Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af andib
Godt nytår folkens. Må Oviedo få meget mere spilletid næste år end i år.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af vincevega
Jeg kan slet ikke finde hoved og hale i det længere. Hvad er det i hver især prøver at komme frem til? Vi kunne også bare parkere den her, og snakke om, hvordan Everton anno 2015 skal kunne overkomme problemerne.

Ang. vores snak om en manglende fløjspiller, så tror jeg faktisk, at Koné har vist så meget, at han foretrækkes på toppen, og mon ikke vi så igen igen får Lukaku at se på højrekanten? Det lykkes godt i 3-0 sejren imod Arsenal i sidste sæson, men synes godt nok ikke det har fungeret i denne. Hvad siger i?
Skrevet af vincevega
Okay, jeg er helt uden ord. Barry er simpelthen sp forbandet klodset og langsom og bidrager med absolut intet. Baines er i formkrise, Besic har farvet vildt rundt, Mirallas har været egoistisk og usynlig og Konen har man slet ikke set.

Vel kun Barkley, Coleman og Naismith der kan være tilfredse. Ind med Lukaku og Eto´ i halvlegen, og så skal der fandme rulles hoveder i det omklædningsrum.
Skrevet af Bosse1983
Det er jo Martinez der er forrykt. 3-4-3 var en klassiker i Wigan, som kun i begrænset omfang smed noget af sig. Han sætter så sløve Barry på den venstre centerback og skaber en herlig blød bug centralt med Besic og Barkley. Det er jo galskab. At Jelavic scorer er så bare at kniven får et vrid.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Yobo
Jeg ved ikke helt, hvad jeg mener, men fyring af Martinez må så småt være et tema.
Vi er ligaens dårligste hold i øjeblikket.
Skrevet af Yobo
Vi har City næste gang, derefter WBA og Palace, og så kommer derbyet.
Vi får næppe noget mod City, for vi spiller ikke med den lidenskab, der tidligere har væltet dem. Hvis vi ikke får minimum fire fra de to næste, så mener jeg, at Martinez skal vinde derbyet for at overleve i jobbet.
Vi har ikke tradition for at fyre hurtigt, men med de spillere, vores manager råder over, så underpræsterer vi alt for meget.

Skrevet af Ferguson41
Everton har kun tre gange i historien haft managers, der ikke fik minimum 100 kampe på posten (fraregnet caretakers). Den allerførste manager William Barclay (august 1888-maj 1889), Mike Walker (januar-november 1994) og senest Howard Kendall (juni 1997-juni 1998) i hans 3. omgang. Det er dog andre tider naturligvis, og Martinez er vel den Everton-manager der har haft de bedste økonomiske forsætninger historisk, og med penge følger der også forventninger.

Jeg har dog ikke fantasi til at forestille mig, at Kenwright så meget som overvejer en fyring. Han holdte hånden over Moyes flere gange i dårlige perioder, og det her er Martinez´ første dårlige periode.
Skrevet af Yobo
Der er kæmpe forskel på deres situation. Moyes kom til og reddede klubben fra nedrykning og fik aldrig penge at bruge. Martinez overtog et etableret top 6 hold og har fået store midler at handle for.
Hvis vi taber derbyet om fire runder, er vi med stor sandsynlighed under stregen med en stærk trup.
Skrevet af vincevega
Martinez skulle eftersigende have tabt omklædningsrummet, hvor ingen spillere rigtigt støtter ham længere. Det kommer også til udtryk på banen, hvor især Barry render rundt og ser pisse ligeglad ud.

Hvis man som manager er endt i en situation, at man har tabt omklædningsrummet, så skal man smutte. Når det så er sagt, så HÅBER jeg inderligt, at trådene kan reddes ud, og at Martinez fortsætter. Klubben har udviklet sig meget i hans tid, og nu hvor han rammer den første dårlige periode, så synes jeg det er vigtigt, at man som fan støtter op.
Ingen ved hvor slemt det står til bag tæppet, men noget kunne tyde på, at det er værre end vi lige sådan går og tror.
Skrevet af Yobo
VV, vil du delagtiggøre os andre i, hvor du har dine informationer fra?
Skrevet af vincevega
Jeg skulle have lagt mere tryk på eftersigende, for jeg har sådan set kun støvet det op forskellige steder. Jeg flger en hulens masse Everton-side på facebook, og mange af tingene går igen. Især med skænderiet mellem Distin og det mellem Howard og Jags. Men så længe vi ikke officielt har hørt det fra Everton, så kan vi kun gisne om det.

Når det så er sagt, så giver det ganske god mening i min verden. Efter 1-0 målet imod Hull kollapsede holdet, og især Barry så ekstremt opgivende ud. Der må foregå noget i omklædningsrummet, ellers giver det ingen mening.
Skrevet af Sten_H
Så er der trukket lod til 4. runde af FA-Cuppen, og vinderen af Everton - West Ham, skal møde vinderen af Bristol City - Doncaster Rovers på udebane.

Evertons kamp i morgen, bliver sandsynligvis med både Robles og Barry på banen fra start, og jeg forventer derfor et nederlag.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af vincevega
Jeg kunne ikke være mere enig.

Så en skræmmende statistik forleden. Vi er det hold i Europa, sammen med Genoa, der har lavet flest individuelle fejl der er endt i mål. 10 stk.
Hull er nr. 2 i PL med 6 stk, mens alle vores oprindelige konkurrenter har 1-3. Det er kraftdeme ikke godt nok.
Skrevet af Yobo
Det er vel, fordi det er blevet forbudt at losse den ad Helvede til.
Så der skulle Martinez måske gå lidt på kompromis med sin stil.
Skrevet af vincevega
Han burde ihvertfald gå på kompromis, når vi ikke har været i stand til at stille med det samme hold uge efter uge som Chelsea gør. Stones og Coleman har fucket balancet i forsvaret op med skader, McCarthy har fucket midtbanen op med sin skade, og med Barrys VANVITTIGE formdyk har vi slet ikke den sikre balance længere. Barkley spilles ude af position, og med Mirallas på venstrekanten bliver Baines ikke sat op = ingen indlæg til Lukaku.

Jeg savner Pienaar, og hans evne til at sætte Baines op. Det må simpelthen været A-prioritet at få hentet sådan en type ind sammen med en ny keeper.
Skrevet af Yobo
Rædsom indsats også i dag, foreløbig.
Skrevet af pharzon
Fed attitude fra Lukaku. Han vil det sgu i dag.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af Yobo
Ja, det var på tide, men hold nu kæft, hvor er vi dårlige.
Det hold har klart nedrykningspotentiale.
Skrevet af andib
Jeg er på kursus, så jeg har ikke haft chancen for at se kampen. Jeg kunne se at Oviedo spillede hele kampen? Gjorde han det ok, eller faldt han igennem?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af vincevega
Oviedo var gennemsnitlig. Han lavede assisten i overtiden, men ellers gjorde han det ok. Han blokerede en del indlæg, og blev kun tørret en gang af Jenkinson. Omend viste han intet, men det kan man heller ikke forvente af en mand der stort set ikke har spillet i hele sæsonen :)
annonce
0