Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Maldinini
Helt enig. Dowell er virkelig spændende
Skrevet af Sten_H
Så blev det heldigvis ikke til spilletid for hverken Stones eller Barkley under EM, og England rejser hjem efter 8. dels finale nederlag til Island.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af morsor
Tror ærligt talt ikke de kunne have gjort en forskel. Barkley har haft nedadgående form i foråret og Stones er for ustabil.

Jagielka kunne måske have været bedre end Cahill - men Englands problemer var snarere andre steder. Baines havde næppe heller tilføjet noget.

Men mærkværdigt at tage Wilshire og Henderson med og ikke fx Carroll og Drinkwater.

Nå. Nu er det overstået og de skal vel have lidt fri inden Koeman kan begynde at forme et bedre hold. Spændende sommer.
-- COYB --
Skrevet af Yobo
Har I set prisstigningerne denne sommer?
40 mio. for Joe Hart, som ikke kan gribe ...
Jeg er bange for, at vi ikke får ret meget ud af vores 100 mio. Jeg ville ikke engang bytte lige over med Stones og Hart.
Lad os sige, at vi kan få 65 mio. for Lukaku. Hvordan skal vi få noget afgørende brugbart for de penge?
Jeg tror desværre, at Moshiris penge kommer lidt for sent. 100 mio. sikrer os ikke mere end tre-fire spillere til start 11-eren, men vi skal bruge syv.
Skrevet af Yobo
I øvrigt er jeg af den klare overbevisning, at vi SKAL have en topangriber mere, hvis vi beholder Lukaku. Den store dovne slyngel skal ikke føle, at han automatisk er på holdkortet.
Shane Long er minimumstandard.
Og så skal vi af med både Kone og Niasse. Magter dem ikke.
Skrevet af vincevega
Nu kom det så frem, at Crystal Palace har snuppet Mandanda, hvilket forhåbentlgit betyder, at Koeman har noget bedre i ærmet. Jeg håber ikke det er Jasper Cillesen, men det er svært at vide, for Mandanda var det eneste keeper-rygte der havde noget hold i sig.

Ang. "dovne Lukaku" så lad os ikke glemme, at manden altså bærer rundt på 90 kg., og der skal alt andet lige mobiliseres nogle kræfter for at flytte det korpus. Jeg er med på, at han i situationer har ne opgivende attitude, men det skyldes nok en blanding af hans umodenhen og selvfedenhed. Derudover tvivler jeg på, at han var i særlig god form grundet Martinez.

Jeg er stadig frisk på at give Niasse en chance. Hans første indhop var ganske givet katastrofale, men synes han leverede et fint indtryk i de sidste startere han fik. Konen skal selvfølgelig skippes til Kina hurtigst muligt.

Jeg håber inderligt at vi kaster 150 mio. efter Vincent Janssen, så Lukaku for første gang kan få noget konkurrence. Jeg tror nemlig vi kommer til at holde på Lukaku, fordi han ganske enkelt ikke er så mange penge værd og han stadig har 3 år tilbage af sin kontrakt.
Skrevet af Yobo
Jeg tror også, at Lukaku spiller for os næste år, medmindre han smider tre-fire kaser ind i resten af slutrunden, et af dem på saksespark.
Vi vil angiveligt have 65 mio. for ham, men hvem vil betale det? Måske PSG. Ingen andre.
Vi kan ikke rigtig styrke os ved at salg af ham til et mindre beløb, så han må sidde den ud mindst et år mere på en højere løn. Synd for ham.
Skrevet af vincevega
Det er selvfølgelige ikke synd for ham, da han i sin tid underskrev en kontrakt på 5 år som skal respekteres.

Man kan så snakke om, at det ikke er holdbart for Everton at have en spiller der ikke gider klubben, og derfor kunne man måske komme ned på jorden med en 50 mio.£-valuation.

Alternativt skulle man tænke ud af boksen, og lave en form for byttehandel + penge. Som eksempelvis at City skulel have tilbudt en stor pose penge + Bony for Stones. Så er det ikke lngere kun PSG der er inde i billedet (og kan smide pengene upfront) men klubber med gode spillere og fornuftige penge.
Skrevet af Maldinini
Nogen der ved om der sker noget på målmandsfronten nu hvor Mandanda tager til palace?
Skrevet af vincevega
Maarten Stekelenburg er stærkt rygtet til, hvilket kan være både godt eller skræmmende. Anser Koeman ham som 1. keeper, så begynder jeg at græde, men tilgangen kan være fornuftig hvis det er tænkt som en "mentor-rolle" af en art. Hvor det ville efterlade Robles ved jeg ikke.

Ellers er der snak om Neto fra Juventus, Cillesen fra Ajax og Etrit Berisha fra Lazio. Umiddelbart ikke nogle navne jeg bifalder, så håber der dukker noget nyt op.

Begovic ville være ideelt for mig.
Skrevet af Pipper
Jeg tror ikke Everton kommer til at blande sig i toppen.
Jeg er sgu mere nervøs for at de kommer til at rode rundt mellem en placering som 9-12.

De er alt for sent ude og de spillere der har været rygtet til klubben er alle gået til andre klubber.

De par signings de har fået til nu gør dem ikke til en bedre klub.

SÆT I GANG EVERTON - Få så brugt de penge der er spyttet i kassen og det skal gerne være meget snart.
Everton F.C
Skrevet af Maldinini
Jeg begynder godt nok også at blive nervøs. Masser af løse rygter, men al for lidt aktiviteter
Skrevet af vincevega
Nå, så kom Stekelenburg. Gad vide om planerne er om han skal være førstekeeper med en 3-årig kontrakt.

Puha, den ved jeg sgu ikke lige hvad jeg skal sige til...

Hvad der dog er mere interessant er, at Squawka melder, at vi er blevet enige med Zenit om en pris på 300 mio. for Axel Witsel. Lander vi ham, så ville det være et utroligt signal at sende til omverdenen og profilerne i vores trup. Men vi bliver lige nede på jorden ;-)
Skrevet af Sten_H
Tror/håber kun Stekelenburg er hentet ind som 2. målmand, og at der stadig arbejdes på en ny 1. målmand. Hvad der så skal ske med Robles, ved jeg ikke.

Witsel vil virkelig være en stærk markering af ambitionerne.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af CFCHackney
@Vince

Everton have made an offer for Axel Witsel, but also Napoli are still in the race. #EFC


- Kristof Terreur der holder øje med belgiere i PL, og som er aldeles velinformeret, når det kommer til belgiske spillere.

Men Witsel ville være en glimrende signign for jer, jeg håber, den handel går igennem.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af vincevega
Reserverkeeper-tjansen ville være super godt. Joel har bevist sig som en middelmådig PL-keeper, og jeg synes han skal søge fast spilletid andetsted. Imens kan vi kanalisere flere penge i en klassekeeper, og så er setup´et optimalt.

@Hackney

Fantastisk! Det er altid rart når rygter bliver forstærket af reelle kilder! Spørgsmålet er blot, om CL_bolden Napoli kan tilbyde gør han vælger dem. Jeg håber dog han er pengegrisk, for så er han forhåbentlig vores.
Skrevet af CFCHackney
Seneste Tweet fra KT er, at intet er på plads endnu. Men jeg tror nu, at i ender med ham.

Intet transferbeløb er godkendt, det skal nok komme.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Lentini
300mio?!?! Det er jo galskab med en mand som har et år tilbage af sin kontrakt og ikke vil forlænge.

Napoli havde et beløb på 15mio euro + bonus accepteret. Men de er meget langt fra at ville betale hans hyre på lidt over 4mioeuro.

Han ender i Everton.
Skrevet af Yobo
Kunne vi få både Schneiderlin og Witzel, ville det være mægtigt. Så afsted med Besic og Barry, og Osman bliver jo heller ikke forlænget.
Skrevet af Dr. Def
Mon ikke i har lukaku næste sæson også? Et jammerligt em og en sindssyg pris gør jeg ikke kan se hvem der vil købe ham
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
annonce
0