Snak

Mere indhold efter annoncen
Trist selvforskyldt nederlag.

Synes Everton starter 2H godt og efterhånden begynder at sidde på kampen. Desværre laver Barry så straffe og Arsenal er pludselig foran i en kamp der lidt er gledet dem af hænde.

McCarthy havde en decideret rædselsfuld kamp. Dels snubler han ved 1-0, men er også generelt for langsom og i opsigtsvækkende dårligt humør.

Forsvaret uden Jagielka er et rent kaos. Distin er ikke og har næppe nogensinde været en leder. Lidt a la Lescott er han et godt sidekick til en leder. Irriterende at han tilsyneladende ikke evner at overtage den rolle når det er nødvendigt.

Barkley er lidt op og ned; træffer nogle forkerte beslutninger, men er også en evig kilde til uro.

Mirallas får igen for lidt ud af det.

Lukaku var tilbage i den vanlige isolerede rolle.

Pienaar var god - ligesom mod West Ham var han manden bag det meste.

Nå - nu handler det om ligaen - og der skal maksimum points til i de næste kampe.
-- COYB --
Bosse1983, hehe, sikke sød du er når i vinder. Selv tak.

morsor, Enig ang. Distin, at han ikke er en leder. Men han har spillet en flot sæson, og så skal man huske på han er 36 år.

Det skulle gerne mærkes at undvære Jagielka. Starter for England og super pålidelig for os. Men dog god rutine for unge Stones.

Men jeg synes ikke forsvaret var ren kaos, Arsenal har en meget bevægelige offensiv, og de skal på hjemmebane kunne sætte os under en form for pres.

Det var en lortelodtræking på udebane, især set med de hold som var tilbage. Nu skal der, som du nævner, sluttes godt af i ligaen.

Det tæller bl.a. også en hjemmekamp mod Arsenal. Det langt fra umuligt at slå dem hjemme. Det var vist i øvrigt første nederlag i 4 kampe til Arsenal. Men det mest positive er, at vi kan være med. At vi ikke bare står parkeret og er overladt til held/tilfældigheder, men at vi vil spille bold. Der mangler stadig noget mere effektivitet, for man så hvor hurtigt det pludselig gik. 4-1 er jo ikke en sandhed at vi skulle være udspillet og uden chancer. Barkley skal score og brige os foran 2-1.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Selvfølgelig stadig en ærgerlig følelse her dagen derpå. Jeg sidder dog stadig med følelsen om, at denne sæson forhåbentlig kan lede til noget stort i næste (hvis der kommer rigtige indkøb, vel at mærke).
Spillestilen passer spillerne, og det der adskiller os fra de andre top 5/6 er at angriberne, eller mangel på samme, simpelthen ikke kender deres besøgstid.

Jeg er ovenud glad ved Martinez, og håber han fortsætter dette projekt længere end blot næste sæson med.
Men man skal være realistisk - EFC kan ikke bare købe hvem de ønsker, som de andre top 5 klubber. Den økonomiske virkelighed er en helt helt anden. De omkringliggende økonomiske klubber, Sunderland, Aston Villa etc. ville ønske de havde spillere og potentiale som os.

Så lad os nu se, skuffelsen er enorm idag - men forhåbentlig er fremtiden lys!
/To be born an Evertonian is to win first prize in the lottery of life
Jeg deler ikke helt optimismen længere. Der mangler et eller andet helt grundlæggende i holdet, som jeg ikke kan identificere. Noget vindermentalitet, som tipper de tætte kampe vores vej. Hvordan man opbygger det, når man konsekvent taber de vigtige kampe, aner jeg ikke.
Det er muligvis hele kulturen i klubben, der er problemet.
Liverpool har vendt deres krise. Det er gjort med større investeringer i truppen, end vi har været i stand til, men det er også, som om de røde nægter at tage nederlagene på sig. De har en betydelig større del af omverdenens støtte, end vi har, hvilket sikkert også er en faktor.
Vi bliver nok nummer syv i år, men der skal ske noget drastisk i sommer, hvis vi skal fremad.
Jeg kan sagtens se det fra begge jeres sider.

Netop det økonomiske, det langt fra ligegyldigt, og der kæmper vi konsekvent med overmagterne.

Så for at måle hvad er succes/fiasko, så det i lige så stor grad hvem vi sammenligner os med.

For mig havde skuffelse været det langt større, havde vi tabt hjemme til Arsenal end som vi gjorde, på udebane.

Vi har 48 pts for 27 kampe. vores rekord i PL er 65 points. Det kræver 18 pts af de sidste 33 mulige. I så fald vil vi være i ny fremgang. Så kan man sige, blive det til 67 pts og 6-7-plads, så var det måske mere interessant at få 64 og en 5-plads. Men faktum er at vores rekord for pts i PL er 65 pts. Og det kræver ca. 6 sejre af de sidste 11 kampe. Ser man på programmet, hvor jeg vurderet vores resterende program tilbage i januar, så mangler vi stadig Crystal Palace, Cardiff, Swansea, Fulham, Sunderland og Hull. Det er 6 kampe, hvor der så udover er 5 sværere kampe.

Der var stor sketpisk til Martinez fra start. Flere frygtede det værste, men han fik hurtig vendt mig til noget positivt med bl.a. hans transfer handler med McCarthy, Barry og Lukaku. Og også Deulofeu.

Og vi ser ud til med sikre skridt, at tage en ny top-8. Og måske slå vores PL-rekord for points. Det da fremgang.

Hvis man vender den om, lad os sige vi var blevet nr. 4. Jamen, kunne succesen med Martinez måske ikke komme for hurtigt, og evt. give bagslag?

Det har man jo set udtal af gange, at pludselig går det for stærkt. Holdene er slet ikke klar til det tættere program og de større kampe i CL, og der bliver smidt mange dumme points i ligaen efterfølgende.

Så det kræver tålmodighed. Og vi skal da forsat bygge på. Vi har også vist, at selom vi stadig har problemer med de større og stærkere økonomiske klubber, så tør vi nu at angribe kampene. Ugen med 1-1 i Arsenal og 1-0- sejren i Man Utd, selv med nederlag i begge de kampe, så kunne man være stolt over spillet og den måde man turde gribe kampene an på. Det samme kan siges om kampen i Chelsea, hvor vi var bedst. Men der er stadig noget ufald i andre kampe, som der skal arbejdes på. Mere stabilitet og effektivitet, også når vi spiller mindre godt.

Martinez har meldt ud, at han vil i top-4, den målsætning ændre sig ikke til næste sæson. Og måske er holdet mere modnet til den tid. Men at der bliver meldt ambitioner ud, er også noget man er tvunget til, der skal være et mål, en tråd man arbejder sammen udfra.

Og jeg ser faktisk utroligt meget frem til Liverpool (nu de bliver nævnt) sæson næste år, at vi antager de ender i top-4. For hvad får det af betydning for dem. Det kan nemt komme os til gode, fordi deres trup er ikke meget breddere end vores. Selvfølgelig vil vi også gerne i top-4, altså man ønsker at komme så højt som muligt, men der skal være et fundament som kan bære det.

Men hvordan end vi slutter denne sæson, 5-plads, EL og ny PL-rekord ptsmæssigt, så kræver det stadig un virkelig klog sommer på transfersiden.

Lige pt. er vi hvor det hele er så kendt; nederlag i en kvartfinale, lidt efter i ligaen, men det er solidt, og det behøver nødvendigtvis ikke være tegn på negativitet. for der er jo netop ikke tegn på tilbagegang heller.

Og så man tilbage ved hvad vi skal måle os op med...
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Jeg er uenig, det er ikke tilfredsstillende at være nummer syv, lige meget hvad forklaringen er. Jeg er træt af det. Tror du, at Chelsea-fans render rundt og tænker: vi er nummer et, det manglede bare?
Det hårde odds hvis vi skal sammenligne os med Chelsea i hvert fald.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Synes nu ikke man skal forvente for meget af denne sæson, det er trods alt Martinez´s første. Lad ham få lov til at bygge holdet ordentligt op.
Haters. ;)
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
annonce