Snak

Mere indhold efter annoncen
Tror på at John Stones bliver til noget rigtigt stort. Han virker utroligt kølig når han har bolden, og skiller sig stort set hver gang fornuftigt af med den. Skal måske lige bruge en sæson med noget styrketræning, for at være helt klar til spillere som Carroll, men det er helt normalt for en spiller på 19 år.

ang. dommeren, så dømte han jævnt skidt, og fik da også en pæn pibekoncert med på vej ud til pausen.

Jeg ved dommere skal bestå en konditest ved starten af hver sæson, men den kan ikke være specielt krævende, når man ser på flere af PLs dommere. Dommeren i lørdags lignede også en med 10 kg ekstra siddende på maven.

Coleman er efterhånden oppe i omdrejninger igen efter hans skade. Defensivt lukker han rigtigt godt af, mens der rent offensivt mangler lidt i forhold til niveauet før hans skade. Ikke så mærkeligt, da niveauet før skaden rent offensivt, nærmest var urealistisk højt.

Tim Howard blev ikke rigtigt testet i løbet af kampen. Lagde dog mærke til en enkelt ting, og det var at han flere gange sparkede bolden direkte ud til indkast, når bolden blev lagt tilbage til ham.

Evewrtons offensive dødbolde kun farlige, hvis Baines eller Mirallas kan sparke direkte på mål. Spillere som Osman, Pienaar, Deulofeu og Naismith fylder ikke nok i et overbefolket straffesparksfelt.

Enig i at McCarthy spillede en rigtigt god kamp. Muligvis hans bedste i Everton-trøjen.
KENWRIGHT and MOSHIRI OUT, VAR OUT
Haha!

Hr. Klattenborg ´dømmer´ på lørdag.
-- COYB --
ang. John Stones præstation i lørdags:

http://www.squawka.com/n…14030377496
KENWRIGHT and MOSHIRI OUT, VAR OUT
Mja.... jeg mistænker at hovedstød ikke tæller som afleveringer - for mange af hans hovedstød var ret tilfældige. Det er så heller ikke superlet i kamp med Carroll.... Tror dog mange af hans afleveringer var til Barry. Mindes at Neville engang mod Sunderland var den statistiskt bedste ´passer´. Så meget for den statistik.

En anden ting fra i lørdags: Det var ret overraskende at Mirallas fik 90 minutter på bænken. Helt fint - for han har ikke præsteret som en starter.

Dølle er det nemt at frustreres over, men han kommer - modsat Mirallas - ofte ind i feltet. Og defensivt er han sgu OK; var en enkelt gang den eneste der nåede tilbage og lavede en vigtig blokering i feltet.
-- COYB --
ang. Clattenburg.

Så er det måske ligefrem heldigt at jeg ikke er hjemme til at se kampen. Et dommerkiks af de helt store er i vente, og med 95% sandsynlighed vil Arsenal drage fordel af det.

I øvrigt underligt at Clattenburg pludselig dømmer så relativt mange Everton-kampe, taget i betragning af at han mellem 20. oktober 2007 til 29. december 2013 kun dømte 1 everton-kamp. Jeg gad stadig godt høre en officiel forklaring på dette.

Det vil i øvrigt så være 2. gang i denne sæson at Clattenburg dømmer en FA-cup kamp med Arsenal på Emirates. Han dømte nemlig også deres kamp i 3. runde mod Tottenham.
KENWRIGHT and MOSHIRI OUT, VAR OUT
Fedt at læse jeres referater, nu i var på Goodison Park.

Ang. Stones, så har jeg jo meldt op, at jeg mener man skal satse på ham som Jagielkas makker fra starten af næste sæson.

Det sjældent at man høre om unge centerforsvars talenter. Hans kamp mod Liverpool kan være hårdt dømt, for det første var Distin og Coleman ikke med, og Jagieka spillede skadet, og så var Stones placeret på højre-back.

McCarthy som igen igen bliver fremhævet, var også de 2 steder jeg læste om kampen, kåret som MOM.

Jeg tror Miralles fik en pause til FA Cuppen. Jeg har meget svært ved at se Deulofeu starter den kamp. Men godt at give noget kamptræning til Deulofeu. Han lavede jo et smukt indhop sidst mod Arsenal. Og han vil være vigtig, i den super-sub rolle skal vi på den ene eller anden måde kæmpe os til en EL-plads...

Og er egentlig enig ang. Naismith, at han vil fungere i så fald bedre bag en Lukaku, men med både Barkley og Osman til den plads, så vil han også kun være 3-valg der. Han har jo leveret, udfra hans kvaliteter ret godt. Men at han spiller så meget på det seneste, er mest grundet de mange skader.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Stærkeste opstilling bortset fra at Robles er i mål.
-- COYB --
Vi manger da også Jags.
Robles er skidt, totalt uforudsigelig. Skift ham ud.
Hvad sker der for Mikkel Ræv, det er fandme ikke Livershite der spiller, luk nu røven med hele tiden at samligne med diverse shite spillere
NIL SATIS NISI OPTIMUM
Tak for kampen. God nerve, ingen ondskabsfulde tendenser og de mål vi sætter er det pokkers vanskeligt at gøre så meget ved, selvom I var med i kampen næsten hele vejen.
annonce