Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg holder altid med England til slutrunderne. Men fem af de røde i startopstillingen gør det vanskeligt i år.
Er det bare mig, eller at hver gang bolden nærmest rørte Sterling, så jizzede TV2-kommentatorere i bukserne?
Hvem gjorde ikke det?
Mig, eksempelvis. Fin kamp fra Sterling til trods, kostede det at have ham centralt og de to United-folk på kanterne.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Ja, det kan vi blive enige om.
Jeg synes faktisk det kunne være spændende enten at se Lallana eller Barkley på banen fra start stedet for Rooney. Jeg synes ikke Rooney giver det ekstra offensivt som han koster defensivt.
Det koster selvfølgelig også lidt erfaring og bliver nok heller ikke aktuelt med Roy ved roret.
Alternativt skulle Rooney bare have haft 10´eren som han ofte har spillet glimrende. Alternativt give den til Lallana, Barkley eller Wilshere, som alle giver noget tyngde. Ud over det skal Welbech aldrig ud i højre side.

De to Liverpool-folk gjorde det individuelt glimrende, men især Sterlings virke var ikke uden omkostninger. Han savner lidt timing og modenhed i sit spil for at være det bedste valg på 10´eren, men det kan jo komme med alderen. En slutrunde er dog ikke stedet hvor han skal oplæres, især når han kunne have gjort mere ondt i den ene side.

Det er dog i sidste ende Woy´s skyld, især når han tydeligvis ikke havde brugt tid på mekanismer i genpresset og de defensive omstillinger i øvrigt. At se Rooney sælge Baines igen og igen var jo hårrejsende. Måske ikke for netop Rooney, vis hår er taget fra bagdelen af en selvdød hest i udkanten af Glossop, at dømme efter hvordan han bærer det. Endnu mindre når halvdelen tilsyneladende er malet på og løber ned i nakken.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Har han ofte spillet den glimrende? Mig bekendt har han generelt ikke haft den helt store succes på landsholdet, men nu ved jeg ikke om du tænker United med indover.
Wilshere er i sin nuværende forfatning ringe og jeg håber ikke at han får mere spilletid, og det gør du vel egentlig heller ikke?

Ja, Sterling lavede også fejl og han mangler naturligvis lidt modenhed i nogle situationer. Ingen tvivl om at Sterling også kunne gøre det glimrende på en af kanterne, men jeg synes det er en fin idé at give ham et udgangspunkt i midten hvorfra han så kan bevæge sig frit. Han er selvfølgelig ikke en klassisk 10´er playmaker, men han skaber god dynamik både med sin fart og sin bevægelighed.

Ja, gu´ var det det. Og her er det blandt andre Lallana eller Barkley kunne være en bedre løsning end Rooney.
Barkley mangler da endnu mere modenhed, og Rooney har ingen forståelse for Sturridges bevægelser på toppen (eller Lamberts), så han optager tit de samme rum, som angribere som Sturridge og Lambert søger. På venstrekanten kan bedre spille sin egen kamp uden at forstyrre angriberen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Wellbeck burde aldrig være i nærheden af startopstillingen. Sterling er bedst på kanten.

Lallana, Barkley og Sterling bag Rooney/Sturridge ville være det bedste for England. Lallana yder bedre beskyttelse af Baines rent defensivt end både Wellbeck og Rooney
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Sterling spillede sig ind i VM-varmen som offensiv midt og taget hans ret korte karriere i betragtning, så er det vist mere nærliggende at konkludere, at Sterling er bedst på den plads, han har leveret de bedste præstationer og det mest stabile niveau på.

Barkley spiller med for meget risiko til Hodgsons koncept. Med en anden træner kunne Englands offensiv blive virkelig interessant, og det kunne ydermere være, at løsningen på Sturridge kontra Rooney ikke bare ville være at placere den ene af dem så langt væk fra den anden i offensiven for på den måde mindske antallet af gange, hvor de løber i vejen for hinanden. Det kan selvfølgelig også bare være, at spillerne ikke fulgte Hodgsons instruktioner særligt nøje, og at vi ser et sprudlende England i resten af turneringen, men jeg tvivler.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce