Snak

Mere indhold efter annoncen
Toffees, ;-)
Nej, jeg tror ikke Barkley og co. smutter til sommer, slet ikke hvis man ender i top 4, men det er svært at forestille sig et Everton-hold om 7-8 år med de tre spillere på holdet og Martinez som manager. Så skal man da i hvert fald opkøbes af en rig araber, der kan give Everton muligheder for fast mesterskabskamp.
Ej nejnej en smuk kamp idag. Hvor vi før i tiden havde meget boldbesiddelse og var ineffektive, var vi idag meget effektive og var farlig næsten hver gang vi var i angreb. Virkelig dejligt at se!!

Ang. det, at spillere "nok forlader os inden længe", så er jeg decideret uenig. Klubben har sendt et ekstremt stort signal ved at forlænge med Baines, og mon ikke Coleman og Barkley skriver under når sæsonen er slut - uanset om den hedder CL eller EL.
Stones har stadig en del børnefejl, og viste også idag nogle usikre ting. Men han er klart fremtiden sammen med Jags.
McCarthy er helt klart en fremtidig anfører. Han virker utrolig groundet og ydmyg, og han har heller ikke travlt med at komme videre.

Hvis Everton kan bliver et top 5-hold i de kommende år, så er jeg slet ikke nervøs for, at disse spillere forlader os inden længe. Tværtimod - så bygger vi bare på. Det er Martinez´ vision, og Everton er hans livsværk, så ham har vi også i lang tid fremover :)
Lad os antage, at Everton kommer i CL, hvilket ikke længere er et fata morgana. Så tror jeg sgu, Ferguson41, at klubben får lidt flere penge i kassen, og så er der en masse forudsætninger, som kan ændre sig.
Hvor var det dog en uventet god indsats i en alvorlig kamp.
-- COYB --
Og hvor jeg bare elskede Barkleys skub til Arteta. Det var bare det helt rigtige signal at sende. Den knægt er der krummer i. Han spillede fantastisk i dag.
Er der nogen der har en ide om, hvilke angribere man kunne tiltrække her til sommer, hvis CHL kommer i hus?
Er der nogen der har en ide om, hvilke angribere man kunne tiltrække her til sommer, hvis CHL kommer i hus?


Lukaku f.eks vil være et rimeligt bud.
Jeg har umiddelbart Bony og Jay Rodriguez i tankerne (hvis vi self ikke kan få Rom)
hahaha... Det Bill Kenwright interview er genialt!
annonce