Snak

Mere indhold efter annoncen
Lidt som frygtet. McGeady prøver dog, men balancen er ufin. Miralles, Barkley og Deulofeu får slet ikke nok ud af det.

Ind med Osman og McCarthy. Ud var McGeady var nok mere oplagt tidligere i kampen, så jeg vil tage Miralles og Barkley ud.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Ud med Mirallas og Barkley? Say what, er de ikke netop jeres bedste offensive kort, hvis man ser bort fra Lukaku.
McGeady må ud...
Den her må Martinez tage på sin kappe. "For mange kokke fordærver maden".

Jeg var sikker på sejren inden kampen, inden jeg så startopstillingen. Jeg synes det var at undervurere Crystal Palace unødvendigt.

Pluselig havde vi ingen bænk. I havlegen Naismith ind, som har været in-form, ingen tvivl, men ud med vores måske stærkeste udfordre mand til mand.

Mens jeg skriver; Naismith 1-2. Men jeg holder fast, ligegyldigt resultat, så var det en fejl fra Martinez at spare McCarthy og give en, som skrevet længere oppe, unødvendig ubalance på holdet.

Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Og nu er det slut...
Toffees, jeg er enig med dig. På den anden side ville vi vel stille med alt kreativitet, fordi vi vidste, at de er svære at bryde ned.
Egentlig spillede de godt, bedre end os og Stoke. Vi havde formentlig vundet med McCarthy på banen fra start. Nu SKAL vi vinde resten. Og det sker ikke.
Nemt at vøre bagklog - men alt gik jo Palace´s vej.

Der blev scoret to gange mod et hold der næsten ikke lukker mål ind - og det endda mens de 100% kan koncentrere sig om at forsvare.

Problemet var - så vidt jeg hørte - at forsvaret var for tøvende i afgørende situationer.
-- COYB --
Problemet var ikke forsvaret efter min mening. Der var ingen balance på holdet. Kun en bagkæde, et gabende tomt hul med en forvirret, ensom Barry drejende rundt om sig selv og så en masse driblekonger helt fremme. Og ingen i boksen. Sort, sort aften, hvor Lukaku var helt væk.
McCarthy er vores vigtigste spiller. Det ændrede meget, da han kom ind.
morsor, med det her skreven før kampen, synes jeg nu ikke det er at være bagklog:

"Jeg er dog ikke fan af McCarthy på bænken. Og det er ikke det samme vi har at skyde med som normalt. Mere defensive spillere, og Naismith eneste offensiv.

Jeg ved ikke om det en lille slags undervurdering af CP. Og han i så fald vil give McCarthy en pause. Ser meget gerne vi er foran inden for første 15 mins, så der kommer ro på.

Det og det eneste CP må forsøge, er jo netop kontra. Og så det skidt hvis vi er delt over i 2. Og Barry skal lukke det alene."

Og det harmonere jo meget godt med hvad Yobo har skrevet i sidste indlæg. Folk løb i vejen for hinanden. Lukaku fik vi slet ikke sat i scene. Vores styrke har jo netop været, at hver enkelt ved hvad de skal bidrage med. Lidt som man også kan rose Liverpool for. Og har man den balance, og man kan spille med de samme hver weekend, så kommer der noget forståelse og stabilitet, og det er hamrende vigtigt!

Vi kunne også havde tabt, med selv de bedste 11, sådan er det ikke. Men det havde været nemmere, i hvert fald for mig at acceptere. Der blev gamblet i aften - og det slog fejl.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
City har med aftens resultat sandsynligvis ikke et mesterskab at spille om imod jer, det er da altid noget.
annonce