Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Yobo
Jeg er heller ikke overbevist, men det bliver nu nok svært at finde en erstatning, som med sikkerhed hamrer +20 kasser ind.
Det kan man leve med, hvis vedkommende så tilfører holdet noget andet. Rent spillemæssigt er der ikke meget i Lukaku, men med ham handler det nok også om, at han tager en beslutning om at spille et sted og bevise sig netop der. I øjeblikket er der alt for mange distraktioner og snak om Chelsea og PSG og signaler, der skal sendes til alle mulige.
Og en spiller, som grundlæggende mener, at han er for sexet til os, kan vi ikke bruge.
Skrevet af vincevega
"Og en spiller, som grundlæggende mener, at han er for sexet til os, kan vi ikke bruge."

Netop! Og det var lige præcis det jeg også mente med Yarmolenko. Han er blevet vendt mange gange her i tråden (også af mig selv), og spørgsmålet er helt klart, hvordan sådan en type harmonerer med Everton. Jeg tror virkelig ikke det er et godt match, og det samme kan så i øvrigt også siges om John Stones.

Vi skal have skabt et homogent hold, hvor balancen er perfekt og spillerne vil matche den lidenskab som der bliver udvist fra tilskuerpladserne. Martinez har skabt et eklatant mismatch mellem disse, og forhåbentligt kan Koeman banke noget blod, sved og tåre ind igen, ved at være klog på transfermarkedet.

Det er faktisk først nu det går op for mig, hvor farligt det havde været, at give Martinez så mange penge mellem hænderne...
Skrevet af Pipper
Kan læse at Everton vil fordoble Lukaku´s løn.

Jeg håber ikke at han tager imod tilbudet.

Han er en doven skid på en fodboldbane, og især hans attitude får mig til at føle for et salg af ham.
Everton F.C
Skrevet af morsor
Jeg vil have Lukaku bliver. Trods det at jeg postede Lukaku-heste-bold-tæmning.Han er den første der laver 20+ for Everton i en generation. Og har scoret mål i hele karrieren.

Hans indsats og udtalelser er ikke gode - men ikke værre end Gerrard post-Istanbul eller Suarez pre-bedste-sæson-nogensinde.

Koemans første opgave er at holde på både Lukaku og Stones.


-- COYB --
Skrevet af vincevega
Overraskende udmelding, Morsor. At Lukaku er den første til at score 20+ mål i en generation er naturligvis også en blanding af hans kvaliteter, men så sandelig også, at Moyes sjældent ramte plet med hans angribere.

Lukaku skal i min optik ud, og kan vi få 65 mio. pund for ham, så ville det være ganske utroligt. I min verden er han ikke meget mere værd end 40 mio. pund, men hans alder må være det, der får prisen skruet kunstigt op.

Skrevet af vincevega
Everton har idag købt Chris Renshaw - en ung keeper fra Oldham - som endnu en i rækken af unge talenter klubben har købt de senere år.

Personligt synes jeg det er hamrende spændende, at vi er så aggressive i jagten på talenter fra de lavere ligaer. Særligt fordi vi har en fantastisk historik med at købe spillere derfra. Moyes var ganske eminent til at spotte de lyse "stjerner" i form af Jagielka, Baines, Coleman og Cahill. Og lad os ikke glemme, at det altså også var ham der signede John Stones (selvom Martinez også bød på ham da han var i Wigan).

Under Martinez har vi hentet Galloway, Matty Foulds og Mason Holgate fra de lavere rækker, og Renshaw er så første lignende signing under Koeman. Før Koemans ansættelse hentede man altså også Bassala Sambou fra Coventry.
Selvom det her er meget unge spillere - modsat Jags, Baines og Cahill - så glæder det mig, at der er så stort et fokus.
Derudover skal vi ikke glemme, at vi pt. også ser Browning, Dowell, Davies, Connolly, Pennington og Jonjoe Kenny fra egne rækker komme igennem til førsteholdet mens en spændende type som Shani Tarasjah også kommer. Til sidst forventer jeg også, at vi i den kommende sæson ser lidt mere til David Henen og så håber vi vel alle på, at Døllen kan etablere sig i højere grad end tilfældet har været.

I øvrigt er det også lidt skægt. at først Vestsjælland henter Vellios og nu har Silkeborg så Stanek på en prøvetræning. Kunne da være sjovt hvis han kom til at spille i suppen, og man så egentligt kan se om der er krummer i drengen eller ej :)
Skrevet af morsor
Er det ikke nye toner at der hentes nye spillere næsten uafhængigt af manageren?

Heldigvis er det ikke så ofte at Everton er managerløs - og spillerne er ganske vist heller ikke udset til førsteholdet - så det er ret sjældent at denne situation i det hele taget kan opstå.

Men - jeg tolker det som en bekræftelse af at klubben ikke ønsker Moyes-modellen med en 100% diktator, men en sportsdirektør-model. Til gengæld gad jeg godt vide hvem der står bag anskaffelserne; er det Unsworth der nikker til det eller nogle scouts?

Det bliver den underligste sommer. Fra nærmest at frygte/forvente at enkelte spillerne blev plukket opad, er klubben i en anden situation og viste allerede sidste sommer at man ikke bare bukker sig ned.

Om det kan omsættes til at Lukaku og Stones bliver (som jeg helst ser), vil tiden vise. Kynisk set, er Lukaku-fiasko ved EM nok det bedste for Everton - og jeg må selv indrømme at jeg er lidt pinlig og overrasket over at jeg sad og små-ærgrede mig over hans succes mod Irland.

Koeman er jeg nu varmet op til, da jeg tror/håber han kan puste liv i spillere, lidt a la hvad Klopp tilsyneladende har gjort. Den skandaløst ringe fysiske form holdet var i under RM virker det også som om han får rettet op på. Og det alene - helt uden mega-indkøb - vil være en væsentlig forbedring.

Jagielka skal afløses - og det er denne sæson Stones skal vise om han kan være den spillende centerforsvarer alle har hypet ham til.

En ting kan Koeman ikke - og det er at få noget brugbart ud af Niasse. Så tror jeg mere på Koné som PL-topscorer.
-- COYB --
Skrevet af vincevega
Jeg kunne forestille mig, at mange af de ting vi ser idag, er en form for "efterslæb" af, hvad der har været planlagt i lang tid. Pienaar har konkret udtalt, at han i januar godt vidste, at hans kontrakt ikke blev forlænget, og moooon ikke at både Hibby og Osman også har været klar over dette. At man så åbenbart finder det rationelt at forlænge 2 år med Gibson er komplet uforståeligt for mig.
Ang. vores signings af Bamba og Renshaw, så er jeg overbevist om, at disse allerede var scoutet i lang tid, og var blevet købt uanset hvad der skete på manager-fronten.

Jeg tror som sådan heller ikke, at der er nogen grund til at tolke og spekulere i et setup uden sportsdirektør. Der har været klare signaler fra Moshiri, at en sportsdirektør er noget man ønsker, og dette har Koeman ligeledes imødekommet ved at sige, at den model har han intet imod.

Jeg har i øvrigt en smule svært ved at forstå, hvorfor det skulle være kynisk at ønske Lukaku et dårligt VM. I min optik er det faktisk en smule dumt, for et dårligt EM vil have en afgørende betydning for, om Lukaku kan leve op til det store prisskilt. Jeg bifaldte, da han scorede 2 mål imod Irland, for kan vi få 600 mio. kr. for en spiller der med al tydelighed ikke ønsker at være en del af klubben, så er det jo glimrende. Lukaku skal videre, og dette skal Everton også.

Jeg er dog meget enig i resten af det du skriver. Jeg synes også det er på tide at finde en erstatning for Jagielka, og dette kunne nemlig meget muligt være argumentet for, at overtale John Stones til at blive i klubben. Koeman er den ideélle leder for Stones, da han som spiller selv repræsenterede mange af de evner som Stones står for. Kan Koeman give ham den fanden-i-voldsked han selv var som spiller, så er potentialet nærmest uendeligt for Stones. Lad os håbe alt dette er nok til, at han kan være i klubben i endnu et år.
RFM skal i min optik ud. Han er alt for langsom, for kluntet og for usikker på bolden til at spille i så intensiv en liga som PL. Kan vi smide ham afsted for 150-200 mio. og så gøre plads til vores store talentmasse som backup, så ville det være ideelt for mig.

Og ja, så skal Konen sendes til Asien og Niasse skal på fodboldskole.
Skrevet af Bernth
Til info så har jeg to sæsonkort på Lower Gwladys hvis nogen skulle mangle billetter i den kommende sæson - jeg kommer med garanti ikke til at bruge dem til samtlige kampe, så det kunne jo være super hvis andre danske Evertonians kunne overtage dem i de kampe jeg ikke selv er på Goodison! :)

Derudover så tillader jeg mig lige endnu engang at gøre opmærksom på min side www.evertonmatchwornshirts.com, hvor seneste skud på stammen er en hjemmebanetrøje fra 1956 - det er ikke mange af dem som er i omløb.
Skrevet af morsor
RFM forstår jeg ikke man vil af med. Han begik smuttere, men ikke specielt værre end andre og har vænnet sig til PL hurtigere end selv de største optimister (af hvilke der var nul) havde troet muligt.

Han ligner en argentinsk no-nonsense forsvarer der endda tilsyneladende kan lide at spille for klubben. På nogle måder ligner han Lescott; ikke en leder, men en der endda bidrager med mål. Lescott havde så den fordel at hans manager prioriterede forsvar.

Jeg vil meget hellere slippe Koeman løs på det forsvar der haves: Jagielka, Stones, RFM, Galloway, Baines, Coleman osv. Jeg mener faktisk det kunne være et top-3-forsvar; potentialet er der ihvertfald - og det er ihvertfald ikke et bund-3 som i sidste sæson.

En spiller jeg kan være lidt urolig for er McCarthy. Den kommende sæson vil formentligt vise om han kan tilføje noget mere offensivt til sit spil eller om løbepensum+tacklinger er grænsen for hvad han kan. Det sidste tror jeg ikke bliver nok.

Spændende om klubben denne sommer kan ´cementere´ at spillere ikke sælges - med mindre der kommer gak-gak-bud som 49M for Sterling.
-- COYB --
Skrevet af Pipper
Er helt enig med dig morsor.

RFM syntes jeg har leveret varen i de fleste kampe, og ser ham meget gerne blive i Everton.

Derimod har McCarthy ikke leveret varen, og håber godt nok han kommer stærkt tilbage.

Desuden mener jeg stadig at Everton er for langsomme til at få nye spillere ind i truppen. Kan ikke lige huske hvad ham gutten fra Southamton hed som de germe ville have. Det ser ud til han tager til Tottenham :-(

"vi" vil have klassespillere fra øverste hylde NU :-)

@Bernth. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme på goodison og se et par kampe. Hvad koster det?
Everton F.C
Skrevet af vincevega
Isoleret set har RFM vist et niveau, som har været acceptabelt, og ikke mere end det. Grunden til at de fleste mener, at han har "lyst op" skal i højere grad ses i samme lys af, at Stones har været ringe og Jagielka aldrig fandt sin rytme pga. skader.

Derfor er mit forslag, at i og med RFM er en mellemvare i PL, og derfor ikke skal være starter for en klub der vil udfordre top 6, så er det bedre at give plads til den enorme mængde af unge gode spillere som jeg beskrev i forrige indlæg kombineret med en massiv investering som partner til Stones.
RFM vil jo ikke starte inde, hvis vi eksempelvis bruger 200 mio. på en partner til Stones. Skal han så spille cup-kampene? Og hvorfor ikke bruge eksempelvis Galloway i disse kampe?

Men en afsked af ham, er naturligvis en konsekvens af et nyt setup i vores defensiv som vi nok ikke bliver enige om ;-)

Og så er jeg i øvrigt ikke enig i, at de spillere vi pt. har er "top 3- potentiale". Det er meget tydeligt, at Jags er inde i efteråret af sin karriere, og Baines er, med hånden på hjertet, ikke den dynamiske wingback han var for bare 2 år siden, hvor han måske var ligaens bedste.

Forsvaret kunne for mig være optimalt hvis det fik følgende setup:

HB: Coleman + en dygtig reserve. Der har været snak om Djibril Sidibe fra Lille, som eftersigende skulle have afvist et bud på omkring 100 mio. kr.

CB: John Stones + en massiv investering, som skal lede og udstråle autoritet. Dijk og Dann er fine emner, men måske Koeman hiver noget op ad hatten med pengene?

VB: Baines + Garbutt

Som breddespillere kan man så have Jagielka som en form for "mentor" for det unge kuld, som kan dække de resterende pladser. Her tænker jeg Galloway, Browning og Pennington, og så kan man for min skyld sælge Oviedo og RFM som bare er bløde mellemvarer.
Alternativt kunne man så småt begynde at indfase Holgate i eksempelvis Carling Cup´en, da han har vist fremragende takter for u-holdene i den forgangne sæson.
Skrevet af CFCHackney
Alternativt kunne man så småt begynde at indfase Holgate i eksempelvis Carling Cup´en, da han har vist fremragende takter for u-holdene i den forgangne sæson.


Ja tak! Og hvis det så bliver ved siden af Stones, så er jeg skabs Evertonian i disse kampe.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af vincevega
Jeg tror også der er mange Burnley-fans der ville synes det var et fedt scenarie.
Nu skal vi dog først have Pep til at kigge andetsteds end Stones i første omgang ...
Skrevet af haraltidret
Når det kommer til Stones så fortår jeg simpelthen ikke at Everton ikke sælger ham, hvis man som rygterne siger kan sælge ham til City for 400 mill kr. Det er Stones ganske enkelt ikke i nærheden af at være værd og bliver heller aldrig så mange penge værd igen. I min optik er han voldsomt overvurderet, ihvertfald hvis vi kigger på hans præstationer i sidste sæson, der mildt sagt var middelmådige. Ramires Funes Mori er efter min mening en bedre forsvarer end Stones og han kostede vel "kun" i omegnen af 85 mill kr. Så for 400 mill kr bør Everton kunne hente 2 forsvarsspillere med et højere niveau og større potentiale end Stones, der mest af alt er hypet pga at han er englænder og kan tælle som homegrown player.
Skrevet af Bernth
@Pipper - billetprisen er mellem 35 og 45£ pr. kamp alt afhængig af modstanderen.
Har ikke noget behov for at tjene penge på det, så de bliver selvfølgelig solgt til face value :)
Skrevet af Danish Blue
@Bernth

Det lyder rigtig interessant med muligheden for at købe plads via dit sæsonkort. Junior og jeg plejer at tage til GP 1-2 gange om året. Tak for at du giver muligheden.

- og så vil jeg stadig meget gerne købe din Asa Hartford shirt :-D

Du kan fange mig på erikdanishblue(a)gmail.com under alle omstændigheder, især med hensyn til hvornår du ikke selv er på GP, og vi måske kan købe en plads for en dag :)
Merseyside rules
Skrevet af Pipper
Hvordan kommer man nemmest derovre.

Kan man flyve fra Billund og hvor er den tætteste lufthavn?
Everton F.C
Skrevet af Sten_H
Med fly til Manchester, og så ca. 1 time i tog til Liverpool, direkte fra lufthavnen. Ved ikke om der flyves fra Billund til Manchester.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af vincevega
Vi har idag forlænget med Kieran Dowell hvilket er ganske fremragende. Han er formentligt det største talent i klubben af spillere klubben selv har fostret. Jeg håber vi kommer til at se mere af ham i den kommende sæson.
annonce
0