Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Yobo
Jo, men han kan jo heller ikke putte nosser på alle 11. Nogle af dem må træde frem og vise karakter i de kampe, hvor spillet ikke fungerer. Jeg synes, at der mangler noget vilje til at vinde. Måske er de blevet lullet i søvn af al den snak om, hvor incredible de er?
Lukaku, hvor er bæstet i ham? Han er alt for pæn. Til 28 af de store er det ikke meget udstråling for pengene.
Skrevet af vincevega
Lukaku har ligget på en hvilepude -men synes godt nok også holdet er ELENDIGT til at servicere ham. Hvor var Eto´o fx?

Så ham ikke lave noget som helst.. og Barry er måske lige nu den dårligste spiller i Premier Leagu. Nøj vi savner McCarthy!
Skrevet af Toffees
Lukaku er ikke god pt., fordi han ikke bliver serviceret ordentligt af offensive spillere. Lidt det samme som at Howard ser dummere ud i flere situiationer i denne sæson end sidste, og af samme grund, at forsvaret ikke har været stærkt nok.

Lukaku er ikke 27-28 år. Han er stadig kun 21!

McCarthy er meget savnet! Har også været meget snak om at andre klubber er intereseret i ham. Men de sidste par kampe har i hvert fald bevidst, at ham står vi ikke lige og kan undvære. Det også en af dem, som giver energi og aggressivitet, og det mangler vi i høj grad lignu.

Man kan også sige, at Barkley bliver fanget i fraværet af McCarthy og Miralles. Og som lukaku, så han også for ung, til at have sådan et pres på sig.

Barkley og Lukaku kan skinne, når de andre er til stede, så vil de også hæve deres niveau.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Yobo
Toffees, jeg er helt uenig. De kan ikke gemme sig bag deres alder. Klubben har ikke ressourcer til at skaffe dem støttepædagoger. Hvis de er talenter i international klasse, så er det nu, de viser det. Sådan må det være.
Problemet er, at især Lukaku ikke viser nogen særlig interesse i sagen. Det synes jeg klart, at Barkley gør.
Der findes masser af dygtige boldspillere, men man vinder ikke kun på spillemæssige færdigheder. Der er også noget, der skal klikke oppe i knolden. Lukaku har været en stjerne, siden han var 17 år. Det er nu.
Skrevet af Toffees
Yobo, jeg må indrømme, at jeg kan have lidt svært ved at tage dig seriøs indimellem.

Du var jo af den overbevisning, at det var godt vi fik Miralles skadet... Men ja, var selvfølgelig en joke.

Se på Sterling, han har tilmed lige vundet en pris. Men er slet ikke i niveau af hvad han var sidste sæson. Han mangler Suarez og Sturridge.

Og du kan da ikke kræve, at Lukaku og Barkley alene skal løfte os. Og international klasse, vi er en top-5-8 klub.

"Støttepædagoger", det jo bl.a her Martinez skal bevise sit værd som træner via manskabspleje. Fx. så fik Barkley ikke særlig lang snor af Moyes.

Og det helt naturligt at du vil se mere til Barkley, og især når han bliver rykket længere tilbage på banen. Det helt logisk, da han skal være en slags playmaker. Det jo det samme hvis et hold stiller en "mur" og spiller yderst defensiv. Så vil du også se en angriber være i mindre boldbesiddelse. Hvorimod ser du et hold offensivt, så vil en angriber igen være bedre sat op.

Du nævner jo selv, at Miralles gør Baines dårligere. Det jo præcis det samme for Lukaku. Både hvem som er omkring ham, og hvordan vi spiller på dagen.

vil du give mig ret i, at kampen i Southampton egentlig var ret kedeligt, og der var minimum 6-7 spillere som spillede under niveau? Eller skal vi give Lukaku skylden?
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Bosse1983
Som jeg har nævnt et andet sted, skal man nok heller ikke negligere Moyes forarbejde. Som træner havde han sine begrænsninger, men Martinez har nydt godt af hans defensive arbejde og den lethed hvormed man gled ovr i en direkte stil, når Martinez mere dynamiske oplæg ikke bar frugt.
Ud over det synes jeg, at Martinez har haft for travlt med at bevare holdet fra sidste år, frem for at se hvor de enkelte var i deres karriere. Man har ekstra kampe og rejser i det europæiske og Barry, Distin, Baines og Pienaar bliver sgu ikke yngre. Ydermere får man sjældent to sæsoner i træk uden nævneværdige skader. Slet ikke når intensiteten øges. Måske man skulle have set lidt mere på lånemarkedet, eller sluppet idèen om Lukaku og smurt den sum ud over nogle flere pladser.
Det er dog heller ikke nyt for Martinez, at have vanskelig ved at finde stabiliteten. Det var også tilfældet i Wigan, hvor der var lidt for mange idèer og lidt for lidt kontinuitet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Yobo
Toffees, det er de enkelte spillere, der påstås at have international klasse, og det er ellers dig, der har talt om CL, siden Martinez kom til.
Jeg siger bare, at hvis de har det, og i særdeleshed Lukaku, så træder de frem og viser som minimum en smule engagement. Selv med Kaare Norge på sidelinjen ville en mand som den ellers unævnelige Steven Gerrard træde frem og slås så græsstråene hvirvlede omkring ham.
Hvis Lukaku ikke kan det, vise noget på egen hånd, så er han et fejlkøb. Vi kan ikke købe den dyreste spiller i klubbens historie, by far, og så give ham frit lejde til at pille næse under kampene. De er vi for små til.
Skrevet af Toffees
Yobo, så har du læst forkert.

Det var Martinez som meldte ud sidste sæson, at han gik efter CL. Hvor jeg mente at det var lige optimistisk nok.

Nu er der jo forskel på hvordan en spiller agere. Og undskyld mig, men det var da noget af den dummeste sammenligning. Du kan jo heller ikke sige til Barry, "hør her makker, vi vil gerne have du løber lige så hurtigt som Miralles!".

Lukaku var bedre sidste sæson, præcis som holdet var det.

Men det sjovt du ikke kan se det. Og nu du snakker om at være for små. Vi er Everton og pludeselig har du ingen tålmodighed og så til en 21-årige gut.

Det vist ikke kun Martinez som har hævet overliggeren så...
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Yobo
Toffees, det er lidt uklart for mig, hvilken sammenligning, du henviser til.
Skrevet af Toffees
Yobo, helt ok.

Det var sammenligning mellem Lukaku kontra Gerrard.

Gerrard som er i sit karrieres efterår og bliver 35 år næste gang, og vel er blandt Liverpool 3-5 bedste all-time. Hvis et af kendetegn har været hans vilje og aggressivitet. Plus et hav af andre ting, godt overblik, god i passing og et godt spark. Kort sagt en komplet midtbanespiller.

Hvis du vil vurdere Lukaku, så skal du nok vurdere ham udfra andre angriber, både egne og andre. Fx. så kan man ikke engang sammenligne Moyes arbejde kontra Martinez, og her igen pga. tiden. Moyes var 11 år i klubben, og er for mig at se, til trods for vi høstede nyt point høj i PL, langt efter hvad Moyes har udrettet for klubben.

Yakubu har også udrettet langt bedre for Everton end Lukaku har hidtil. Men Yakubus hedder faktisk 82 kampe og 25 mål. Lukaku hedder pt. 48 kampe og 21 mål. Så Lukaku har, hvis vi rater på rent målform 34 kampe til at lave 5 mål for at overgå Yakubu.

Ser du på en anden dyr Everton angriber, og som jeg havde meget store forventning til denngang - James Beattie. 76 kampe og lavede 13 mål og var et kæmpe flop. Markus Bent kunne jeg rigtig godt li´, og gjorde det godt for os. Men stats hedder faktisk kun 55 kampe og 7 mål. Radzinski, en helt anden slags angriber. Er vel godt og vel minimum 10-15 cm mindre end de andre jeg har nævnt. Gjorde det faktisk godt. Blev til 91 kampe og 25 mål. Rooney, tja, kan man vel ikke tillade sig at komme udenom: 67 kampe og 15 mål.

Og så dit største idol. Anichebe... Han er så 26 år nu, og fik tillid fra 2006 til 2013. Det blev til flotte 131 og 18 mål! Han har sjovt nok også, som Lukaku fået nogle kampe for os i højre side. så Lukaku har allerede lavet 3 mål mere end Anichebe hjorde i hele sin Everton-tid, og for Lukaku skal få samme legende status i Everton, så skal han gå de næste 83 kampe uden mål - altså godt og vel 2 sæsoner!

Lukaku skal være Evertons bedste angriber set over sidste 10-15 år skal vi rykke os ydligere. Og det har han selvfølgelig også potentialet til.

Ser fx Soldado for Tottenham. Kostede ca. det samme som Lukaku. Forskellen er 8 år. 36 kampe og 7 mål, og er meget udskældt. Han er 29 år, og skal Tottenham i top-4, så er Soldato ikke løsningen. Der er ingen fremtid i ham grundet hans alder kontra var han 21-24 fx.

Problemet er nok mere, af vi mangler en angriber der har kvalitet nok til at presse Lukaku og som også kan afløse ham. Naimsith skal ikke være angriber. Eto´o er 34 år, og skal kun bruges som sup, eller meget få starter.

Bredden var faktisk rigtig god sidste år, eller bedste i lang tid. Vi lider også af, at nogle er blevet ældre, og dertil faldende niveau. Og det er bekymrende.

Distin, Barry og Osman. De skal i bedste fald være udskiftere. Det skal ikke være starter. Osman er dog begyndt at blive sat af. Besic mangler stadig noget, men bliver bedre. Og kan være afløser for Barry. Stones havde spillet for Distin var han ikke blevet skadet.

Vi er blevet sat i forbindelse med Ayew fra Marseille. Har kontrak udløb til sommer. Andre skulle også være interesseret. Kender ikke rigtig noget til ham. Han er fra Ghana som Atsu...

Edit: var ikke for at være sjov. Men under Anichebe, så havde jeg skrevet han fik tillid fra 2006 til 20013. Ret skal være ret. Det var nu kun til 2013.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Yobo
Toffees, jeg beundrer dig, med r til sidst, for din evne til at råbe alt i alle retninger, så du efterfølgende kan sige, at det havde du forudsagt.
Dit alenlange epos forholder sig ikke til det, jeg har skrevet og som er min pointe: Hvis man bærer det dyreste prisskilt i Evertons historie, i en hvilken som helst klubs historie, må man gerne vise engagement. Det har Gerrard gjort, siden han var 18. Lukaku viser intet, når han ikke får serveret kuglen, som han ønsker det, og nu udvider han oven i købet repertoiret med selvmål.
Vores fortabte og hårtransplanterede søn, Wayne, udmærkede sig også ved at lede og tænde som ung knægt.
"Nej, ham kan du heller ikke sammenligne med!"
Jo, jeg kan sammenligne med pølsemanden, hvis jeg orker. Alle viser større interesse end vores nyindkøb til en kvart mia. Det er 250 mio. min fine ven. Hvad gav vi for Big Vic?
Jeg har det ok med, at vi satsede på en dyr spiller i stedet for tre til bredden. Det har vi ønsket at prøve længe. Nu må nogen bare vække ham og finde noget galskab derinde. Det bliver ikke dig, Toffees, du vil bare stå og nyde synet i kuvøsen, mens vi andre lider.
Skrevet af Toffees
Yobo, hehe... Beklager, men synes det var oplagt lige at bringe Big Vic ind her. Kunne sige mig selv du ikke ville blive glad for det. Han er jo trods alt din helt! :)

Du skal have lov til at gøre Lukaku til syndebuk, hvis du får det bedre af det. Min påstand er bare at det er hele holdet som halter. Kommer holdet på rette spor, og som Jagielka har udtalt, at man har brug for et godt run af sejre. Så skal Lukaku nok komme tilbage på sporet også.

Hvis du læste mere og forstod hvad jeg skrev, så har jeg jo netop skrevet at det er op til Martinez og trænerstablen af få bakket mere vildskab ind i holdet. Og så forstår jeg mig ikke helt på dit ynk, lide, dig og mig... Jeg er Evertonians præcis som dig. Jeg skriver min mening her. Gå efter bolden i stedet for manden så at sige. For det andet kan jeg ikke rigtig bruge til så meget. Det for irrelevant.

Glædelig jul til dig og din søn.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af vincevega
Problemet med Lukaku er, at selvom han er 21 og har spillet førsteholdsfodbold i mange år, så er PL bare en barsk liga. Jeg kan sådan set godt følge jer begge to, men den statistik du bringer på banen Toffees tæller også bare sidste sæson hvor Lukaku var en helt anden spiller. Han kom til en klub hvor han skulle bevise noget, og der spillede han med en helt anden ærgerrighed og sult. Så bliver han signet for et rekordbeløb, får nr. 10 og så er han bare kongen. Gu fanden er han ej, og som Yobo ganske rigtigt pointerer, bunder det i at der ikke er andre angribere der ånder ham i nakken. Lad os håbe det med Konen?

Glædelig jul til alle herinde :)
Skrevet af Toffees
vincevega, jeg prøver ikke bringe stastistik på banen for at få Lukaku til at fremstå bedre. Jeg synes bare det unfair, at give ham skylden alene.

Det jeg dog finder langt mere interessant. Nu har jeg dog ikke nævnt Jelavic og Andy Johnson. Men det der har været kendetegnende ved Evertons angriber set over sidste 15-20 år, det er at vi hr haft svært ved at have en rigtig målscorer. altså en som er god for 20 mål og kæmper med om at blive topscorer i ligaen. Og dog, så er Lukaku målsnit allerede midt i anden sæson med de bedste set over netop sidste 15-20 år i Everton-trøjen.

Vi mangler i den grad en, som ikke kun hitter en sæson for så at fade væk. Og i den retning bliver det naturligvis spændende at følge 21-årige Lukaku, som dog først for W.B.A og siden os har vist sig stabil i 2 sæsoner...

Jeg synes, ser man interview med Lukaku, så slår han mig ikke som en der er kæmphøj. Jeg synes han passer godt ind profilmæssigt på Everton. Og det jeg helt sikker på har været grunden til man har turde chance så mange penge på en spiller.

Det taler jo heller ikke til Lukakus fordel, at han netop er en rekord-signing. Det jo blot endnu et pres. Og blot se Yobo som giver Lukaku hele skylden for vi spiller dårligt. Jamen, helt sikkert han ikke er den eneste med den holdning. Gik du i Liverpools gader, og spurgte Evertonians,så jeg slet ikke i tvivl om, at 4 ud af 10 ville sige som Yobo.

Sidste år, der skulle helst 4 af de her 5 spille: Pienaar, Barkley, Miralles, Lukaku og Deulofeu.

Lige så snart vi bare var nede på bare 3, så var der lidt problemer. I den her sæson har Barkley været skadet. Pienaar været skadet. Miralles været skadet. Og ingen Deulofeu. Pienaar også ved at blive ældre, hvor det er svært at spå om man har set det sidste til ham.

McGeady har på ingen måde kunne erstatte Pienaar eller Deulofeu. Miralles sammenspil med Baines er helt skidt. Pludselig er Naismith, og ja han har rykket sig meget, men han er vigtig. Naismith er god, men så er han heller ikke bedre. Han har nogle andre egenskaber end de 5 fra sidste sæson, som alle er super boldspiller.

Derfor er vi ligenu i en situation, hvor det ufatteligt vigtigt at Martinez finder det man kalder bedst 11. Præcis som man stort set havde sidste sæson. Og er det ikke muligt at finde en sådan. Jamen så kan det her godt gå hen og blive en svær sæson. Til vores held, har vi dog skudt nogle fantastiske sidste halvsæsoner af. Og det er lidt det lid man må sætter at spillere kan finde igen. Jeg er helt sikker på troen er der. EL vil også give boost på sigt.

Og ja, glædelig jul rundt omkring. :)
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Sten_H
Ja, glædelig jul til alle.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af vincevega
Jeg vil ønske alle fellow Evertonians en glædelig jul :)
Skrevet af Toffees
Efter et par hyggelige juledage med en masse god mad, så ser jeg meget frem til dagens kamp hjemme mod Stoke.

At have en tro, skal den holdes i live, så skal vi vinde i dag. Det er snart 3-4 gang i den her sæson, hvor man har ventet et slags kickstart.

Vi har ikke tabt i 5 hjemmekampe i træk i PL, men det føles langtfra sådan. For spillet er langt at stå tilbage fra sidste år. Stoke er som QPR uden deres topscorer. Og det er naturligt et hold vi skal kunne slå, hvis vi stadig skal hænge på (4-7).

Deulofeu åbnede Stoke sidste år, og derfra gik det let i en 4-0-sejr. Deulofeu er blevet linked med et sommerskift til os, da chancerne i Barca virker små. Ville være meget interessant at se ham tilbage.

Miralles og McCarthy snakkes om at være klar. Ufattelig vigtigt hvis begge er med.

Et håb:

Howard
Coleman, Jagielka, Stones, Baines
McCarthy Besic
Miralles, Barkley, Pienaar/Oviedo
Lukaku

Jeg tror at øretæven i Southampton var god i den forstand, at den spillede vores stolthed et puds. Det var ikke bare et nederlag, hvor man bagefter sagde, "øv, det var uheldigt". Derfor må man forvente, at vi kommer til kampen i dag med god aggressivitet.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af vincevega
Først og fremmest vil jeg gerne lige sende lidt fellow fan-kærlighed ud til Yobo, der sendte Leon Osmans selvbiografi uden videre beregning. Tusinde tak - den vil jeg hygge mig med inden den står på eksamenslæsning!

Ang. kampens dag idag, så skal vi selvfølgelig vinde! Jeg er fløjtende ligeglad med resultatet, det det handler om er at komme ovenpå efter misæren imod Southampton. Jeg tror på t Barkley spiller nede sammen med Barry, og hvis Mirallas er tilbage hedder den Mirallas - Naismith - McGeady.

Der er snak om John Stones er tilbage, og det er en meget kærkommen forstærkning da Distin virkelig ikke har imponeret, Tror kun det går ned ad bakke med ham fra nu af, og det var vel også bare et spørsmål om tid :)

En 1-0 sejr vil være helt fint, da det kun handler om 3 point idag :)
Skrevet af Toffees
Howard, Stones, Jagielka, Baines, Coleman, Naismith, Mirallas, McCarthy, Barry, Barkley, Lukaku

Det helt sikkert godkendt. Om det er Besic eller Barry som skal spille er sådan hip som hap. Mere vigtigt er at se Miralles og McCarthy tilbage. Også glædeligt at se Stones tilbage.

Og ja, kun en sejr som tæller!
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Wiseguy71
sikke en ringe 1 halvleg, håber vi for vendt det i anden.
Nil Satis Nisi Optimum
annonce
0