Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sten_H
Det er vel svært som ene angriber at gøre ret meget, når man ikke får noget at arbejde med. For mig virkede det nærmest som om at Hazard nægtede at spille bolden til Lukaku under hele EM.


ang. Witsel:

Hvis han kun har 1 år tilbage af kontrakten, så er rygtet om £30 mill selvfølgelig alt for meget.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Yobo
---------------------Målmand--------------------
Coleman----Jagielka------Mori-----Baines
------------------Schneiderlin------------------
Long----Barkley--------Witzel---------Mata
--------------------Lukaku-----------------------

Er det ikke et udmærket hold?
Det har solgt John Stones og købt Scott Dann. Han er bænket i dag ved siden af bl.a. McCarthy.
Skrevet af Dr. Def
Mata? Nu skal du vist slukke for fm...

Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af vincevega
@Lentini

Det er jo den evige diskussion med de penge der er i England. Jeg er helt på linie med dig, men når der kommer et engelsk hold på banen, så er situationen bare en anden.
Derudover, så ville Witsel være et scoop for Everton, og derfor er klubben nødt til at lokke med det eneste de har. Og det er trods alt penge.

United er vidst også igang med at købe Mkhitaryan for 35 mio. pund og han har ligeledes også et år tilbage og vil ikke forlænge.

@Dr. Def

Mata har der været snak om flere gange. Hvorfor skulle det ikke ske? Hvis vi smider 300 mio. afsted + en hæftig lønpose oveni? Kan du se andre tophold bruge ham?
---------------

Witsel og Schneiderlin ville være en rigtig klassisk "Koeman-midtbane" med to spilopbyggende typer. Man kunne måske foretrække en mere løbestærk 8´er ved siden af en af dem, men Koeman kan som sagt godt lide at spille med to 6´ere for at beskytte forsvaret.
Det vil alt andet lige også give mere plads til Barkley foran, og så forudsætter det, at vi tilføjer en kreativ 10´er der kan tage sit udgangspunkt i en af siderne. Akkurat som Koeman brugte Tadic i Southampton.

Den anden side skal så være en mere løbestærk og dynamisk spiller, og her har jeg immervæk stadig en lille tro på Niasse.
Derudover har vi to driblestærke spillere i Mirallas og Døllen som kan være gamechangere på deres egen måde.
Det betyder forhåbentlig også, at Lennon finder en anden klub. Han er sgu for begrænset til min smag.


Skrevet af vincevega
Og det skærer dybt i mit hjerte at se Mori i den startopstilling, Yobo.

Utroligt den mand lige har spillet fast for Argentina i Copa America. Det siger vidst unægteligt meget om standarden for argentiske forsvarsspillere.
Skrevet af Dr. Def
Har ikke hørt nogle rygter om mata vil væk, kan ikke lige se hvorfor han skulle ville skifte til everton. Men han ville da bestemt pynte på holdet
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Yobo
Dr. Def Leppard, er du bekendt med, at der er kommet ny træner i United? Har du hørt om, at spillere bliver solgt fra klubber, selv om de gerne ville blive?
Skrevet af Yobo
Mori startede tungt og svagt, men var vores bedste midterforsvarer til sidst. Kan godt lide, at han bidrager med mål.
Skrevet af haraltidret
Ifølge diverse rygter er Man City klar til at smide 500 mill kr for Stones. Kan ikke forestille mig andet end at Everton vælger at acceptere et sådant komplet vanvittigt bud på en i min optik voldsomt overvurderet spiller.
Skrevet af vincevega
@Def

Jeg har heller ikke læst noget om, at Mata skulle ønske et skifte væk. Dog fortæller historikken mig, at ham og Mourinho ikke er bedste venner, og det er nok dét, der har fodret nogle journalister.

Pointen er bare, at vi har pengene til at købe ham, og hvis det lykkes Koeman at sælge ham projektet, så mener jeg ikke han er urealistisk. Men lad os tage den op igen, hvis det en dag bliver relevant.
Skrevet af Yobo
Det var relevant, fordi jeg legede med en opstilling. Dr. Def Leppard bestemmer ikke, hvad vi taler om her.
Stones til 50 mio. Jeg kører ham gerne til anlægget i min Peugeot 406.
Vi skal nok bare handle selv først, så vi ikke ender med at betale 25 for Scott Dann eller lignende, Williams f.eks.
Når det er sagt, så spår jeg Stones en stor fremtid. Tror han bliver en helt vild spiller i det rigtige miljø. Men jeg håber, at vi sælger ham for 50, og at han grovflopper værre end Lescott.
Skrevet af Sten_H
For £ 50 mill ville jeg også sælge Stones. Om der så er behov for at hente en erstatning, eller om man bare skal prøve at give nogle af de unge talenter chancen, ved jeg ikke. Der er i hvert fald rigeligt med talenter at vælge i mellem.

1. valgs center forsvaret vil så være Jagielka og Funes Mori. men derefter er der Pennington, Browning, Galloway, Holgate og Foulds.

Jordan Thorniley, 19 årig central forsvarsspiller, som Everton lod smutte denne sommer, har lige skrevet kontrakt Sheffield Wednesday.

KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Maldinini
Stones salget synes uundgåeligt, men jeg kunne godt tænke mig lidt mere rutine til det midterforsvar. Jagielka er der selvfølgelig, men hvor længe holder han?
Skrevet af pfk
Ingen tvivl om at der skal garderes bagved centralt, hvis Stones ryger for 50 mille. (Latterlig pris for en spiller, der uomtvisteligt har et KÆMPE potentiale, men jo på ingen nåde har slået igennem endnu, eller på anden vis har vist stabilitet gennem længere tid).
Sælg for helvede - problemet er blot at priserne på spillere denne sommer tilsyneladende er endnu mere hen i skoven end de plejer - og med pundets vej ift euroen, bliver kontinale spillere endnu dyrere, hvilket igen trækker prisen på UK spillere i et endnu mere hysterisk niveau.

Stekelenburg er ikke min ønskesigning, havde rigtigt gerne set Begovic (eller Butland), men hellere ham end Hart..... Jeg opfatter Stekelenburg som 2. valg, hvorved Robles ryger ud - jeg tvivler på at Koeman ser Robles som en keeper med niveau til top 6 i PL. Dermed er vejen igen åben for en af ovennævnte eller andre potentielle første keepere.

Lukaku - tja, jeg ved sq ikke helt..... for første gang i årevis har vi en brølstærk angriber, der hamrer kasser ind, omvendt har han i flere omgange ytret ønske om at komme videre, hvorfor jeg nok er på det hold, at han skal sælges. Mener ikke at nogle overhovedet kan være tjent med en spiller, der vil væk.

Witsel - hvis rygterne er sande omkring ham og 30 mille, hilser jeg ham velkommen, om end 30 mill for galskab, men som ovenfor beskrevet rammer priserne denne sommer et hysterisk niveau.
Evertonians are born, not manufactured We are the chosen ones….
Skrevet af vincevega
Jeg føler mig også ganske overbevist om, at John Stones er på vej til City for 50 mio. pund. Det er utroligt mange penge, og selvfølgelig kan de reinvesteres, så savnet ikke bliver mærkbart.

Jeg har bare inderligt sådan en lyst til at se John Stones vokse i vores klub. Han havde langt fra den bedste guidance under Martinez, men nu hvor Koeman er kommet til, så har jeg svært ved at se hvordan det kan blive bedre?
Hele nationen er efter Stones, og jeg er ret bange for, at scenen måske er for stor for ham nu, hvor han ikke har haft medvind siden han brød igennem i forrige sæson.

Koeman er den ideélle leder for Stones, da han som spiller burde være en Stones skal måle sig efter. Får Stones et år under Koeman, så skal han nok blomstre op, og så kan han altid sælges til næste sommer til samme penge. Det er mit ønskescenarie, og jeg håber derfor, at Koeman får ham solgt projektet.

Witsel ville være en fantastisk signing for Everton. Vi får en pasningsstærk 6´er ind der kan være en central del af vores opbyggende spil og således også er en perfekt erstatning for Barry. Det er bare vigtigt at han bliver parret med en spiller der har sine styrker uden bold, og der har vi i forvejen Macca. Jeg ønsker dog Schneiderlin, så der kan komme intens konkurrence på pladsen.Skrevet af Sten_H
Som Evertons trup ser ud lige nu, er der 14 Home-grown spillere og 12 ikke Home-grown spillere der kræver registrering i forhold til Premier League (spillere født i 1994 eller tidligere). Premier League tillader maksimalt 17 ikke Home-grown spillere, og maksimalt 25 i alt.

de 14 home-grown er:

Barry, Gareth
Jagielka, Philip Nikodem
Baines, Leighton John
Gibson, Darron Thomas Daniel
Lennon, Aaron
Cleverley, Thomas William
McCarthy, James
McAleny, Conor Michael
Barkley, Ross
Garbutt, Luke
Lukaku, Romelu Menama
Browning, Tyias
Pennington, Matthew
Stones, John

de 12 ikke Home-grown er:

Stekelenburg, Maarten
Kone, Arouna
McGeady, Aiden John
Mirallas Y Castillo, Kevin Antonio Joel Gislain
Coleman, Seamus
Niasse, Baye Oumar
Oviedo Jimenez, Bryan Josue
Robles Blazquez, Joel
Funes Mori, Jose Ramiro
Besic, Muhamed
Rodriguez, Leandro Joaquin
Deulofeu Lazaro, Gerard

Med 26 spillere i alt, skal der altså sælges/udlejes spillere, for at gøre plads til nye spillere.

Af dem kan følgende, efter min mening godt undværes:

Gibson, Darron Thomas Daniel
McAleny, Conor Michael
Garbutt, Luke
Kone, Arouna
McGeady, Aiden John
Niasse, Baye Oumar
Oviedo Jimenez, Bryan Josue
Rodriguez, Leandro Joaquin

KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af CFCHackney
Mata og Witsel til Everton. Det er sgu noget af et signal, i sender til omverden.

Tillykke med dem.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Bosse1983
Det bliver mere tæt i toppen end Pepe.

Rigtig gode signings og det virker til at Koeman har fået det han peger på. Hvis man kan holde på Lukaku kan Mata blive guld værd. Man har manglet en playmaker der kan spille ham ind. Med Witsel kan Mata også få en lidt friere rolle, som han havde på sit bedste i Chelsea.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Yobo
Fuck, er det bekræftet?
Hvis ja: Jubiiii
Skrevet af Yobo
Nåja, kan ikke se det noget sted. Det bliver nok ikke til noget. Mon ikke Liverpool stjæler et par af vores targets.
annonce
0