Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ToonInStoke
Det lugter langt væk af rødt kort i den her kamp, både Everton og Newcastle spillerne er helt oppe at køre.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Tintin9
Joelinton må ryge. Omvandrende svinestreg!

Hvorfor f… får vi ikke et soft penalty på det skub i ryggen på Gordon?
Skrevet af morsor
Der er ihvertfald mindre straffespark der er blevet endeløst gennemset.

Når det så er sagt synes jeg VAR bør bruges mere som i NFL - og det var ikke åbenlyst forkert ikke at dømme det.

De næste kampe inden pausen må og skal give bedre offensivt spil. DCL skal starte - måske med Maupay i hjemmekampe. Udover at der skal bruges point skal Lampard også vise at der rent faktisk er en plan. Ellers begynder der nok at blive mumlet i krogene.
-- COYB --
Skrevet af vincevega
Jeg mener helt klart, at den nuværende 4-3-3 er kørt træt - pointgivende fejl fra midtbanen og en offensiv trio der slet ikke hænger sammen.

Mykolenko, Gana, Onana og Gordon bør starte ude næste gang til fordel for Vinagre, Garner og McNeil/Maupay.

Kunne sagtens se en angrebsløsning bestående af både DCL og Maupay, og så så jeg gerne, at Garner spiller på midten sammen med Iwobi, da både Gana og særligt Onana har set trætte ud.

Om den så skal fortsætte i en 4-3-3 eller man skal over i en 4-4-2 eller sågar 3-5-2 må vi se.

Men holdet trænger til et shake up, for det har været uacceptabelt i de seneste 3 kampe trods gode modstandere. Man kan som minimum forvente at holdet møder op, og det har de slet ikke gjorde efter Iwobis føringsmål imod United.

Og så burde Lampard få 50 strafrunder rundt om Finch Farm for ikke at have Gordon ud imod Newcastle, som med 6 gule (dumme) kort helt tydelig er frustreret og burde være solgt til Chelsea. Han er helt væk, og fortjener ikke et sekund i trøjen før han viser noget hjerte.
Skrevet af Yobo
Vigtig sejr.
Iwobi er en af ligaens bedste spillere, sådan er det bare. Få forlænget med ham hurtigst muligt.
Gordon bliver en superstar.
Skrevet af blåt blod
Jeg er sgu blevet forelsket i Tarkowsky. Fedt med en som oser af selvtillid og udviser kæmpe leder egenskaber uden at være en bisse. Det har vi manglet i mange år.
Once Everton has touched you, nothing will be the same (Alan Ball)
Skrevet af Tintin9
Jeg så, desværre, ikke kampen i går.

Var det lige så overbevisende som 3-0 antyder?
Skrevet af morsor
Det var såmænd en overbevisende sejr mod det svageste Palace-hold jeg har set længe. De kunne nærmest intet positivt tage fra kampen.

Iwobi var igen inde på midten hvor han er bedst og der var også godt gang i Gordon, ikke mindst defensivt.

Forhåbentligt kan det smitte af på udebane-formen.
-- COYB --
Skrevet af Tintin9
Dejligt - og utrolig vigtigt. Der bliver mange hold rodet ind i bundkampen.

Det var nogle lækre kasser.
Skrevet af vincevega
Mit indlæg virker skørt ovenpå så overbevisende en sejr, men jeg holder stadig fast i, at denne gang virkede Frank Lampards Plan A - men selvfølgelig kunne vi lige så godt ikke have mødt op. Hvad der lige skete med Coleman og Gordon er et godt spørgsmål, for de satte begge to ikke en fod forkert.

Egentligt bare rart at se en Everton-sejr uden at skulle sidde med hjertet op i halsen. Hvornår har vi sidst nydt en sejr vi har cruiset hjem? Jeg kan ikke huske det, så det er sgu med at nyde det, så længe det varer.

Jeg hæfter mig også ved målene. Fantastisk kollektivt presspil og individuel kvalitet af DCL ved første kasse. 2. kasse startede faktisk helt nede bagved, hvor Pickford og Coleman spiller den sikkert ud, og så er det nærmest førstegangsafleveringer indtil den sidder i rosen. På det 3. mål tager McNeil et dejligt initiativ og så krydrer Iwobi det med en lækker kombinationsassist.

Er det vores 3 bedste mål indtil videre? Og så endda i samme kamp.
Skrevet af blåt blod
Jeg håber at ikke en eneste Everton spiller bliver udtaget til VM, ellers ender det med, at vi står med et amputeret hold til jul, for de bliver altid skadet på landsholdet.
Once Everton has touched you, nothing will be the same (Alan Ball)
Skrevet af Yobo
Hvor mange spillere kan der egentlig blive tale om?

Pickford
Onana
Gana Gueye

Er der andre? Coady? Måske kan DCL blive udtaget, hvis han scorer i alle kampene frem imod udtagelsen. Men jeg tror ikke, at det bliver aktuelt.
Har jeg overset nogen?
Skrevet af Sten_H
Tror jeg ikke. Nigeria, Ukraine, Colombia, Venezuela og Skotland er ikke kvalificerede
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af morsor
Fandme godt Venezuela ikke udtynder vores trup 😀
-- COYB --
Skrevet af Yobo
Der er noget med Leicester, de er alt for gode til deres bundplacering. Det ligner en kamp, vi skal vinde, men jeg har allerede stress af Maddison og Barnes. Det ville være fremragende, hvis vi kunne gå til pause med en lun placering midt i tabellen. Den er satme tæt i år, ligaen, så den her ville være smart at tage tre point i.
Skrevet af vincevega
Spørgsmålet er jo egentlig ret simpelt: Møder vi op, så burde vi få point, men vi kan også sagtens levere en skodkamp og ikke møde op, og så taber vi klart.

Holdet har sådan en ret sjov tendens til enten at møde op eller ej, så det er i virkeligheden en 50/50.
Skrevet af vincevega
Vi er så ikke mødt op, og så er vi selvfølgelig bagud. Sikke en kasse af Tielemans, og der burde nok være scoret en kasse eller to mere.

Midtbanen er ved at krakelere for os. Vores opbygningsspil er en katastrofe, og Gana er bare ikke dygtig nok på bolden som 6´er. Onana synes jeg også forsvinder alt for ofte, og spørgsmålet er, om han trods alt er for rå til at spille i en så flydende spillestil. Synes han så meget mere spændende ud i de første par kampe som 6´er hvor han virkelig fyldte godt på banen.

Vi trænger desværre til at se Gordon, som skal bringe fart og kreativitet ind. Måske i stedet for McNeil.
Skrevet af vincevega
Dejligt for modstanderen at se den gamle garde på holdkortet: Holgate, MIna, Keane, Davies og Doucouré.

Katastrofe-opstilling og håbløst resultat imod en middelmådig modstander.

Den her kommer til at gøre avs på Frankie.
Skrevet af blåt blod
Hvis nogen havde været i tvivl, så blev det da understreget her, at hvis vi ikke kan stille med vores favorit 11´er, så er vi fucked.
Udover Patterson og Vinagre var der vel ikke en eneste, der viste lyst og evner til at spille fodbold. Og helt uskyldig var Patterson heller ikke, idet han forærede dem det 4. mål.
Jeg har altid været en fortaler for Davies, men jeg lægger mig fladt ned. Han er ikke god nok. Man kan altid brænde en chance, men han gik jo nærmest i panik, da han blev spillet totalt fri lige efter deres føringsmål.
Tænk at for et par år siden var Doucoure vores bedste spiller. I aftes løb han rundt, som en forvirret høne.
Keane, Holgate og Mina gjorde bare det de er bedst til. På tidspunkter var det så pinligt, som var man med i et afsnit af klovn.
Jeg nægter at tro at Lampard har sagt til dem, at de ikke må spille bolden fremad. Det var som at se os i Martinez´s sidste år.
Gordon synker bare dybere og dybere. Han virker totalt uengageret ud over at få det obligatoriske gule kort (på en dårlig dag havde det været rødt), lavede han intet. Der bliver vist ikke flere bud på 50 mill. men nu risikerer han da ikke at blive skadet til VM.
Lampard var sur, men han kan ikke sige sig fri for skyld. Han har set de her spillere i snart 10 måneder, så han burde vide at den opstilling var vejen til en katastrofe, men måske var det for at understrege over for beslutningstagerne, at hans trup er katastrofalt tynd.
Det eneste positive er at det ikke kan blive dårligere, men igen - det er Everton, så det kan det godt.
Og Bournemouth var ikke en gang gode, hvilket også viste sig, da Iwobi, Gray og Mcneill kom på banen. Mere skulle der ikke til, at forsvaret så ikke ønskede at spille var jo så ikke deres skyld.
PINLIGT
Once Everton has touched you, nothing will be the same (Alan Ball)
Skrevet af Yobo
Jeg synes, at Garner var god, men han blev så skiftet, mens Davies blev på banen. Det var ondt i går. Men måske, hvad der skal til for at få gejsten op i weekenden. Det er bare ikke så meget bedre, vi bliver. Forsvaret bliver skiftet ud, men vi har ingen offensiv. DCL er skadet, og han er alligevel heller ikke ret god. Vi skal have nogle strikere snart, altså scorende strikere, ikke nogle, der alene beklæder positionen. Det er en trup til nedrykning.
annonce
0