Snak

Mere indhold efter annoncen
Spændende at høre Wiseguy. Altid en fornøjelse at høre fra nogen der var til stede under kampen.

Det blev i øvrigt også lige bekræftet idag, at Baines er ude i 3 mdr. Derudover kunne jeg også forstå Garbutt var ude i 6 uger?
Tænk at vi på den plads vi var bedst besat, nu er en smule udfordret. Galloway skal nok gøre en fin figur, men vi skal ikke forvente der kommer ret meget fra den side. Det er virkelig virkelig skidt.
Skal lige høre.. Er jeg sådan den eneste der går og mugger lidt over Everton i disse dage?

Jeg ved ikke om den er officiel med Shaq endnu, men hvis det er, så er det et nyt lavpunkt i dette vindue.

Det virker ærlig talt somom, at vi er blevet "klemt" her i vinduet, hvor de targets som Martinez havde sat sig, har foretrukket andre klubber. Bevares, det var super god business af få Del Boy og Cleverley i hus så hurtigt (og billigt), men så gik gassen altså også af ballonen.

Ogbonna valgte West Ham grundet den geografiske beliggenhed, og derefter så vi mindre og dårligere klubber end os, gå ud og hente store navne. Pardew blev genforenet med Cabaye i Palace, Swansea snuppede Ayew, Newcastle hentede Wijnaldum og Mitrovic, West Ham snuppede Ogbonna og Payet, W.B.A har sat transferrekord med købet af Rondon og nu henter Stoke så Shaq.

I mellemtiden har vi overhovedet ikke været i nærheden af at hente navne i samme kaliber. Klubben skal dog have ros for at forlænge med Macca og Mirallas, og sådan set også situationen omkring John Stones, hvor 3. bud nu skulle være blevet afvist. Men det er bare langt fra godt nok.

Nu spillede vi så 2-2 imod et oprykningshold, der havde investeret væsentligt mere end os. Det var så tydeligt at se, at holdet sådan set bare kørte videre fra sidste sæson efter et langt sommerstop, og derfor mangler vi safsuseme nye spillere. Der skal nye idéer ind på det hold, og det er altså ikke bare breddespillere vi snakker om.

Hvor godt er det, at man i starten af august melder ud, at man mangler 3 spillere? Og så ganske få dage efter mister 10´eren til Stoke?

Nu kan jeg så se at Evans og Lennon er nævnt igen, og hvis vi henter de to, så tror jeg rent faktisk, at jeg fælder en tåre.
Jeg har altid betragtet os til at være direkte konkurrenter med Spurs og have fine muligheder for at true top 4. Som tingene ser ud lige nu, så har de andre hold rykket sig så meget, at den vel hedder top 9? Vi er langt fra der hvor vi skal være, og hvis der ikke sker noget inden længe, så bliver vi mast ligeså hårdt i ligaen som vi hidtil er blevet i transfervinduet.
Everton må suverænt være den PL klub, hvor den siddende bestyrelse laver absolut mindst. Til gengæld er fejl procenten ekstrem høj, når de endelig laver noget. Udsigten til at få skiftet bestyrelsen, afhænger af hvor længe Kenwright lever. Han fylder 70 i år.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Lige præcis.

Og det er jo ikke kun på transfermarkedet det halter. Snart rykker West Ham ind på deres nye fantastiske stadion og hvor er vi henne i den sammenhæng?

Jeg er udemærket klar over, at det er en utrolig kompliceret proces, men der har altså gentagne gange været snak om, at vi skulle flytte fra Goodison. Der har været nævnt Walton Hall Park, og det ser ikke rigtig ud til, at der sker mere på den front.

Hvordan skal vi nogensinde være i stand til at flytte os, når vi har en bestyrelse der er totalt handlingslammet når det kommer til transferaktiviteter og stadionplaner?

Jeg har den største respekt for Bill Kenwright når det kommer til kærlighed og lidenskab for vores klub. Og sidste sommer viste han også, at han var klar med den store pengepung når det endelig skulle være. Problemet er bare, at vi hænger i med næb og klør bare for at holde fast i vores nuværende forfatning, mens andre klubber har sat turbo på, og kører væk fra os med lynets hast.
VV, ved vi med sikkerhed, at Everton har været interesseret i de spillere? Jeg er glad for, at vi ikke fik de spillere. Vi skal ikke købe bare for at købe. Det har vi ikke ressourcer til.
Lennon er uden personlighed, men en ok squadspiller. Det er bare ikke bredden, vi skal styrke. Vi skal have noget kreativitet direkte til start 11´eren. Hvem? Det har jeg ikke forstand på.
Nej, jeg kan naturligvis ikke med 100% sige, at vi er interesseret i dem. Jeg så bare en masse kilder pege på de to igen, og det er bare lidt et slag i hovedet ovenpå de her transfernedture.

Det er nemlig helt rigtigt, at vi ikke skal købe de to fordi de maksimalt ville være breddespillere. Vi skal bruge fornyet energi i startelleveren som fra dag 1 kan gøre en forskel.

I forsvaret håber jeg på enten Virgil van Dijk eller Dragovic. Men vi ender nok op med ham den ukendte fra River der også passer på vores profil. (en venstrebenet forsvarsspiller i sin bedste alder). Vi lejer også ham Tomas Andrade fra River med en købsoption, men det er dog ikke så spændende i disse tider.

Til midtbanen er jeg splittet. Jeg kunne sgu godt have tænkt mig at se Shaq på holdet. Ikke fordi han som sådan er skræddersyet til den rolle vi mangler, men fordi han ville kunne skabe noget kaos længere fremme. Jeg vil dog altid se ham mere som kantspiller end decideret playmaker (eller indvendig angriber), så det er måske okay at bevare de 130 mio. kr. vi ellers eftersigende skulle have budt.

Jeg mener faktisk, at denne spiller - altså Pienaar-afløseren - er den position vi er allermest i trang efter. Konen viste sig at være afgørende i weekenden, og jeg har komplet tiltro til Tyais Browning hvis enten Stones eller Jags skulle gå i stykker. Men hvad gør vi oppe på den venstrekant?

Cleverley viste, at han bestemt ikke hører til deroppe. Han skal ned sammen med Macca, og så skal Barry kyles til Irland. Jeg sejlede ham gerne derover selv.
Osman er en super mellemrumsspiller, men med hånden på hjertet, så er han altså ikke en starter for os. Det er for offensivt at spille både Mirallas og Del Boy, og derfor mangler vi den playmaker, der kan fodre Lukaku. Hvem det skal være aner jeg ikke, men det burde være topprioritet!! Payet havde været perfekt.

Til angrebet er der stadig snak om Austin. En klinisk no bullshit-angriber som vi godt kunne bruge. Men skal vi bruge 15 mio. pund på ham? Og hvordan ser pengepungen ud til den 10´er og forsvarsspiller efter de er brugt?

De skal bare komme i sving nu, og det kan kun gå for langsomt.
Ja, jeg synes, at vi skal slå til med ham. Desværre sætter junkmedierne os næsten kun i forbindelse med defensive midtbanespillere.
Skal vi tilbage til Moyes´ 4-1-4-1 med McCarthy som Carsley? Så løber han og Barry ikke i vejen for hinanden ...
De junkmedier har også travlt med at sælge alle vores spillere, og ja, som du siger, linke os med idioter.

Jeg kan se at vi også har budt 1 mio. euro på Mason Holgate. Et 18-årigt forsvarstalent fra Barnsley, og det lugter jo immervæk af, at man håber det er den nye John Stones.

Det er altid spændende med talenter, men det er bare ikke hvad vi gider se på nu.
sommerens 4. spiller er hentet i dag.

http://www.evertonfc.com…olgate-deal

Er dog ligesom Henen primært købt til U/21 holdet, hvorfor Deulofeu og Cleverley stadig er de 2 eneste nye på 1. holdet.

Betyder hans tilgang mon at Browning og Galloway kommer til at være en fast del af 1. holdet, og at der måske ikke hentes en ny rutineret central forsvarsspiller.

Martinez har efter sigende også nedjusteret de 3 spillere han snakkede om, til kun 2.

Ender vi med Lennon og Evans, vil jeg være ekstremt skuffet.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Har RM ikke snakket om en playmaker?

Lennon og Evans vil være meget undervældende.
Everton = Evigt liv eller pengene tilbage
annonce