Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toffees
Wiseman71, det gjorde vi desværre ikke. Det var yderst skuffende at se at vi var nærmest lammet i vores spil. Man sad med følelsen af, at da der var 10 mins lagt til i første halvleg, at dommeren kunne have lagt 20 mins til, og vi ville stadig være nede 1-0.

Jeg synes ikke det er urimeligt, at sætte spørgsmålstegn ved Martinez. Mere pga., at vi oven på en ydmygelse på 0-3 slet, slet ikke skaber noget. Jeg vil dog give Stoke kredit for at spille med hvad de havde, og at de havde en solid plan. De stod defensivt og gjorde det ikke sværere end det var.

Jeg synes ikke vi har en plan med vores spil, og det er skræmmende. Det næsten håbløst at nævne de ting vi gør forkert. Fordi det er tæt på stort set alt.

Forsvaret som står naivt offensivt i visse situationer. Det giver latterlig meget rum til kontraspil imod os. En Coleman, som måske har lykkedes med en dribbling i sidste 15 forsøg! Baines som slet ikke bliver sat i scene. Barkley som for mig, er alt for langt tilbage på banen til han kan være farlig. Naismith, som heldigvis er ude i morgen. Han har dog den tænding som også mangler generelt, men hans mangel på kreativitet og teknik koster også meget.

Lukaku som prøver, men som andre, så synes jeg han er i situationer på banen, hvor han kommer for langt væk fra målet. Igen, som med forsvaret, det er meget flysk, men på den dårlige måde. Igen fordi det ikke lader til der er ide med det. Man tænker ikke 2-3 afleveringer frem, men spillet på intuitionen i nuet. Det er en utrolig mangel på selvtillid, og det skal hurtigt muligt rettes op på, for ellers er Martinez eller burde han være, lige så tæt på en fyring som Rodgers!

Var vi uheldige? Skulle de havde haft rødt da de tager Baines friløber fra ham? Var der straffe til Stoke? At Howard og Jagielka må udgå med skader er uheldigt. Men set over kampen, så var vi ikke gode nok, om vi så havde en dommer lidt imod os. Jeg forstår Martinez bruger det som undskylding, men det handler om at se indad.

Det der gør det så slemt, det er, at sidste år spillede vi noget af det flotteste fodbold i PL. Vi var blandt de mest underholdende hold at se på, og nu, det er helt væk! Hvad er gået så galt på en sæson? Ja, bare et par mdr. i fodbold-forstand? Skal 6 kampe i EL virkelig bare være forklaringen? Det vil ikke være første gang, at et hold i europa falder i liganen, men alligevel. Er det ikke for let købt?

Er jeg for hård ved Martinez? Og hvad oplever i som er galt, morsor, Sten_H, Yobo og Vincevega?

Svært at vide om det er positiv vi spiller igen i morgen...
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Ferguson41
Jeg kiggede lidt i statistikkerne, for at se hvordan jeres nuværrende 21 point for 18 kampe, måler sig med de øvrige PL-sæsoner.

92/93: 19 point (17. plads - sluttede på en 13. plads)
93/94: 24 point (11. plads - 17. plads)
94/95: 18 point (18. plads - 15. plads)
95/96: 23 point (12. plads - 6. plads)
96/97: 28 point (7. plads - 15. plads)
97/98: 14 point (19. plads - 17. plads)
98/99: 22 point (15. plads - 14. plads)
99/00: 24 point (11. plads - 13. plads)
00/01: 22 point (14. plads - 16. plads)
01/02: 23 point (9. plads - 15. plads)
02/03: 32 point (4. plads - 7. plads)
03/04: 20 point (14. plads - 17. plads)
04/05: 37 point (3. plads - 4. plads)
05/06: 17 point (16. plads - 11. plads)
06/07: 24 point (10. plads - 6. plads)
07/08: 30 point (6. plads - 5. plads)
08/09: 26 point (7. plads - 5. plads)
09/10: 19 point (14. plads - 8. plads)
10/11: 21 point (14. plads - 7. plads)
11/12: 24 point (9. plads - 7. plads)
12/13: 30 point (5. plads - 6. plads)
13/14: 34 point (5. plads - 5. plads)
14/15: 21 point (12. plads - ?????)
Skrevet af Toffees
Ferguson41, fedt lavet. Hatten af.

Det jeg sådan lige falder over. At de sidste 8 åt, da viser det også vi slutter bedre af placeringsmæssigt efter jul.

Det dog som irritere mig, det man netop kamp se af vi går fra henholdvis 30- og 34 pts til 21 og 2 5-pladser til en 12-plads efter 18 kampe.

Og så at de steder vi har ramt over 30 pt., at så har vi leveret dårligt året efter med undtagelse af 12/13 til 13/14. Ellers er der dyk på 12 pts. 20 pts og så 13 pts.

Den viser egentlig også med alt tydelig her, hvordan vi har rykket os siden PL-start. Og muligt at lige præcis med til at gøre skuffenlsen det langt større pt. Man kan se ud fra placeringer, og hvordan der bliver snakket om CL-kvalificere. Det jo ikke taget ud af den blå luft med sådan en stastistik. Den fortæller mig det ret klart.

Hvis den skal følges den statistik, så passer det egentlig meget godt med et setback, for så vi igen vil forbedre os til næste sæson. Med setback mener jeg mellem en 8-10 plads denne sæson, så for at hoppe til 3-4 plads året efter...

Havde man vendt tabellen om, det havde alt andet været det langt værre...
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af mikkel123123
hej

der var en der anbefalede et flyselskab inde på den her tråd for noget tid siden hvis man skulle til england jeg har fuldstændig glemt hvad det hed og håber på at få noget hjælp

på forhånd tak
Skrevet af vincevega
Toffees:

Jeg kan fortælle dig, at denne tid er første gang, at jeg ganske enkelt ikke har et bud på, hvad det er der er galt. Jeg tror det er en kombination af mange ting, og jeg skal efter bedste evne prøve at få dem samlet i et stort billede.

Du er selv inde på, at med Naismith ude, så spiller vi kke med 3 offensive midtbanespillere. Den kritik tilslutter jeg mig 100%, for det har aldrig fungeret med Naismith, Barkley og Eto´o på banen på samme tid. Det har den konsekvens at spillet bliver for smalt, og værst af alt får vi slet ikke iscenesat vores stærkeste våben hvilket er Baines og Coleman. Barkley er usynlig med hans udgangspunkt i venstre side, og det er somom Eto´o bare falder ud. Synes helt klart at Eto´o og Naismith skal være impact-players fra bænken, og så fremover spille Barkley bag Lukaku - der er han bedst.

En anden ting er, at det virker somom, at VM har taget hårdere på klubben end man regnede med. I starten af sæsonen havde vi en anfører der spillede som en sæk kartofler, og så har Coleman og Stones været ude. Det har efterladt os med Distin og Hibbert som begge er færdige. McCarthy har haft problemer, og han er decideret vital for os. Vi må erkende, at når vores bedste spillere blive skadet, så har vi ikke en erstatning siddende på bænken, og så gør det avs. Det er dét der adskiller os fra den absolutte top.
Vi må også konstatere, at vores fløje også er faldet igennem. Både McGeady og Atsu har vist de ikke har niveau, og selvom Mirallas har scoret nogle mål, så anonymiserer han Baines idet han er så satans egoistisk. Over i højre side med ham, og så mangler vi DESPERAT en venstre-kant der også kan sætte Baines op.
Jeg vil ikke rette meget kritik imod Lukaku. Han spiller under meget svære vilkår, da ingen af de offensive spillere formår at sætte ham op. I sidste sæson scorede han en del kasser ved at der kom bolde i feltet - det gør der bare slet ikke mere.

Derudover så er vi også taktisk blevet luret af vores modstandere. Hvor Goodison i 2013 var et decideret fort, så stiller vores modstandere med samtlige mand bag bolden, og det har vi ikke kvalitet nok til at deale med. Vores pasningsspil fra forsvaret bliver også lammet når bare modstanderholdet presser højt, og der har vi pt. ikke selvtilliden til at spille det lidt mere farlige spil.

Vi må også bare konstatere, at vi har ´stolpe ud´ for tiden. Jeg vil på ingen måde gemme mig bag noget der er så uhåndgribeligt, men som du selv nævner, så kunne Walters også blive vist ud da han nedlægger Baines, og fucking Lee Mason kunne have taget sig sammen og ikke foræret det straffe væk. Og husk nu, at både Barry og Barry havde to 100%-chancer i 1. halvleg. Intet af de ting gik med os, og jeg tror desværre vi er lidt afhængig af at få de marginaler med os, da vi ikke har kvalitet til at kæmpe imod den slags modstand.

Ang. kampen idag imod Newcastle, så har jeg virkelig INGEN anelse om hvad der sker. Spillede Martinez Stones, McCarthy og Mirallas for tidligt? Er Howard og Jags klar? Hvad med Stones?

Der er mange spørgsmålstegn, og vi skal bare slippet helskindet igennem. Men jeg har det virkelig ikke godt med det :(
Skrevet af blåt blod
Sikke da en jul. Jeg havde forventet at den skulle bruges til et angreb på top 4 og nu ser det ud til at blive en kamp for overlevelse.
Jeg må indrømme at jeg altid har været pro Martinez, men lige nu ser det ud som om han ikke har en ide om, hvordan vi kommer ud af dette dødvande. Alle siger, at vi ikke kommer i nedrykningsfare, men det tror jeg slet ikke er umuligt.
Jeg mener problemet er, at vi i denne sæson slet ikke har fået Baines og Coleman med over kanterne og så forstår jeg slet ikke at Oviedo slet ikke figurerer i Martinez´s planer. Er han stadig skadet? Hørte en fugl synge om at han havde haft et skænderi med Martinez? Er der nogle som kan bekræfte det, for det vil være en skam at ham miste ham, synes jeg.
Ellers synes jeg vi spiller det kedeligste fodbold jeg nogen sinde har set. Helt vildt, når man tænker på, hvordan det var sidste sæson.
Nå, men god kamp til alle i eftermiddag og godt nytår
Once Everton has touched you, nothing will be the same (Alan Ball)
Skrevet af Toffees
vincevega, fedt med dit lange indlæg, og jeg ved ikke om det er positivt, at jeg er er 100% enig med dig. Fuldstændig enig i din betragning af de enkelte spillere.

Omvendt, så tænker jeg, at vi begge ser det så ens pt., at det må kanaliseres. At opfatter Martinez situationen ligeledes og holder hovedet koldt.

Jeg mener vi må back to basic, at for at vi skal fungere, så skal Lukaku have Barkley bag sig. Miralles i højre side. Og så skal vi finde den person som kan spille venstreside. Og der lavede jeg en opstilling for en lille mdr. siden, hvor jeg egentlig gerne så den spiller var Oviedo.

jeg skrev dog Barkley ved siden af McCarthy. Men jeg mener at Besic skal have den plads, og så Naismith må være sup.

Det gør også at der er en slags overgang, hvor Distin, Barry og Osman dage som faste er talte.

Og ja, bliver spændende at se hvad for en start 11 vi sender på banen. Og om de kan og gider spille fodbold...
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Mikkel, mon ikke det har været easyjet. Det er som regel det billigste. Norwegian flyver ikke direkte til Liverpool længere, hvis det er det, du efterspørger.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Yobo
Toffees, du ved jo alt, men jeg tænkte på dig, da jeg i julen læste Osmans biografi. Her skriver han i et afsnit, at han, Cahill og Arteta på et tidspunkt gik samlet til Moyes for at bede om mere spilletid til Big Vic. Osman sammenligner ham et sted med Drogba, desværre med mindre heldig psyke.
Men okay, du har sikkert skrevet præcis det et sted i dine alt for lange indlæg.
Skrevet af Yobo
Hvorimod dit håb Velios bare latterliggøres i bogen for sit storhedsvanvid.
Skrevet af Bosse1983
Halvvejs og man har tabt lige så mange kampe som hele sidste sæson. Martinez er sikkert som altid super fornøjet med alt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Toffees
For Osmans ord er lov. Og Bic Vic er Drogba i forklædning. Er du ude i en humor jeg ikke forstår, Yobo?

Aftens opstilling var nok den dårligste i den tid Martinez har været træner for os.

Kone startede dog livligt. Gjorde holdet generelt. Men Robles, Alcarez og Distin. Det måtte være et sprøgsmål om tid. McGeady og Barkley var nu også jule-flinke, med en assist hver.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af vincevega
Okay, vi må efterhånden begynde at indse, at vores klub så småt er ved at være i en krise. Omvendt, så er det også begrænset hvad man kan forvente, når man har Joel på mål og så Alcaraz og Distin i forsvaret.

Mange ting var galt idag. Baines sejlede på hans uvante position, Eto´o er (igen igen igen) vanvittig usynlig fra start og Barry synes jeg efterhånden er en decideret joke. I de sidste 2 mrd. har han rendet rundt og fået det ne kort efter det andet, fordi han er så satans langsom. Forstår slet ikke hvorfor han over en sommer kan gå fra at være okay langsom til at være en snegl. Han bliver overløbet gang på gang og sætter på ingen måde tempo i spillet. McCarthy ser det også skidt ud med. Han bliver pillet ud i pausen fordi han ikke er kommet sig over skaden, og han er velsagtens vores vigtigste mand. Vi så hvor skidt balancen så ud på holdet i 2. halvleg.
McGeady. Tak for lort og smut så af helveds til.

Lige nu er det bestemt ikke sjovt at være Everton-fan, og vi må desværre erkende, at vi er dybt afhængige af at have et ekstraordinært godt januar-vindue. Her snakker jeg ikke leje af slatne Januzaj, men en returnering af Deulofeu. Nøj hvor jeg savner den egoistiske nar, for han kunne dirke forsvar op, og det mangler vi desperat en der kan.

Lige nu er det bare vigtigt, at man som fan støtter op om Martinez, for jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han er den rigtige.
Skrevet af Yobo
Jeg hjælper dig, Toffees, for jeg tror, at der er rigtig meget, du ikke forstår. Tre af Evertons absolutte nøglespillere gik samlet til Moyes med et ønske om, at Anichebe fik mere spilletid.
Jeg synes, at det er en opsigtsvækkende og for mig helt ny oplysning, som jo netop ikke alene kan knyttes til en enkelt mands fornemmelse for, hvad der ville gavne holdet.
At du reagerer sarkastisk med "Osmans ord er lov", bekræfter mig i, at du simpelthen læser dårligt og heller ikke ønsker at tilegne dig viden som grundlag for nye udgydelser. Det er beklageligt.


Skrevet af Toffees
Yobo, det er sødt at du vil prøve hjælpe mig. Og det vil jeg da gerne gengælde ved også at hjælpe dig, eller give dig mere indsigt.

Netop, disse bøger, om det Osman eller en anden, så skal de være interesante for os læsere. Og du vil få den indsigt, som kun de kan fortælle, eller som nogle Evertonians som bor i Liverpool kan have nys om. Som fx. forleden hvor end pludseligt har hørt at Oviedo skulle have haft en slags skænderi med Martinez.

Anichebe fik jo netop et utal af chancer, men han var bare ikke god nok. Og er vel i bedste fald på bænken hos W.B.A pt.

Og nu til den indsigt at jeg kan give dig. Jeg har været træner for et senior hold i 3 år med en ven. Og der var ikke den som ikke havde en god ide, eller som mente han spillede for lidt. Eller om det var en anden position. Der var sågar nogle som fik gjort andre utilfredse, ved at påpege de skulle spille. Og så når de kom til os og vi fortalte situation, så ved kommende var nærmest undskyldende, og det var heller ikke hans normal adfærd.

Nogle gange kunne man grine af de ideeer nogle kom med, andre gange så gav det muligt mere mening og ting man burde overveje. Det jeg vil sige er, at pt. kan det jo være at Kone er super gode venner med Coleman, McCarthy og de så går til Martinez om håb han spiller mere. Det alt sammen en indsigt vi som fans, og især DK ikke har en skid viden om.

Og helt ærligt. Du sluger da forhevlede ikke sammenligning mellem Drogba og Anichebe. Nu stopper det altså!
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af vincevega
Yobo og Toffees: I to er sgu en fornøjelse at følge. De bittesmå og subtile verbale tæsk i giver hinanden sætter lidt ekstra krydderi på tingene, så bliv endelig ved med det :)

Men jeg vil som opfølgning på mit forrige indlæg, gerne snakke lidt om betydningen af januar-vinduet. Ingen har kunnet forudsige, at vi lige nu kun stod med 21 point for 19 kampe, og allerede nu have tabt lige så mange kampe som i hele sidste sæson. Og selvom Martinez for et par uger sagde, at han ikke havde tænkt sig at være særlig aktiv i vinduet, så tror jeg nu, at situationen er så tilspidset, at han må sadle en smule om.

Jeg har ingen indblik i hvor meget vi har at rykke med. Blev Lukaku-handelen betalt over flere gange?

Men jeg mener helt klart, at vi skal bruge noget frisk pust til at live truppen op med. Men først og fremmest skal vi have set på forsvaret, som har været vores akilleshæl i sæsonen. Distin og Alcatrash får 6 måneder mere, og så er de færdige. Fremtiden bliver 100% Stones og Jags, hvor sidstnævne sagtens kan spille i et par år mere. Jeg kunne godt ønske mig, at vi hentede Curties Davies fra Hull, som netop kan hentes på en fri. Han er en solid spiller, der vil være fint cover. På backsene ved jeg faktisk ikke rigtigt med Coleman. Bevares, han spillede sublimt i sidste sæson, men man kunne måske godt fikse en lejeaftale på Montoya og så købe ham til sommer hvis der tikker et bud ind på Coleman.

Barry er færdig. Dommen er måske hård, men han ser så fandens langsom ud i alt hvad han foretager sig, dog tror jeg ikke der bliver hentet noget på midtbanen, da Besic og Barkley er okay cover. Fabian Delph kan ligeledes hentes på en fri, og ville i min bog være en super tilføjelse.

Og så kommer vi til det absolutte smertepunkt. Venstresiden. Vi må indse, at Pienaar ikke længere har samme niveau, og at vi ligeledes ikke har en lignende spiller der kan sætte Baines op. Mirallas hører til i højreside, så derfor mangler vi en spiller dertil. Jeg tror dog ikke han er realistisk at finde i januar-vinduet, og derfor håber jeg faktisk bare på, at vi kan få Døllemusen tilbage. Gud hvor jeg savner hans optimisme, naivitet og umodenhed. Vi spiller så hjerteskærende kedelig en omgang fodbold, at man rent faktisk kan stille et ur efter os. Vi mangler noget dynamik og en "i dont give a fuck"-attitude - og den har Døllen. Så er jeg fløjtende ligeglad med at han er et egoistisk røvhul.

Ellers synes jeg truppen ser fin og bred ud, men der kommer til at være en mindre udrensning til sommer.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
"Og nu til den indsigt at jeg kan give dig. Jeg har været træner for et senior hold i 3 år med en ven."

Haha, ja der røg Yobos førstehåndskilde fra Evertons bærende kræfter da lige til jorden.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Toffees
ScouserTommy, hehe, du vil måske også sammenligne Big Vic med Drogba?
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Han har aldrig været i nærheden af det talent Drogba har/havde, men typemæssigt er han ikke så forfærdeligt langt fra.

Jeg ved ikke hvad der er gået forud for jeres diskussion men jeg synes dog det er en mærkværdig situation at 3 ledende kræfter på holdet går direkte til Moyes, for at bede om spilletid til en spiller. Det forholder du dig ikke synderligt meget til.

Din historie som tidligere træner forstår jeg ikke meget af, og dens relevans er nok mildt sag tvivlsom, da vi her diskuterer en professionel fodboldklub.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Toffees
Nu var dit første indspark jo også taget ud af kontekst, og tænkte du må have et horn i siden på mig fra Liverpool-tråd engang...

Hvordan vil du have jeg skal forholde mig til det? Det jo netop derfor jeg giver mit syn med, hvor jeg selv har været træner. Og du har ret, det var hverken som superliga-træner eller træner i en PL-klub, men det stadig arbejde med mennesker og mange af samme aspekter vil opstå.

Fx. bare i 2. div, hvor der stadig er penge i fodbold, der var en som skulle til noget familie-halløj, som han ikke turde sige nej til. Han manglede et gult kort for karantæne, og det fik han så. Og han var lettet. Og du hører jo også om PL-spillere som har været på pub for længe og sådan. Dertil er det nu ikke så anderledes når alt kommer til alt.

De situationer, hvor spillere går til trænere, det ting som nok sker ret ofte. Det der er interessant, det hvordan træneren håndtere det. Se nu fx. Sir Alex Ferguson. Mange spillere er røget ud på kontoen at turde gå imod ham. eller stille sig imod hans ideer.

Og ja, mon ikke der er noget om snakken, men det gør jo ikke Anichebe til en bedre spiller. Og man kan også vende den om, om det rent faktisk er grunden til han blev i flere år i klubben end godt var. Netop fordi der var mange som stod bag ham? Han blev jo også pludseligt brugt som højre kant!

Anichebe er for mig som type, en som man står bag. Han virker utroligt nede på jorden. En person som man vil stå bag og holde af. Og at han så tilmed fik en langtidsskade, som holdte ham ude i op til 1 år. Det slet ikke utænkeligt, at der var nogle som havde opbygget et så godt venskab til ham, at de ville gøre deres til at få ham på banen igen.

Og hvor der så nævnes Vellios som lidt af en opblæst nar. Jamen, han var måske lidt outsider. Og det var i perioden med Drenthe, som var "bad boy". Og hvad skete der med de 2? Drenthe gjorde det fantastisk, men som person passede han ikke ind. Og så fik han ødelagt det for sig selv til sidst.

Men hvad jeg så, som jeg så på tv/streme, så øsnkede jeg at se mere til Vellios. Men det udfra et tv/link her i DK. Jeg kan ikke vide hvordan de har det med hinanden. Hvordan han gik i spænd med resten af truppen. Jeg kan heller ikke vide hvordan visse spillere havde det med Moyes. Og hvordan samme folk har det med Martinez nu her. Står spillere bag ham. Hvordan havde Osman det med Moyes, og hvordan har han det med Martinez. Osman spillede meget under Moyes, men gør det ikke så meget under Martinez. Så igen oplagt at han synes bedre om Moyes end Martinez. Derfor har jeg svært ved at se Osman sige noget negativt om fx Moyes i sin bog.

Så som sagt, derfor det kan være svært at forholde sig til.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
annonce
0