Yobo
Toffees, stop dig selv, du vrøvler.
Du hævder, at du fra DK og åbenbart via stream bedre kan analysere, hvad Everton-truppen havde brug for, end det tilfældige sammenrend af Osman, Cahill og Arteta.
Kan du virkelig ikke selv se, at den er gal? Helt absurd bliver det, når du antyder, at i øvrigt resultlønnede atleter skulle gøre det som en form for personlig støtte til stakkels Big Vic.
Ingen har sagt, at Anichebe er bedre end Drogba, så også her vælger du at læse forkert. Jeg informerer dig bare om, at Osman drager en parallel mellem dem, hvor bl.a. Anichebes psyke var for svag.
Det havde du bare forlængst luret på dit stream, mens hans dumme kolleger gik blinde op of ned ad manden i det daglige.

VV, jeg er 100 pct enig vedr. Barry. Han var med for at løfte de yngre i fjor, men i år kan han end ikke lede sig selv. Frygtelig langsom. Væk med ham, ind med Besic.
Vi mangler leder- og vindertyper, men hvor anskaffer man sig dem? De spiller jo gerne på hold, der vinder. Vi har unge talenter, Barkley, Lukaku, Stones, og vi har gamle mænd som Barry, Distin, Pienaar, Eto´o. Kun få i truppen er klar til at peake nu McCarthy, Coleman, Mirallas og måske Baines og Jags.
Skrevet af Toffees
ScouserTommy, jeg aner det ikke. I bund og grund kan dit gæt være lige så godt som mit.

Jeg fortæller bare af erfaringer, hvordan de ting kan ske.

Men hvis Osman mener, at Anichebe var en slags Drogba, jamen så forstår man da godt han ønskede ham på holdet.

Jeg var selv en af dem, som havde store forventninger til Anichebe. Og jeg håbede lidt, da han fik scoret en del i EL, at der fik han et slags gennembrud. Han blev kåret til årets unge spiller senere samme sæson. Det var også ca. 2 år før hans lange skade.

Hvordan fortolker du selv situationen?
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Toffees
Yobo, nej, nu skal du forstå hvad jeg skriver, og ikke ligge ordene i munden på mig.

Men fordi at Osman, Cahill og Arteta fx mener at Anichebe skal spille? Er det så ens betydning med han skal spille? Fordi at Osman, Cahill og Arteta siger det?

Og er det netop ikke det du gør, og det eneste vi kan. For hvad er grunden til du ellers er efter Lukaku? Det går jeg udfra at det er hvad du ser på dit tv?

Og det du skriver til vincevega, noget som vi alle 3 er enige om, at Barry er for langsom og skal af holdet. Men det jo også kun udfra hvad vi ser på tv.

Jeg har svært ved at se Barry bliver slået af, fordi at han har meget tillid fra Martinez. Og jeg tror Barry er super professionel i sin indstilling. Og det tror jeg er lige efter Martinez hoved. Hvor Besic fremstår som den unge smarte gut.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af vincevega
Det helt store problem i min optik er, at vi har en uharmonisk trup når det kommer til alder.

Bevares, den fremtidige stamme er sikret med Stones, McCarthy, Barkley og Lukaku. Men det er bare meget unge spillere, og jeg synes ganske enkelt, at vi mangler spillere i alderen fra 25-28. Udover Coleman, Mirallas, McGeady og Naismith, så er Jagielka 32, Distin 36, Alcatrash 31, Barry 33, Osman 33, Pienaar 33, Eto´p 33, Kone 30 (31?).

Resten af truppen er så fyldt op med unge aspiranter som Garbutt, Browning, Stones, Besic, Atsu osv (har sikkert glemt nogen), så vi har enten spillere der er unge og umodne og gamle spillere der er kommet i den alder, at de kæmper mere med sig selv end at løfte andre. Som du så rigtigt siger, Yobo.

Det er et KÆMPE problem, og vi må ganske enkelt konstatere, at Martinez har overtaget en trup som har hvilet for meget på laurbærene og det handler selvfølgelig i bund og grund om økonomi. Martinez synes jeg slet ikke vi kan klandre, for han kan naturligvis ikke bare skifte 7-8 mand ud, uden at lave rav i omklædningsrummet, og det var egentligt også det jeg mente med, at der kommer en mindre udrensning til sommer.

Det bekymrer mig rigtig meget, og jeg finder det meget udviklingshæmmende, at vi først skal have styr på balancen i truppen, før vi reelt set kan styrke den. Det eneste vi kan håbe på, at der, at der sker et mirakel i januar-vinduet, som kan gøre at vi ender respektabelt og får nogle fine tv-penge. Ellers er vi ude i noget håbløst naivt med at vinde EL, hvilket vi som sådan godt kunne gøre med fuld styrke, men som vi SLET IKKE ville kunne evne pt.

Jeg har faktisk aldrig været så urolig for Everton, som tilfældet er i disse dage........
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Toffees, jeg synes ikke der er det helt store at tolke. De går til Moyes med håb om mere spilletid, fordi de vel mener det er bedst for holdet. Det begynder at blive en anelse for skørt og bizart at snakke om kammerateri i den situation i en professionelt drevet klub med ekstremt konkurrencemindede personer.

Jeg har aldrig været den store beundrer af Anichebe, men Cahill, Arteta og Osman må jo have set noget til træning, som vi andre muligvis ikke har kunne se i kampene. Deres vurdering må naturligvis stå for egen regning, men intentionen burde der ikke være nogen tvivl om.

Og jeg læser ikke Yobos indlæg som at Osman mener Anichebe er Drogba i forklædning. Det er der vist ingen andre end dig der her skrevet. Man kan dog godt sammenligne de to spillere, da de har visse ligheder.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af vincevega
Enig og uenig ift. Barry.

Ja, han har super meget tillid fra Martinez, og ja, han er super professionel og mentaliteten er klassisk engelsk og disciplineret. Når det så er sagt, så er han faldet ikke bare et, men to niveauer, fra sidste sæson og han har 2,5 år tilbage af sin kontrakt. Jeg har meget svært ved at se han bliver bedre, for hurtigere bliver han bestemt ikke. Tværtom.

Besic derimod er på ingen måde den "den unge smarte gut". Det kan godt være, at han imod Chelsea lavede en fræk tilbagelægning der kostede et mål, men du finder ikke en mere ydmyg og disciplineret ung gut end Besic. Jeg ville som udgangspunkt foretrække en McCarthy/Barry-kostellation som sidste år, men Martinez er ganske enkelt nødt til at reagere på Barrys nedadgående formkurve og spille Besic. Det kan måske gå hen og blive sundt for ham, at der er konkurrence i truppen. Lidt ligesom situationen nu er med Lukaku.
Skrevet af Yobo
Nu scorede Kone sidst, så han har måske fået et løft af det, men ellers er vi godt nok tynde i vores alternativer til Lukaku. Vi kunne godt bruge en striker mere.
28 mio. for Lukaku! Han spiller som en til maksimalt 8 og viser med sin indsats ingen tegn på, at han føler, at det bør være anderledes.
Han burde, frivilligt, tage armbøjninger i midtercirklen i pausen for i det mindste at demonstrere vilje til at yde.
Ja, vi kunne også godt bruge en venstre kant til at sætte nogle chancer op.
Hvis der er hold i, at United vil betale 25 mio. for Coleman, må vi slagte ham og investere i to-tre nye spillere. Medmindre de vil købe Lukaku, selvfølgelig.
Skrevet af Toffees
ScouserTommy, det vel lige så skørt, hvis det er spillere og ikke træner som skal sætte holdet?

Men navnet Drogba bliver nævnt i forlængelse af Anichebe, så et link må der være. Ellers giver det ikke mening at nævne det.

Her stats fra Anichebe fra 2007-2011 i PL:

27 kampe - 1 mål
17 kmape - 1 mål
11 kampe - 1 mål
16 kampe - 0 mål

Og hvor er det du ser ligheder mellem de 2? Ud over det oplagte, at det er 2 stærke angriber? Men hvad med fart. Førsteberøring, kølighed foran mål? Bundniveau?

Altså, du mener på baggund af Cahill, Arteta og Osman har gået til Moyes, så skulle Anichebe havde spillet mere?
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Toffees
vincevega, ang. Barry, så var det ud fra betragtningen hvad man ser hjemme fra sofaen.

Jeg mener 100% man skulle satse på Besic og McCarthy. Men udfra mine vurderinger af hvordan Martinez opfatter situaitonen, så har jeg svært ved at se Barry bliver slået af.

Jeg er dog ikke helt enig i din vurdering af Besic. Det ikke kun mod Chelsea han havde en skidt tilbagelægning. Men det skal jo netop komme af spilletid, at han kan blive bedre. "smart ung gut", er nu heller ikke kun negativt ment. Med det menes også han har meget gå-på-mod, spiller med stor selvtillid, men til tider lidt naiv. Men det er det som kan blive rettes til.

Yobo, Kone så faktisk ret stærk ud! Han var hurtig. Tilbød sig fornuftigt, driblede, skilte sig klogt af med bolden. Ja, faktisk lige modsat af hvad han leveret sidste år inden hans skade. Det siger måske også en del og selvtilliden på holdet pt.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Sten_H
Barry har efter min mening set skidt ud, det meste af sæsonen, og specielt efter han kom tilbage fra skade. Håber snart at se en midtbane kombination med McCarthy og Besic bag Barkley. Mirallas på den ene kant og så må Etoo, Naismith, Pienaar og McGeady kæmpe om den anden kant.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Yobo
Statistik er nemt at manipulere med.
Du piller mandens bedste sæsoner ud, medtager ikke hvad der er kampe som sub og unddrager EL.
Du, som er så optaget af alder i andre sammenhænge, glemmer det helt her.
Toffees, lad mig slå en ting fast: hvis du tror, at du via stream fra drengeværelset bedre kan spotte talent eller ikke talent end trioen Osman, Cahill og Arteta, så er du rigtig meget dummere, end jeg troede.
Skrevet af Yobo
http://stdomingos.com/ca…r-anichebe/

Her synes jeg, at Vics karriere får en seriøs gennemgang. Læg mærke til, at hans goal per minute ratio fremhæves som excellent, hvor Toffees bare manipulerer.

Toffees, forelagt nye informationer er det ingen skam at sige: Det overrasker mig. Det havde jeg ikke set komme. Jeg havde selv et helt andet indtryk.

I stedet kæmper du desperat med stadig mere usle midler for at forfægte et synspunkt, enhver kan se er baseret på hjemmebryggede serie 3-inspirerede teorier.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Som jeg skrev Toffees, så er Drogba en langt mere talentfuld spiller, men typemæssigt ligger de to ikke synderligt langt fra hinanden.

"Altså, du mener på baggund af Cahill, Arteta og Osman har gået til Moyes, så skulle Anichebe havde spillet mere?"

Ikke nødvendigvis Toffees, men at 3 så bærende profiler ville have ham mere i spil, viser hvert fald at de har kunne se noget til træning, som vi andre ikke har kunne se. Yobo er også lidt inde på det. Det er en ret mærkværdig situation man sammen vælger at gå til Moyes, og overraskende for mig også, da jeg aldrig har forestillet mig Anichebe som førsteangriber for Everton.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Toffees
Yobo, Anichebe er og bliver aldrig en god angriber i min bog. Beklager han var en af dine yndlings. Og som jeg har været inde på før, hvis du gad læser hvad jeg skrev, så ønskede jeg jo netop at hans form fra EL blev mere permanent. Det skete bare aldrig.

ScouserTommy, hvor er det du sammenligner dem, og hvor mener du Drogba er bedre? Og hvad mener du er Anichebes force? Mener du han har potentiale til en top-4 klub?

Vi er enige om, at Heskey er bedre end Anichebe, og Drogba er bedre end både Heskey og Anichebe?

En spiller som Heskey, som jeg mere ville sammenligne ham med end Drogba.

Men jeg er med på, hvad end jeg skriver, så vil i være modsat, så måske at være uenig er bedste løsning. Jeg både griner og ryster på hovedet, men sådan er det. :)
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Yobo
Toffees, der er ingen andre end dig, der mener noget. Jeg har bare videregivet, hvad jeg har læst i en bog. Det gjorde jeg, fordi du efter min kritik af Lukaku trak Victor op ad hatten med umulige argumenter for, hvorfor min mening er latterlig.
Vupti, så oplyser jeg dig om, at andre - ikke på stream, men i virkeligheden ude på banen - har set en god spiller i ham.
I stedet for at erklære dig overrasket ranter du om, at spillere ikke sætter holdet. Det er der ingen, der har sagt, at de skal eller bør.

Skrevet af Toffees
Hehe, apropos at vrøvle "der er ingen andre end dig, der mener noget.".

Og jeg håber da du forholder dig til hvad du ser, og ikke kun læser. Omend det giver mere mening, dit syn på Everton, for mig.

Og bliv nu ikke alt for nærtagende. Der er jo netop kommet et utal af grunde ang. Lukaku, ikke kun fra mig, men da også fra vincevega.

Og du har helt ret i, at jeg fandt det yderst latterlig, dit angreb på Lukaku alene, som skyld i Evertons problemer. Nu de stikker så meget dybere...
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Toffees. Nu er diskussionen ved at køre lidt af sporet.

Jeg har ikke skrevet at Anichebe har potentiale til en top 4 klub, ej heller skrevet han er, eller har været på niveau med Drogba. At de KAN sammenlignes skyldes jo de har visse ligheder. De er begge afrikanske spillere der spiller på toppen i PrL, og de er begge fysisk stærke og kan bruges som targetmen etc.

Igen, nej, jeg mener ikke Anichebe er en top 4 klub værdig. Jeg skriver jo, at jeg aldrig har set ham som førsteangriber for en klub som Everton.

Jeg er ikke nødvendigvis enig med Osman, Cahill og Arteta, men deres intention med at gå til Moyes virker i min bog klar, og for mig en anelse overraskende Anichebes begrænsede talent taget i betragtning.

Er du ikke overrasket over 3 bærende profiler vælger sammen at gå til Moyes og spørge om mere spilletid til Anichebe? Og tror du helt seriøst på, at de gjorde det fordi de havde sympati for Anichebe fremfor den mere logiske forklaring; at de simpelthen har ment han kunne bidrage mere til holdet på baggrund af hvad de har set til træning osv?

Godt nytår til jer evertonians herinde. Jeg ser frem til derbyet på Goodison i det nye år.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Scotty
Kunne det være relevant at undersøge hvilke(n) angriber(e) som stod foran Anichebe på daværende tidspunkt?
Skrevet af Toffees
ScouserTommy, helt fair. Det var nemlig ved at køre af sporet. Derfor jeg ville stille det mere på spids.

Jeg er ikke overraskende, at sådan ting kommer frem i en bog, som skal være spændende, og have lidt insider.

Men jeg forstår ikke, fordi der har netop har været lang snor til Anichebe. Og nu er en ting træning, en anden kamp. Det som tæller, det er hvad man levere i en kamp. Forskel fra træning til kamp, kan også nemt være taktisk.

Tak, også godt nytår til dig. Og med vores spil pt., så der ikke mange kampe at se frem til, forhåbentlig kan det vendes... :)
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
annonce
0