Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Yobo
Men Dyche er da overhovedet ikke kedelig, i alt fald ikke som person. Lad os nu se tiden an. Det ville jo være selvmorderisk, hvis han anlagde spillet højere med Burnleys trup. Måske kan han mere med bedre materiale. Synes opfattelsen af ham er voldsomt stereotyp.
Skrevet af YNWA"96"
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Dan Burn
Forstår heller ikke den store Dyche-modstand. Der er ikke mange som har leveret bedre resultater det sidste årti ift. materialet. Ser ingen grund til at han ikke kan udvikle sig til en ny Moyes for Everton. Men det handler jo entydigt om trenden med at man intet kan på managerposten med mindre man er en sexet latino eller pølsetysker. Og så er det iøvrigt latterligt at snakke om et mirakel såfremt han skulle holde klubben oppe i år med to point til stregen og halvdelen af sæsonen tilbage.
Skrevet af Yobo
Gud, vi er så idiotiske, at vi ikke selv kender Twitter. Først om tre dage ville vi have fået den besked.
Skrevet af Tintin9
Der ser ud til Gordon er/bliver solgt for 40 mill + 5 i klausuler.

Passer det, er det fremragende solgt - for en gangs skyld!
Gordon kan sagtens blive en god spiller, men er gået i stå i Everton.
Skrevet af ToonInStoke
Lyder også til at de £40m er faldet kontant med det samme, noget Newcastle lidt modvilligt gik med til ifølge lokalsprøjterne i nordøst.

Men ja, flot salg. Håber ikke han skuffer i nordøst. Tror Howe har en plan med ham.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Tintin9
“ Tror Howe har en plan med ham. “

Det tror jeg også Everton havde😂
Men godt han er kommet videre. Efter opførslen, på det seneste, var der ingen vej tilbage i klubben for ham.
Jeg frygtede handlen ville trække ud, så der ikke var tid til at bruge pengene.
Nu bør klubben kunne nå at hente et par udsmidere til Dyche-bold🙈

Jeg håber dog, at Dyche og laver en omvendt Howe. Howe er jo blevet beskyldt for kun at kunne spille fremad og hans hold ikke kunne forsvare. Det har han jo flot modbevist i Newcastle.

Så måske Dyche også formår at spille noget offensiv og chanceskabende bold? - med Gray, DCL, Iwobi….. Det er han nok ikke, kan jeg se, når jeg lister spillerne op!
Skrevet af vincevega
Mon ikke modstanden af Dyche kommer af hans dinosaur-brand med Burnleys 4-4-2 bold. Vi skal ikke glemme, at Fat Sam resultatmæssigt lavede et fantastisk stykke arbejde i Everton da han kom til for at undgå nedrykning. Han fik os til at slutte på en 8. plads. Men hverken Moshiri eller fansene tog ham til sig, fordi hans spillestil var frygtelig.

Jeg tror heller ikke, at folk ser Dyche som manden der kommer med de rette visioner for at rette op på skuden. Jeg tror stadig, at Moshiri har en plan om Bielsea til sommer.
Skrevet af Yobo
Det med Sam handlede også om hans person, hans evindelige selvglæde og hans ekstreme grådighed.
Dyche har et betydeligt mere vindende væsen.
Men ja, Burnley spillede grim fodbold, men de var stolte, og indimellem tog de nogle chokerende udesejre hos de største hold. Det kan jeg ikke huske, at vi har gjort. Måske slog vi United en enkelt gang, Oviedo, men de var i knæ og et lortehold på det tidspunkt.
Jeg tror, at Dyche rummer mere, end han ser ud til med sit røde skæg og marineklipningen.
Har I set hans masterclasses på YT? Og har I set ham flippe ud på Klopp? Har I set ham tage journalistens telefon på pressekonferencen?
Jeg tror, at det bliver sjovt nok.
Skrevet af Watchdog
@Yobo
Bare fordi man ikke er enig med dig betyder ikke at man er selvmodsigende. Stram op!

Så er der altså også niveauer i mellem kedelig Dyche bold og Barcelona eller Brasilien. Jeg ønsker mere aggressivt, initiativrig fremadrettet fodbold. Det har sgu´ ikke en skid med min egen selvforståelse at gøre. Det handler om hvilken type fodbold man kan lide at se på og hvilken type fodbold man godt gad se sit hold spille og kunne være stolt af.

Jeg har været Everton fan siden slutningen af 1970´ erne så du skal ikke belære mig om Evertons historie.

Det er gået ned ad bakke siden 1980´erne så måske "The Everton way" trænger til en opdatering.

Jeg HADER de Everton fans der mener vi bør bøje nakken og ikke stikke næsen for langt frem og Gud forbyde man skulle have ambitiøse mål. Everton er gennemsyret af denne tabermentalitet som du tilsyneladende også hylder og Kenwright er personificeringen af denne taber mentalitet og han burde smides ud af klubben på røv og albuer.

Læs den artikel Sten H har linket til og se hvor slemt det står til.

ScouserTommy, der i øvrigt ellers har et mere sobert og væsentlig mere indsigtsfuld indlæg end dine, skriver at Bielsa er Moshiris valg og man måske skulle gøre noget andet end han ønsker. Jeg vil vende den om og sige at Dyche er Kenwrights valg og det måske var på tide at gøre noget andet end han ønsker.

Bare fordi Everton i deres nyere historie har haft en kultur hvor man ikke skulle stikke næsen frem og træde nogle over tæerne er jo ikke ens betydende med at man som Everton fan ikke kan have et ønske og en vision om at kulturen kunne ændres til det bedre. Den ydmyge kultur har jo ikke været nogen succes de seneste 35 år.
Skrevet af Yobo
Når du vrøvler, må jeg korrigere dig. Nu skriver du, at vi har været ydmyge længe. Hvori består det ydmyge i Moshiris adfærd, hvor han kaster planløst rundt med hele og halve milliarder? Det må da lige være dig, der drømmer om at være stor mand.
Hvorfor taler du hele tiden om tabere og tabermentalitet. Det virker, som om du ikke kan lide din egen klub. Du vil bare vinde - og se lækker ud imens. Du lyder som en sidegadevekselerer.
Skrevet af Yobo
Scouser Tommy læser aviser. Scouser Tommy har næppe kontakter til Everton.
Men det er jo så bare illustrativt for dagbladenes krise. Så få læser dem, at nogle kan blive imponerede, når andre kan referere fra dem.
Skrevet af Watchdog
Det er nu dig der vrøvler og du kan spare din lommefilosofiske psykoanalyse af mig. Du er helt ved siden af skiven.

En ting har du dog ret i (Blind høne kan også finde et korn).

Jeg bryder mig ikke om min klub pt. Alt ved den stinker og det er derfor jeg gerne vil se drastiske ændringer.

Havde det været hovedet der bestemte og ikke hjertet havde man da droppet interessen for klubben for længe siden.

Det er da også alt for galt at jeg ønsker at den klub jeg holder med vinder.
Skrevet af Yobo
Du skriver sådan her, Watchdog:

“ScouserTommy, der i øvrigt ellers har et mere sobert og væsentlig mere indsigtsfuld indlæg end dine, skriver at Bielsa er Moshiris valg og man måske skulle gøre noget andet end han ønsker. Jeg vil vende den om og sige at Dyche er Kenwrights valg og det måske var på tide at gøre noget andet end han ønsker.”

En mageløs lille tekst. Du VED ingenting, men drager den mest ulogiske konklusion og gør den til en kendsgerning. Nemlig, at den angiveligt så enerådende Moshiri i det sekund, han ikke får sin vilje, underkaster sig Kenwright og udnævner én, han slet ikke ønsker.
Jeg synes, at du burde være mere kritisk over for de medier, hvis budskaber Scouser Tommy viderebringer til dig.
Men cool nok. Jeg synes ting. Du vedtager ting, og så synes du noget oveni.
Jeg tror, at vi besejrer Arsenal.

Skrevet af ScouserTommy , moderator
At Bielsa var Moshiris mand er blevet rapporteret af både Guardian, Miguel Delaney fra Independent og af Ornstein fra Athletic.

Ikke at det nødvendigvis derfor er 100% sikkert, men jeg tror det er overvejende sandsynligt.

Min helt enorme indsigt, som Watchdog er inde på, kan der dog ikke stilles spørgsmålstegn ved.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af vincevega
Yobo, det er jo ingen hemmelighed, at Moshiri har været egenrådig i mange manager-ansættelse, og også været der i rekruttering af spillere sammen med Kia Joraabchian.

Det var Moshiri der for enhver pris ville have Koeman og fik ham på ufine maner. Det samme skete med Fat Sam og Marco Silva, hvor vi heller ikke opførte os særlig pænt. Imod alt og alle valgte han også at ansætte FSW imod ALLES ønsker, og det var da kun pga. den latterlige fadæse, at han ikke valgte Vítor Pereira. Man siger at Lampard var en fælles beslutning - gu var det ej, Moshiri havde bare ikke mere goodwill i banken.

Nu vil han også have Bielsa. Dyche er det jo faldt på, fordi timingen med Bielsa er helt skæv. Han skal bruge en pre-season på at få holdet up til speed lg lave de fornødne transfers. Vi skal have resultater NU, og det siger jo meget om Moshiris dømmekraft.

Så længe Moshiri tager en aktiv rolle i fodboldmæssige beslutninger, så bliver vi aldrig succesfulde.
Skrevet af morsor
Duncans første manager-kamp med Forest Green går foreløbig fint.

Var ikke klar over at han havde lånt Tyler Onyango med - og han ser fin ud, hvilket han dog også har gjort i de få glimt han fik hos Everton.

Matthew Pennington er med hos Shrewsbury.
-- COYB --
Skrevet af morsor
Meget Everton-agtigt at Duncan taber sin første manager-kamp efter en ganske god præstation hvor man førte det meste af kampen og tabte til to mål i overtiden...
-- COYB --
Skrevet af Tintin9
“ Meget Everton-agtigt “

Jeg tænkte det samme😳
Skrevet af Sten_H
Evertons U/18 hold spillede 3-3 ude mod Derby. Mest bemærkelsesværdigt, blev der scoret 2 hattrick. Everton var bagud 3-0 inden 16 årige Martin Sherif scorede 3 mål.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
annonce
0