Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tintin9
Der er en helt anden struktur på holdet med Coady og Tarkowski nede bag ved og Gana på midten. Det ser stabilt ud.
Der mangler dog stadig noget kreativt på sidste 1/3 af banen.
Skrevet af morsor
Glad for udesejren naturligvis - men jeg synes sgu at der (ligesom mod West Ham) var en del helt uprovokerede fejl og dårlige offensive beslutninger.
Forsvaret virker mere kompakt - men der er sgu også en del held involveret hist og her.

Det er dog på de fleste pladser et ret nyt hold med en del unge - så det er vel som forventet. Selvom spillet er meget svingende er jeg dog virkelig tilfreds med den super-hurtige udlugning af så mange spillere der var i overskud.

Næst er det så ManUtd i en aften-hjemmekamp, hvilket vel er tæt på ideelt. Den positive optur de troede de var på blev brat stoppet - og selvom der er risiko for at de nu finder melodien er der vel også en betragtelig chance for at de igen spiller dårligt. I det hele taget virker timingen bedre for Everton end dem. Håber det udnyttes.
-- COYB --
Skrevet af Yobo
Og de har også en lille tur til Cypern i aften. Vi skal nok få noget i den kamp. Gad vide om DCL er på bænken på søndag. Hvis ikke, så er der noget galt.
Han talte om mentale problemer i sommer. Gad vide, om de er vendt tilbage. Det er underligt, at han ikke er spilleklar. Jeg tror, at vi skal have en striker i januar. Han er ikke til at regne med. Der kan være forståelige og alle mulige gode forklaringer på det, men det står tilbage, at vi ikke kan stole på ham.
Skrevet af vincevega
Jeg er helt på linie med dig, Morsor. Jeg har haft samme observationer i begge kampe.

Men jeg tror også det er vigtigt at pointere, at der er en stor forskel på at få point i sådna nogle kampe fremfor ikke at gøre det. Hvad er det præcis der gør, at det er stolpe ind for os og ikke stolpe ud?

Jeg vælger egentlig bare at zoome længere ud, og jeg kan konstatere, at vi overordnet er et rigtig sundt sted hvor der hele tiden bliver truffet den rigtige beslutning efter den anden. Små skridt af gangen.

Har i fx. set Coadys latterligt lave frikøbsklausul på 4,5 mio. pund?

Lampard og Thelwell har skabt en sund og sulten enhed, som kæmper for hinanden i en 4-3-3 hvor man rent faktisk forsøger at spille fodbold (trods lidt tidsudtræk hist og pist). Det er altså langt fra det vi har været vant til at se i mange år, og det kan jo sagtens være den optimisme der gør, at vi vender en kamp som den imod Southampton.

Måske det skyldes, at der rent faktisk er tillid iblandt spillerne. Vi har lukkest færrest mål af alle i ligaen (!), og jeg synes den ene spiller efter den anden leverer enten på niveau eller lige en tand over.

Vi har åbenlyse mangler offensivt, hvilket vores målscorer også fortæller, og som Yobo skriver, så tror jeg desværre heller ikke på, at DCL er svaret for os, hvilkte er super ærgerligt, for han passer jo perfekt på den 9´er-profil vi mangler. Et powerhouse der dominerer i feltet og kan sætte vores hurtige kanter op.

Jeg krydser godt nok mine fingre for, at han finder tilbage til sit gamle jeg. Måske Haalands fys skal have en oprigning.
Skrevet af morsor
GBP 4.5M for Coady permanent er en total no-brainer.

Eneste forhold er hvornår Everton rent faktisk kan/må betale de penge; men det antager jeg aftales med FA/PL.

Nogen der ved hvordan det går Branthwaite i PSV? Han virker lidt ind og ud af startopstillingen - men får trods alt spilletid og har endda scoret.
-- COYB --
Skrevet af morsor
Jagielka med et mål og en assist for Stoke!

Var ikke klar over at han var havnet der.
-- COYB --
Skrevet af vincevega
Var der i øvrigt nogen herinde der så kampen på Kennedys i går?

Jeg sad der for første gang i 3-4 år :-)
Skrevet af morsor
Ja, vi sad da tre styks og gloede.
-- COYB --
Skrevet af Yobo
Tror godt, at vi kan få en 0-0´er i dag.
De må være slidt efterhånden. Vi skal bare stå og vente lidt på dem i sådan en Tyskland vs Østrig årgang 82´.
Kan slet, slet ikke se os vinde. Det ligger helt uden for min fantasis rækkevidde.
Skrevet af morsor
Dybest set var taktikken OK; man fik forhindret Spurs i at komme frem til muligheder og fik selv et par ganske habile chancer der bør scores på.

Når man så ikke gør det, sker det uundgåelige. Resultatet er dog fair nok, da man vel ikke kan finde en eneste 5-minutters periode hvor Everton lignende det bedre hold?

Det undrer mig at Iwobi var ude på kanten når det er centralt han har klart mest effekt. Det er nok for at ‘gøre plads’ til de andre centrale midtbanespillere, der slet ikke kan spille fløj. Jeg ville dog foretrække Iwobi spilles hvor han er bedst og så må de andre rette ind.

Det virker desværre som om Lampard snarere opfatter Iwobi som en altmuligmand end den helt centrale offensivspiller.
-- COYB --
Skrevet af Tintin9
For pokker, hvor bliver jeg misundelig, når jeg ser hvor Eddie Howes Newcastle spiller. Det er ligegyldig om det er City eller Forest, så går de på banen med en plan for at vinde. De presser højt og hårdt og er modige med og uden bolden.
Everton er i de sidste kampe gået fuldstændig tilbage i passivmode.
Der er ingen pres overhovedet, og vi står så langt tilbage med samtlige mand, at ved en erobring skal vi ramme den enlige mand fremme eller selv løbe 50-60 meter med bolden.

Det ligner heller ikke, at der er nogen plan overhovedet til hvordan man skal komme frem til chancer. Man håber vist bare.

Det bliver endnu en hård kamp for at undgå nedrykning.
Skrevet af Yobo
Jeg er også negativ nu, selv om der er klare forbedringer, og der er prioriteret rigtigt ved at gøre os solide bagude. Men vi er ubeskriveligt tynde offensivt. Jeg vil gerne finde en måde, hvorpå vi kan spille Garner fra start. Jeg synes, at han virker virkelig skarp og ivrig, ungdommens optimisme er ikke skrællet af ham endnu.
Jeg er ikke så kvik hvad taktik angår, men når jeg sætter ham på holdet, bliver der ikke plads til Gueye, som på en måde er en nøglespiller, men samtidig er en mester i sløsethed og tamme afleveringer og samtidig nødvendig for at beskytte forsvaret.
Kan man spille sådan her i en 4-4-2:
-------------Pickford-----------
Coleman (Patterson)-Coady-Tarkowski-Mykolenko
Garner----Gueye------Onana-------Iwobi
---------------DCL---- Gordon-----------------

Gray er jeg træt af, Maupay er heller ikke én, der sætter ild i ret meget. Jeg har mistet tilliden til DCL. Gid jeg har glemt en eller anden.
Skrevet af Tintin9
Yobo

Du har glemt Rondon😆
Skrevet af blåt blod
Er der ikke en voksen, som kan fortælle Gordon, at det er komplet utilstedeligt som angriber at have fået 5 advarsler og karantæne efter 8 kampe.
Once Everton has touched you, nothing will be the same (Alan Ball)
Skrevet af Sten_H
angående taktikken i lørdags, så spillede Everton i følge referatet på den officielle hjemmeside med 3 centrale forsvarsspillere, hvor Mykolenko lå til venstre, og så Coleman og McNeil som Wingbacks. Gana og Onana centralt på midten og Gray og Iwobi på kanterne.

Kampen kunne godt have fået et andet forløb, hvis Gray eller Onana havde scoret på deres friløbere. Gray afslutning blev skidt, fordi bolden ramte en knold på banen, og derfor hoppede mærkeligt, lige da han skulle afslutte.

ang. Gordons 5 gule kort i 8 kampe, så er det alt for mange, uanset hvor på banen man spiller.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Tintin9
Ja, vi var tilbage i den rædderlige 523/541 eller hvad f….. den skal forestille.

Skrevet af vincevega
Min opfattelse er, at gana og Onana er placeret forkert.

Jeg kan sagtens forstå rationalet bag at sætte Gana ned som 6´er, idet han har en god ro på bolden. Jeg forstår også godt, at man ønsker at bringe Onana i spil som 8´er, da han har nogle åbenlyse kvaliteter som er brugbare i modstanderens felt.

Jeg må bare være ærlig og sige, at Gana altså kostede en kasse forrige kamp og kunne også have gjort det imod West Ham. god er han heller ikke på bolden.
Onana synes jeg bliver overspillet. Han løber sådan lidt rundt, og formår ikke for alvor at sætte sit aftryk på kampene som han gjorde i de første kampe som 6´er.

Det er super godt, at man har fået etableret en stærk defensiv. Men det dur jo ikke, at der ingen sammenkobling er mellem midtbane og angreb. Altså, vi får jo slet ikke sat nogle spilmønstre sammen, og det isolerer altså brae Maupay, Gray og McNeil/Gordon som bare ikke er gode nok til individuelt at score mål i Premier League. De er nødt til at få stærkere opbakning fra midtbanen, som har skuffet mig helt vildt i storkampene imod United og Spurs.

Midtbane-kabalen er ikke nem at få til at gå op. Onana og Gana er begge både 6´ere og 8´ere mens Garner og Iwobi er playmakere. Helst så jeg Onana på 6´eren, Gana som spilfordeler og Iwobi som en mere boks-til-boks spiller.
Skrevet af morsor
Svært at tro på gevinst idag. Spurs er vel bedre end Newcastle, men det er som om der er mere gejst i Newcastle.

Iwobi skal spille mere centralt og man skal tættere på modstanderen og ikke blot lade dem modtage afleveringer i ro og mag.

Efter denne kamp er der kun nominelt nemmere kampe frem til pausen. Det er der points skal hentes.
-- COYB --
Skrevet af vincevega
Nonchalant boldtab af Onana. Igen en personlig fejl fra midtbanen der koster direkte.
Skrevet af vincevega
6. gule kort til Gordon nu.

Den unge mand er helt væk.

Det er bekymrende tegn vi ser efterhånden.
annonce
0