Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er bl.a. her jeg er så glad for at Martinez er Everton manager. En mere sympatisk og empatisk person er svær at finde. Tænk hvis det var Moyes, som skulle stå her og holde en tale :-)

https://www.youtube.com/…zZtj-GPJIJ0

Og intet ondt ord om Moyes. Han gjorde det rigtige på det tidspunkt han trådte til.
Merseyside rules
Palace i aften en kamp der nemt kan blive frustrerende. Aner ikke hvad deres offensive styrker er, men er de ikke giftige på kontra ville jeg smide al risiko overbord fra start og køre maksimalt på.

Håbløst at gætte på hvem de 3 på den offensive midtbane bliver, da RM der udskifter næsten hver gang efter principper jeg ikke kan gennemskue.

3 points er reelt et krav inden Moyes + Clattenburg kampen søndag.
-- COYB --
ang. de 3 offensive midtbaner, så har jeg også svært ved at gætte hvem der starter i aften.

Pienaar er vist stadigt skadet, så han er udelukket. Så er der "kun" Mirallas, Barkley, Osman, Naismith, McGeady og Deulofeu at vælge i mellem.
KENWRIGHT and MOSHIRI OUT, VAR OUT
Der burde aldrig komme i tvivl om udfaldet i aften.

Vi er 24-9-2 på hjemmebane over sidste 2 sæsoner. Og eneste hjemmebane nederlag hele sidste år kom hjemme mod Sunderland hvor Howard får rødt efter ca. 25 mins spil, og alligevel sad vi på spillet. Indtil videre i år har vi spillet 8 hjemmekampe (inkl. FA Cup) og vundet dem alle og med målscorer: 20-5.

Læg dertil at Crystal Palace er rækkens mindst scorende udehold med kun 9 mål. Men det spidser til, og Arsenal var lidt i problemer i går, men fik reddet en sikker sejr til sidst. Vi må ikke fejle i aften!

Netop at det har været svært at gætte hvem som spiller, har været kæmpe plus. Det har gjort at konkurrencen har været meget tæt, og spillere har fået de hvil der har været brug for. Plus at i mange kampe og sidste mdr. tid, har været afgjort af friske spillere fra bænken.

Jeg tror at Deulofeu får en ny start, fordi han kan noget på de små rum, og han spillede en god kamp sidst. Og det som om han helst ikke vil starte med både Deulofeu og Barkley på samme tid. så kan betyde at Barkley starter på bænk. Måske lidt sjældent at vi så starter med både Miralles og Deulofeu får at få maksimalt pres på kanterne. Om han så lader in-form Naismith spille bag Lukaku eller rutineret Osman er lidt mere svær at spå om.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
OK. Der er ihvertfald fyldt op på fløjen hvis det passer at Mirallas, Dølle og McGeady starter. Plus Barkley - som så stensikkert må spille centralt.

Synes lidt det ligner et valg af de mest udfordrende spillere.

Med Osman og Naismith på bænken er der så også gode kort at smide hvis noget skal ændres.
-- COYB --
McCarthy er også på bænken - så Barkley må spille længere tilbage end vanligt.
-- COYB --
morsor, du fik det vel som du ønskede med følgende kommentar: "men er de ikke giftige på kontra ville jeg smide al risiko overbord fra start og køre maksimalt på."

Jeg er dog ikke fan af McCarthy på bænken. Og det er ikke det samme vi har at skyde med som normalt. Mere defensive spillere, og Naismith eneste offensiv.

Jeg ved ikke om det en lille slags undervurdering af CP. Og han i så fald vil give McCarthy en pause. Ser meget gerne vi er foran inden for første 15 mins, så der kommer ro på.

Det og det eneste CP må forsøge, er jo netop kontra. Og så det skidt hvis vi er delt over i 2. Og Barry skal lukke det alene.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
@Toffees

Dette er mere ´rape and plunder´ end jeg havde forestillet mig.

Spændende om det virker.
-- COYB --
Kom så Everton - Vi skal have begge Liverpool-klubber i ChL.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Men det kan da også være lige meget, hvis I ikke selv vil. Det har været skuffende i dag.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce